Sayfa 15 Toplam 396 Sayfadan BirinciBirinci ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9879 adet sonuctan sayfa basi 351 ile 375 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sivasspor Maçý | TFF Trabzonsporun 0-3 Hükmen Yenilgisine Karar Verdi

Vkgz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40

Alýntý Selman Gürcü Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ziya'yý belki yazýlý olarak savunmuyorsun ama, onun mantalitesi neyi gerektiriyorsa onu yazýyorsun.Hani "gelinim sana söylüyorum, kýzým sen anla" der gibi.Hem artýk onu açýk sevilde savunmak þakþakçýlýktan baþka birþey de deðildir.

Bu da bana inandýrýcý gelmiyor ne yalan söyliyeyim!

ziyanýn uygulamaya calýþtýðý fakat dandundan öteye götüremediði taktik anlayýþýný elbetteki savunuyorum onda bi deðiþme yok . ama yattara denen her avrupa maçýnda takýmýný gereksiz yere satan adamdan býktým. tabiki yattaraya kadar satýlmasý gereken çok eleman var ama gokdeniz onun yerinde daha verimli olur bence hem her maç 11de oynar hemde maçta 13dk deðil 90dk oynar. ama satýlmaz tabiki þuan ondan kotu çok eleman var takýmda. malesef yattara denen takýmýna ihanet eden bu adama muhtacýz. ama bi sýradan avrupa takýmýnda çoktan kapýnýn önüne koyulmuþtu emin olun bu satýþlarýndan sonra.
    Önce TRABZONSPOR

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Mehmet Fatih Yavuz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rusya
    Yaþ
    43

Alýntý Vkgz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ziyanýn uygulamaya calýþtýðý fakat dandundan öteye götüremediði taktik anlayýþýný elbetteki savunuyorum onda bi deðiþme yok . ama yattara denen her avrupa maçýnda takýmýný gereksiz yere satan adamdan býktým. tabiki yattaraya kadar satýlmasý gereken çok eleman var ama gokdeniz onun yerinde daha verimli olur bence hem her maç 11de oynar hemde maçta 13dk deðil 90dk oynar. ama satýlmaz tabiki þuan ondan kotu çok eleman var takýmda. malesef yattara denen takýmýna ihanet eden bu adama muhtacýz. ama bi sýradan avrupa takýmýnda çoktan kapýnýn önüne koyulmuþtu emin olun bu satýþlarýndan sonra.
    merak ediyorum, avrupada kendi liginde trabzonspor ayarýndaki bir takýmda, onu da geçtim vasat bir avrupa takýmýnda ziya doðanýn kapýnýn önüne konulmasý ne kadar zaman alýrdý???

yabancý yýldýzlarýn tamamýnýn resmen öðütüldüðü bir sistemde yattaraya kýzýlmaz..
    hangi birine kýzacaðýz??
    milan, symek, marce, musampa, yattara.........

türk oyuncusunun bu sistemde sabýrlý davranmasý beklenebilir.
    ama yabancý oyuncularýn, hem de kaliteli yabancýlarýn futboldan soðuduðu bir ortamda bataklýðýn sebebi kimse ona saldýrýn...

hiç istisnasýz tüm yabancýlarý yaktý herif..
    futboldan azýcýk anlayan birinin bu sistem içinde, hele de yýldýzsa sýyýrmamasý zaten mümkün deðil.

Bilal 61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    44

Sezona galibiyetle baþlamalýyýz..Bence güzel maç olur ve kazanýrýz..

Trabzonspor Kongre Üyesi
    CAFER ÖZER - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    57

Bu sezon tahmin olayý yok galiba ben genede tahminimi söyleyeyim.
    Ziya Doðanla Bu takýmýn alacaðý en iyi sonuç beraberlik,
    Her zaman olduðu gibi maça 7-1-2 yada 7-2-1 taktiði ile çýkacak,Kazara 1 gol bulursa onun üstüne yatýp 2.golü belki atarýz mantýðý ile gol attýðýmýzdan gol yiyeceðimiz dakikaya kadar mahkum bir oyun,Þansýmýz yaver giderse ilk dakikalarda atýlan 1 gol ve peþinden gelecek 2.gol Maçta Galibiyeti getirecek ve Ziya Her zamanki gibi baþlayacak
    "Aslýnda Türkiyede Þampiyon olmak çok kolay,Avrupada bile çok kolay,(sýradan bir takýma elendiðimizi unutmuþcasýna açýklamalar yapacak) bu bir ihtimal.ama bana göre zayýf ihtimal.
    En kuvvetli ihtimal BERABERLÝK Her zaman olduðu gibi top oynamak için deðil Rakibi oynaytmamam üzerine Hesap yapan Ziya karþýsýnda da Trabzonsporun sadeceadýndan ve Formasýndan korkan bir Sivasspor,Deplasmanda 1 puan iyidir mantýðý ile hareket ederse Beraberlik Çok kuvvetli ihtimal
    Bana göre en kuvvetli ihtimallerden birisiSivassporun galibiyeti hemde 3-1 4-1 gibi bir skorla galibiyeti Kuvvetli ihtimallerden birisi,
    Sivasspor ilk golü bulursa 7defansla Çýkan Ziya telaþla dýþarda ne bulursa sahaya dolduracak fakat ATI alan Üsküdarý geçtiði için Maç sonunda ZÝYA þöyle diyecek,"
    Bak görüyorsunuz 4 forvetle oynadýk genede yenildik,Bugun þans bizden yana deðildi,Aslýnda Oyuncularýmýz biraz becerikli olsa galip gelebilirdik.Becerikli olsalar dediði kaçýrdýðýmýz goller deðil,Defansta Kaçýrýlýan Sivaslý oyuncularý kaçýrmassak manasýnda."
    Bana göre Beraberlik %50
    Sivasýn galibiyeti %40
    Trabzonsporun galibiyeti %10
    Siz genede dolduruþa gelmeyin ,Birileri sizi doldurþagetirmesin.
    Romen takýmýna elendiðimiz bile yalan,Siz dolduruþa gelmissiniz.
    Ýddia ediyorum
    þuraya yazýn Bu Ziya Doðanla Trabzonspor eðer averaj takýmý olmassa bende Hiç birþey bilmiyorum
    ben 40 yaþýmdayým 2.defa bir sezona Bu kadar umutsuz baþlýyorum.
    1.si ÖZKAN SÜMER dönemi idi zaten o dönem haklý olduðum 3 puan farkla Ligde kalmamýzdan tescillendi.
    (RÝZE SPOR la berabere kalsa idik averajla Küme düþüyorduk.Rize Düþtü.)Sadi ve Özkanla lige baþlamýþtýk.Hatta ilk 3 hafta 3 galibiyet daha sonra Küme düþme hattý olmuþtu.
    2.en umutsuz olduðum dönem de Bu dönem Çünkü Nuri Ve Ziya ile lige baþlýyoruz.
    BENÝM ZERRE KADAR UMDUM YOK,
    DÝGÝTÜRKE YENÝDEN ÜYE OLDUM,
    AMA TRABZONSPORU ÝZLEMEK ÝÇÝN DEÐÝL.
    BU HAFTADA ÝZLEMEYECEÐÝM.ELENDÝÐÝMÝZ MAÇI ÝZLEMEDÝÐÝM GÝBÝ.
    SABIRLA BEKLEDÝK AVRUPADA UEFA CAS TA KÝTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLÝYORUZ ÜLKEMÝZDE KÝTAPTA YAZANMI YOKSA KÝTAPSIZLARIN DEDÝÐÝMÝ OLACAK

Oðuuz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sivas
    Yaþ
    40

Alýntý desertstrom61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merak ediyorum, avrupada kendi liginde trabzonspor ayarýndaki bir takýmda, onu da geçtim vasat bir avrupa takýmýnda ziya doðanýn kapýnýn önüne konulmasý ne kadar zaman alýrdý???
    ingilterenin en büyük kulüplerinden biri büyük baþarýsýzlýkla geçen 3 yýla raðmen kapýnýn önüne koymamýþtý zamanýnda hocasýný ... sonrasýnda 17 müthiþ yýl kazanacaklarýný biliyorlardý sanki...
    yok bir sitemim hayatta hersey kýsmet...

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya
    Yaþ
    43

Alýntý jakobieen Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ingilterenin en büyük kulüplerinden biri büyük baþarýsýzlýkla geçen 3 yýla raðmen kapýnýn önüne koymamýþtý zamanýnda hocasýný ... sonrasýnda 17 müthiþ yýl kazanacaklarýný biliyorlardý sanki...
    ingiltere liginin konumu buralarda defalarca tartýþýlmýþken hala m.united örneðinden yürümek inat konusunda baþarý ister...
    tebrik ederim..

bi daha anlatmak gerekirse benim sözümde "kendi liginde trabzonspor ayarýnda olan" sözcüðü en baþta yer alýyor..
    ingiltere ligi son 15 yýla kadar herkesin her an þampiyon olabileceði bir lig..
    bugüne kadar da 20 nin üzerinde farklý takýmý þampiyon çýkarmýþ bir lig..
    belli dönemlerde belli takýmlarýn baskýn olduðu, fakat daha sonra bu baskýn kulübün deðiþebildiði bir lig.....

türkiye süper ligi 4 takým tarafýndan domine edilir.
    bunun örnekleri, iskoçya, hollanda, damiarka, rusya, ukrayna, isviçre vs.vs.vs. gibi liglerde de görülebilir.(son 15 yýlda futbolun geldiði durum yüzünden ingiltere, almanya, fransa, italya gibi liglerde belli takýmlarýn hegamonyasýna girdi.)

dinamo kiev, psv, ajax, feyenord, goteborg, spartak moskova vs.vs.vs. kendi liglerini domine eden takýmlardan örnekler..
    bu takýmlarýn herhangi birinde takýmý küme potasýna düþüren, daha da önemlisi futbol namýna ortaya hiçbirþey koyamayan hoca tutulmaz..

fergusonu örnek veren, baþarýsýz da olsa manchester a o dönemde oynattýðý futboldan haberdar olacak....
    bir hocaya sabýr için ingilterede bile sahada umut gerekir..
    hiçkimse futbolsuzluða tahammül etmez..
    ingilizler bile..

Nereden
    Sivas
    Yaþ
    40

ingiltere liginin konumu buralarda defalarca tartýþýlmýþken hala m.united örneðinden yürümek inat konusunda baþarý ister...
    tebrik ederim..
    avrupa futbolu konusunda benden bilgili olduðun aþikar ama benim bildiðim, on yýldýr (sadece benim hatýrladýðým) hoca kovmakla baþarýyý elde edemediðimizdir... bunu hala göremeyip çareyi yine hocayý kovmakta arayan sizlerde inat konusunda benden aþaðý kalmazsýnýz hani bi tebrikde bizden sizlere

Kaan Dilek - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    42

simdi ben bu maci alacagiz desem kendimi kandirmis olurum cünki bu takima hicmi hic güvenemiyorum ziya sagolsun...
    bol bol günah isleyip gecirecegimiz bir 90 dakika seyredecez...
    la ben hem anlamiyorum bu takima daha mantalite gelmemis la ne zikkim birseymis nerededir buda birtürlü bize gelememis,bu adamin agzindan her ikinci kelimede cikan mantalite lafi nedir yahu nasil birsey bu...sayende deli oldum...
    Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamý, millet tarafýndan ehli olmayan kimseye saltanat tahtý yapýlýp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya
    Yaþ
    43

avrupa futbolu konusunda benden bilgili olduðun aþikar ama benim bildiðim, on yýldýr (sadece benim hatýrladýðým) hoca kovmakla baþarýyý elde edemediðimizdir... bunu hala göremeyip çareyi yine hocayý kovmakta arayan sizlerde inat konusunda benden aþaðý kalmazsýnýz hani bi tebrikde bizden sizlere
    hoca kovmakla baþarý elde edilemeyeceði doðrudur..
    ama kovmadan baþarýlý olacaðýný da kimse iddia edemez..

ortada bir yanlýþ varsa bu söylenecek elbet.
    1 yýlda takýma gelmiþ 5 tane yabancý yýldýzý futboldan bezdirmiþ bir adamla "istikrar" saðlanmaz.

bir sýnýfta tüm öðrenciler kalýyorsa, hocada bir sakatlýk vardýr.

hele hele öðrencilerden bazýlarý okumaktan vazgeçecek duruma geliyorsa hocanýn akli dengesi konusunda araþtýrma yapýlmasý lazým..

ziya doðan ýn yeterliliðini artýk tartýþmýyorum..
    ziya doðanýn ceza-i ehliyetinden emin deðilim..
    acil yardýma ihtiyacý var............................

bir insanda görev için liyakât aranmasý için önce ceza-i ehliyetinin bulunmasý lazým..

nowhere - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Yaþ
    40

ziya bey izin verirse alýrýz 2-0 hemde

Nereden
    Sivas
    Yaþ
    40

hoca kovmakla baþarý elde edilemeyeceði doðrudur..
    ama kovmadan baþarýlý olacaðýný da kimse iddia edemez....
    hoca kovmakla baþarý elde edilemediðini çok gördük..
    birde kovmayýnca ne olacaðýný görsek..
    ikincisi þu 5 yýldýzdan vazgeçin artýk; bizde yýldýz gibi parlayan bi szymek'imiz vardý onunda ayaðý kýrýldýktan sonra oynadýðý tek maçýný söyleyin bana ziya hoca gelmeden önceki dönemde...

Erdal - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Yaþ
    51

ikincisi þu 5 yýldýzdan vazgeçin artýk; bizde yýldýz gibi parlayan bi szymek'imiz vardý onunda ayaðý kýrýldýktan sonra oynadýðý tek maçýný söyleyin bana ziya hoca gelmeden önceki dönemde...
    Herhangi bir hocadan bahsetmiyoruz ....herhangi bir hocaya sabredilmesi gerektiðini düþünenlerdenim ...ama bir hocanýn kadro tercihlerinde hakkaniyet ölçüsne uymadýðý dedikodularý ayyuka çýkmýþsa ortada hocalýk deðil "kiþilik" problemi var demektir ....ve ne yazýkki kiþilik problemi olduðuna dair veri yukarýdaki örnekle sýnýrlý deðildir ....gerede de bize þampiyonluk için 3 sene sabredebilirmisiniz deyip basýna kadro þampiyonluk için yeterli diyen bir hocanýn baþkaný nasýl kandýrdýðýný tahmin edebiliyorum ...helede kanmýþ gibi yapmayý çok iyi beceren bir baþkanýmýz varsa.....

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya
    Yaþ
    43

ayaðý kýrýldýktan sonraki dönemin baþý vahid zamanlarý... yeni sakalýktan çýktýðý dönemler...
    sonraki dönem lazaroni+ziya ....
    bi farklarý yok.....

5 yýldýzý tek tek sayarým burada....
    vazgeçilecek bir yönleri olmadýðý anlaþýlýr..

keçelide ýsrar edip, keçeli çok kötü olmasýna raðmen, musampada ýsrar etmemek cahilliktir..
    risp sakatlanana kadar avrupa takýmlarýnýn peþinden koþtuðu stephanovu kýzaða çekmek daha büyük cahilliktir.
    marcelinhoyu koca bir ilk yarý boyunca bir tek kez bile yerinde oynatmamak, sol açýkta defansa yardým için dahi koþturmak, satýnca oyun kurucum yok deyip ceyhunu marcelinhoyu asla oynatmadýðýn yerde oynatmak zýr cahilliktir.
    symek konusunda konuþmanýn aslýnda gereði yok.. kendisi röpörtajýnda söylenmesi gerekeni söylemiþ.
    sýra geldi yattaraya...
    bakalým nereye gidecek bu iþin sonu...

küçücük bir hatýrlatma daha..
    stephanovu kýrmýzý kartýndan dolayý(güya) kýzaða çeken ziya, çok daha beterini erdinç yaptýðýnda ayný cezayý kesmemiþtir..(baþka bir örnek haftalarca çok kötü oynamasýna raðmen, oyundan alýndýðýnda formayý kafasýna çalan keçelinin ertesi hafta tekrar 11 de olmasý gibi..)
    bunun gibi bir çok adaletsizlik örneði de mevcut...

yabancý futbolcularýn tamamýný, hiç abartmadan söylüyorum, harcamýþtýr......
    takým içinde futbolculara adaletsiz davrandýðý stephanovun giderken, "inþallah bana yaptýklarýný baþkasýna yapmaz" sözünden de bellidir...

bu adamý hala takýmýn baþýnda tutmak, üstüne üstlük bunun adýna istikrar demek ......
    gerçekten çok hayalcisiniz....
    gerçeklere aykýrý düþünüp, buna göre yorum yapýp, sonra da "demek ki biz uzayda yaþýyormuþuz" diyenlerden olmamak lazým..

ziya ile istikrar uzayda bile olmaz ya... orasý da ayrý mesele.
    Konu Mehmet Fatih Yavuz tarafýndan (07.08.2007 Saat 03:27 ) deðiþtirilmiþtir.

Nereden
    Almanya

tamamen katiliyorum. herkesin agzinda sakiz olmus bu laf.
    ziya dogan in kalmasindan yanayim ama yukarida bahsettigin manchester örnegine katilamiyorum. zira ziya hoca nin 2 sezon basarili olmasi durumunda kendisinin bizi birakabilecek bir kisiligi oldugunu gördük.
    yani ondan bize bir ferguson modeli olmaz.

Emre B. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    34

Szymek sakatlýktan ilk çýktýðý Rize maçýnda çok güzel oynamýþtý.En azýndan asist ve goller atýyodu.Ziya döneminde bile sonradan oyuna girmesine raðmen asist yaptý.

ilhan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir

Ýçimde baþladý yine bir heyecan ya hadi bakalým..
    Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
    “Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr poetricus - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Hoca kovmakla baþarý elde edilemediðini çok gördük...
    birde kovmayýnca ne olacaðýný görsek...
    Bana yeterince gördük gibi geliyor:
    7 maçlýk seri, "ikinci yarýnýn liderliði", futbola hatta hayata küstürülen kaliteli futbolcular, futbola küstürülen taraftar, iki pas üst üste yapamayan bir takým, vasatýn altýndaki bir takýma her iki maçta maðlup olarak elenme, bir de deðiþtirilmesi gereken mantalite, komplo kuran, "taraftar ve yönetimle hocanýn arasýný açmaya çalýþan basýn", "rakipler üç kulvarda yarýþýrken haftada tek maç oynama" talihine erkenden sahip olma bahtiyarlýðý, ve yeryüzünün ilk toplu güreþ takýmý.

Ýkincisi þu 5 yýldýzdan vazgeçin artýk; bizde yýldýz gibi parlayan bir Szymek'imiz vardý onun da ayaðý kýrýldýktan sonra oynadýðý tek maçýný söyleyin bana Ziya Hoca gelmeden önceki dönemde...
    Tek maç yeterliyse söylüyorum:
    Deplasmandaki Antep maçý. Ömer Rýza'nýn karþý karþýya 7 gol pozisyonu harcadýðý maçta 30 metreden ilk golümüzü atmýþtý. Vahid Halilhodziç dönemi.
    Konu poetricus tarafýndan (07.08.2007 Saat 10:46 ) deðiþtirilmiþtir.

ozturk - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Lig baþlýyor hiç heyecanlanmýyorum. ziya gitsin þu kalsýn falan da demeyeceðim. fb-bjk ve TRABZONSPOR-galati maçlarýný izledikten sonra þampiyon olamayacaðýmýz kesin bence.. 1 maçla karar verilmez lig uzun maraton demeyin..

Býktým artýk HEp destek hep destek ten..!

Bundan sonra skor araftarýyým.

Ne yani bizimde UZUN SÜRELÝ ümide hakkýmýz yok mu????

maç sonucuna gelince sivas 2-1 kazanýr bence...

bizim golü CEYHUN atar bence (oynarsa..)

rahmi_gürsoy - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    54

8 defans oyuncusuyla maça çýkacaðý için gölü defans oyuncularýndan biri atra bence. Yönetim ve iya hocanýn bir an önce gitmesi gerekli arkadaþlar. Efsane kadrolarý incelediðimizde hiç bir zaman maçlara 8 defans oyuncusuyla çýkmamýþtýk.

ozturk - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý rahmi_gürsoy Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    8 defans oyuncusuyla maça çýkacaðý için gölü defans oyuncularýndan biri atra bence. Yönetim ve iya hocanýn bir an önce gitmesi gerekli arkadaþlar. Efsane kadrolarý incelediðimizde hiç bir zaman maçlara 8 defans oyuncusuyla çýkmamýþtýk.
    boþver en azýnda 2 den fazla gol yemeyiz

Yaþ
    54

Alýntý ultrats Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    boþver en azýnda 2 den fazla gol yemeyiz
    ne hallere düþürdüler bizi bu yönetim ve teknik heyet utansýnlar artýk maç kazanmayý deðil gol yememeyi düþünür olduk

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nytre - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    41

bugunku yerel gazetede okudum ibrahim baturoðlunun açýklamasý "ziya doðanýn yerine yattarayý yuhalayýn" böyle amatör böyle gereksiz böyle vurdumduymaz böyle patavatsýz bir açýklama daha varsa buyrun yazýn buraya...

bunlarýn yönetmekle yönetimle yöneticikle uzaktan yakýndan ilgilerinin olmadýðý tekrar kanýtlandý..

bundan oncede jabi için "bir futbolcunun cebinde 100dolarý yoksa o futbolcuyu ben geri gönderirim" açýklamasý yapýlmýþtý....

þimdi m.ali yýlmazýn campell için yamyam demesi aklýma geldi... Allahým sen bize AKILLI - aklýbaþýnda - insan olan yöneticiler nasip eyle yarabbim..

bunlarýn zihniyeti olsa olsa amatör mahalle takýmlarýný yönetmeye yeter...
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamýna hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sýrasýnda- bunu açýklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsýlýr ve tartýþýlýr. Tefrika (ayrýmcýlýk, nifak) yaratmýþ olurlar. O nedenle dikkatli olmalarýný tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralýk 1933)

feneri "ampül" aydýnlatýr ancak "güneþ" kendiliðinden ýþýk verir !

Yaþ
    54

Bunlar þimdiye kadar hangi takýmlarda yönetici olmuþlarki baþarýlarý nedirki Trabzonspoar'a yönetici olmuþlar.

murseltaskin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

trabzonsporun maçý zorlansada kazanacaðýný düþünüyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)