diğer takımlar kongrelerini mayıs nisan gibi yaparken bir sonraki sezon için hazırlık transfer fırsatı bulabilirken biz neden sezonun tam ortasında bunu yapıyoruz ?
diğer takımlar kongrelerini mayıs nisan gibi yaparken bir sonraki sezon için hazırlık transfer fırsatı bulabilirken biz neden sezonun tam ortasında bunu yapıyoruz ?
bu soru hep benim de aklıma gelmiştir?
deveye sormuşlar boynun niye eğri?
-nerem doğru ki...demiş...bizimki de o hesap
sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
bu yönetimin seçildiği vakitte senenin ortasıydı herşey boşa gitmişti şimdi de bu sene herşey boşa gidecek hangi akla hizmet bu yıllardır hep bu mevsimde yönetimler değişiyor
Hangi işimiz düzgünki buda öyle olsun...
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Atay Aktug yönetimi sezonun ortasinda genel kurul karari aldi. Bu yönetimde o zaman secildi. Görev süresi sezon ortasinda bittiginden kongrede sezon ortasinda yapilacak.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
hep o tarihlere denk geliyor ve zaten iyi olmayan takımı dahada kötü etkilyor
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Takımı daha iyi mahvedebilmek için + bakın sezon ortası yönetim değişirse kötü oolur hee demek için.
Aralikta yapilan yönetim degisimi takimin bir yilin mal oluyor.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
eee bole bi yonetime de bole bi hareket yakışır görev süresi boyunca takımın anasını aglattı kendinden sonra gelecek olan yönetimi de zor durumda bırakmak onunlar için normal bi hareket
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)