Waay.Hazýr horonuda yeni öðrenmiþken gelmek isterdim ama þartlar elvermiyor
Shot at 2007-07-27
Yazlýk Belediyesi tarafýndan 1988 yýlýndan beri düzenlenen Geleneksel Kadýrga Yayla Þenlikleri her yýl Temmuz ayýnýn 3. hafta sonu periyodik olarak 3 gün süreyle devam etmektedir. Birçok ünlü sanatçýlarýn katýlýmý ve çeþitli etkinliklerle yapýlan þenlikler yurt içi ve yurt dýþýndan gelen misafirlerle daha da görkemli bir þekilde sürdürülmektedir. Bu þenlikler kapsamýnda Karadeniz yöresine ait çeþitli el sanatlarý sergilenmekte ve satýlmakta, yine Karadeniz yöresine ait yemek kültürü çeþitli þekillerde halkýmýza sunulmaktadýr.
Bu yýl seçimler dolayýsýyla 2 hafta rötarlý baþlýyor Ýstanbul,Bursa,Adapazarý ve çevre illerdeki hemþehrilerimiz için güzel bi hafta sonu aktivitesi olabilir
Büyük ihtimalle orda olacaðým gelen olursa görüþürüz
Hayde Horona
Waay.Hazýr horonuda yeni öðrenmiþken gelmek isterdim ama þartlar elvermiyor
T R A B Z O N S P O R
la sen gel düðünü burda yaparýz hazýr beleþ kemençe,davul-zurna varken
Barýþ hangi il olduðunu da yazsaydýn daha iyi olurduKocaeli'nin neresinde kalýyor bu Yazlýk Belediyesi?
ula burasi pizum megan..hayde Barýþ yapýn bir organizasyon da gelelim..
abi biz köydeki arkadaþlarla beraber cumartesi akþamý gidip orada sabahlamayý düþünüyoruz gelirsen görüþürüz mutlaka
Þenlikler dün baþladý bu akþam tam gaz devam edecek ben þimdi geçiyorum sabaha kadar durmak yok
Güzel bi organizasyon oldu Recebim,Þükrü Güler gibi isimler sahne aldý daha yeni yeni kendime geliyorum elimde birkaç fotoðraf var en yakýn zamanda eklerim gelmeyenler çok þey kaçýrdý
KADIRGA ÞENLÝKLERÝ
Yer : Kadýrga Yaylasý, Yazlýk
Tarih : 10 11 12 Temmuz 2009
Açýlýþ : 11 Temmuz 2009, Cumartesi 20.00
Diyrým Diyrým Demiyrým Niyeda Diyecuðum ...
Bir þehir takýmýndan fazlasý...
Katýlýmcýlar..:
Zeynep Baþkan - Sinan Yýlmaz - Taner Eyüpoðlu..
Vee Bir Çok Süpriz Sanatçý..
horon ýnsallah cadrýmý kuuryorum bu sene uzun bý aradan sonra yazlýk kadýrgasýdna yer alacagým
''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamýyor'' Þenol Güneþ
eski nick:Emres61
Müthiþ Bir Gündü.. Gelmeyenler Çok Þey Kaçýrdý.. Ha Kaçýrdým Diye Üzülmeyin Yarýn Akþama ( Pazar ) Final Var.. O Daha da Eðlenceli Geçiceðe Benziyor..
Þimdilik Bir Kaç Resim Atayým Ayrýntýsýný Yarýn Gönderirim..
Çok Güzel Oldu Nasip Bir Dahaki Seneye.. Bu Akþamki Biraz Islaktý Ama Canlýydý..
Bu Güzellikleri Sizde Yaþayýn Diye Biraz Fotoðraf Paylaþayým..
Þenlik Alaný..
Bordo Mavi Sahnemiz..
Konu Kubilay ÞAHÝN tarafýndan (13.07.2009 Saat 00:28 ) deðiþtirilmiþtir.
Akþamlarý Horon Ayrý Bir Güzel..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)