Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aralık Ayındaki Kongrede Adaylardan Ne Gibi Projeler Bekliyoruz??

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aralık Ayındaki Kongrede Adaylardan Ne Gibi Projeler Bekliyoruz??

Evet bmn ailesi bence şimdiden aralık ayındaki kongremizde adaylıklarını koyacak yönetim kurullarından ve başlan adaylarından proje konusundaki taleplerimizi dile getirmeliyiz..!!
    Şimdiden aklımızda olan gerçekleşmesini istedigimiz PROJELERİ bu güzel forumda dillendirelim ve başkan ve yönetim kurulu adaylarını bu forumu okumalarını isteyelim haydi bmn üyeleri isteyelim ve takipçisi olalım!!
    saygılarımla...
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

ilk icraat: rakibimi ezmek için oynayan bir hoca ile anlaşmak
    VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Hoca ve gelır getırecek kaynak yaratmak

Yorum

samimi olsunlar, Trabzonu basamak olarak kullanmasınlar, birbirleriyle yönetim içinde çekişmesinler( bozoğlu-sarı, hacıosman-sayit... vs vs) en önemliside Trabzonsporun büyüklüğüne uygun vizyon ve beceriye sahip olsunlar, bunlar olursa projelerde olur zaten.

Yorum

hayal tacirliği yapmasınlar...

Yorum

1)Şampiyonluk için doğru adımlar atılmalı
            2)Takıma sürekli bi gelir kaynağı sağlanmalı
            3)Alt yapının canlandırılmalı bunun için tüm Türkiyede ve yakın yabancı ülkelerde araştırma yapılmalı.
            4)Stad projesi gerçekleştirilmeli
            5)TS Clublar genişletilmeli ve profosyonel tasarımcılarla çalışılmalı
            En son Emre B. tarafından düzenlendi; 26.07.2007, 22:08.

Yorum

Arkadaşlar yazmak için yazmayalım proje üretelim!!
              ben birtane yazayım bari mesela Trabzonspor futbol akademisi....alt yapımızı oluşturacak tüm dünya ülkelerine futbolcu ihraç edecek şekilde ele alınıp mutlak süretle hayata geçirilmesi gereken bir proje olarak düşünüyorum!!
              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Nuri Abayrak yine seçilecektir. O yüzden boşuna proje üretmeyin. onun projeleri meşhurdur

Nuri Albayrak kongreye kadar stad projesine başlarsa seçilir...

Yorum

göremedıgımız sampiyonlukları bizlere tekrar yasatacak bi aday istıyorum ..en azından yasatabilmek için caba sarfeden birisi olması lazımm
                  ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Arkadaşlar,

Gökhan'ın açtığı bu başlık aslında çok da yerinde olmuş. zira bizler projeleri ve yapılması gerekenleri tartışmalıyız. Hatta projelerin yapılabilirliklerini.

O nedenle aklınıza gelen somut önerileri bu başlık altında derleyebiliriz. Bir şekilde BMN'nin talepleri, Trabzonsporluların Talepleri olmuş olur.
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

öze dönüs
                      ünal kahraman td yapmasini
                      tesisler yapilmasi yeni stadin eski yerine dikilmesi ve ts tv
                      yeni büyük sponsorlar ;diyelim red bull daha türk futboluna adim atmadi
                      sonra güney kore, cin , azerbeycan ve bütün öbür türk devleteri,bahreyn, dubai,.... gibi marketlere acilmasi
                      artik yaz ve kis hazirlik dönemleri oralarda oynanmali ve oralarin 1 numarali takimlarinla hazirlik maclari ve sov maclari yapilmali
                      sonra pilot takimi yapipda iki takim gecindirmekdense avrupanin ikinci sinif 1. liglerinde oynayan takimlaina ve 1. sinif 1.liglerine cikan yeni takimlarina genclerimiz kiralanmali yada 1. sinif 2. liglerine böylece genclerimiz avrupada nasil profesyonellik oldugunu görürler ve ts e dönünce hemen yine ucmazlar

ve tabiiki yillardan beri istediklerimiz ve diye yapilan kurumlasmanin vs. yapilmasi

sampiyon yapacam diyipte gelib sampiyon bi takim yapilmasi zordur
                      projeler üretecen bu projeler hizli ilerliyecekki geriside gelecek
                      En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.07.2007, 22:26.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

albayraktan sonra en az bir 5 yıl belimizi doğrultamayız

Yorum

alt yapiyi canlandırmak allahın emri..
                          bu ts-club olayının da belinin doğrultulması lazım..

ama en önemlisi "mantalite" canavarından kurtulmamız lazım....
                          yoksa ne yaparsa yapsın, kim gelirse gelsin kurtuluş yok..

Yorum

Yattara ile Gokdeniz'i satmak icin ortam hazirlama projesi

Yorum

İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              samimi olsunlar, Trabzonu basamak olarak kullanmasınlar, birbirleriyle yönetim içinde çekişmesinler( bozoğlu-sarı, hacıosman-sayit... vs vs) en önemliside Trabzonsporun büyüklüğüne uygun vizyon ve beceriye sahip olsunlar, bunlar olursa projelerde olur zaten.
                              kardeşimize katılıyorum bunlar yeterli

Yorum

Çalışıyor...
                              X