ligde her sene olduğu gibi hiç bir beklentim yok, 4.lük için kayseriyle kapışırız ama bu sezon belki uefa gruplarına kalabiliriz
Yavaş yavaş takımların oynadıkları oyunlar ortaya çıkmakta. Fenerbahçe geçen seneki yapısını muhafaza edecek, Galatasaray kalite yönünden bir gömlek üste çıkacak, Trabzonsporumuz ise kurulu olan mevcut kadrosunu gorunen oki daha iyi organize ederek sahaya yüreğini koyan bir takım olacak.
Ben Türk futbolundan bu sezon avrupada daha çok başarı beklemekle birlikte süper ligde tekrar şampiyonluk için dişediş mücedele eden bir takım olacağımızı düşünüyorum. Belkide (Uefada 1. turda gelecek rakiba göre) ilk kez uefada gruplara kalma başarısını gösterceğiz. Kesin olan şu ki bu sene Şampiyonluk yarışında bizde varız.
Peki ya siz?
Önce TRABZONSPOR
ligde her sene olduğu gibi hiç bir beklentim yok, 4.lük için kayseriyle kapışırız ama bu sezon belki uefa gruplarına kalabiliriz
Ziya Doğan görevde olduğu sürece tek bir beklentim var "mantalite"siz günler!..
kadroda en fazla iki önlibero görmek ve daha ofansif oynamak en büyük beklentim..gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir..haa bi de keçeli-hasan vs. gibilerini kadroda görmek istemiyorum..
Beklentim her zaman oldugu gibi yine sampiyonluk. Transferde hayal kirikligina ugradigimiz icin ne derece gerceklik payi vardir bilinmez.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Trabzonspor bu kadrosuyla ne yazık ki diğer Anadolu ekipleriyle boğuşur. Takım oyunumuzu geliştirirsek sezon sonuna doğru yine bir atak yapabiliriz.
3 ukalalar, fark yaratan oyuncular alıyorlar, bizdeki fark yaratanlar ise büyük çarkın küçük parçaları olmaktan uzak, büyük çark olmak peşinde
Yönetimden beklentim, hemen görevi bırakmaları
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
takım şampiyonluk için eksik gibi...10.hafta bize yine lig bitebilir
Sol bek, Sol açık ve Riquelme transferi...
Benim beklentim sezon baslamadan ziya doganin kovulmasi..
BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....
UEFA kupası gruplarına girersek bu bizim bu seneki en büyük başarımız olur başkada beklentim yoq zaten...
TÜRKÇE'Yİ TURKCHE'LEŞTİRMEYİN !!
TrabzonCell İle Bağlan Hayata =)
Ziya Doğan pes etti
14 Temmuz 2007 Cumartesi 16:52
Yönetime karşı ısrarlı olan Ziya Doğan da sonunda pes etti.
Trabzonspor yönetiminin, ''transferi kapattık'' açıklamasına rağmen takviye isteyen teknik direktör Ziya Doğan'da transferi kapatmaya karar verdi...İşte Detaylar...
"ŞU ANDA DÜŞÜNMÜYORUM"
Ziya Doğan, şu anda transfer yapmayı düşünmediğini belirterek, "Bir kere bu konudaki fikirlerimi söyledim ve çekildim. Şu anda transfer düşünmüyorum. Elimdeki mevcut kadroyla devam edeceğiz. Başkan ve yönetim kapattık, dedi ama yarının ne getireceği belli değil. Biz hazır olmak için çalışıyoruz" dedi.
Ziya Doğan'ın aniden karar değiştirmesinde Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'la yaptığı görüşmenin ve yönetimin baskısının etkili olduğu öğrenildi..
beklentim imzamda yazıyor ama biraz zor bu kafayla bu yönetimle bu hocayla acil transfer lazım acil ve bu yönetimin gitmesi lazım acilen
BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR
beklentim ,yönetim ve td nin, taraftar baskısı ve protestosuyla sezon başlamadan Trabzonumun yakasından düşmeleri.
Uzun yılların ardından ilk kez şampiyonluk için umûdum yok. Hattâ ilk üçe girme umûdum dahî yok. UEFA'da gruba kalmak ve ligde 4. olmak Nuri Albayrak, Haşim Saitoğlu, Ziya Doğan troykasının takımı için (Bu takıma Trabzonspor demeye dilim varmıyor.) başarı olacaktır. Umarım öbür sezon bu troykanın takımı ligden çekilip yerini Trabzonspor'a bırakır.
Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Umut
Ceyhun
Yattara
Gökdeniz
Hüseyin
Ersen Martin
Stepanov
Risp
Ayman
Serkan Balcı
Daouda Jabi
Çağdaş
Erdinç...
.........................................
ben çok iyi bir kadromuz olduğunu, çok zor gol yiyeceğimizi ve çok gol atacağımızı, şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum...
Beklentim şampiyonluk...Göreceksiniz bu takım savaşacak ve kazanacak...Kaybetse bile "helal olsun" dedirtecek...Sadece inanıuyorum...Kadro kalitemiz diğerlerinden kesinlikle az değil...Kimsede Gökdeniz Yattara Ceyhun Umut SerKan eRSEN YOK...
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
ben bu sezon takımımızın basarılı olcagını dusunuorum ve bu basarı ilk 4 degil sampiyonluk olcak kesiniikle bu yıl bilmiorum ama bizim yılımız olcak hayde TRABZONSPORUMMMMM
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
- Bütün olumsuz faktörlere rağmen(ziya,yönetim,vs,vs,vs)herşeye rağmen ŞAMPİYON'luk.
:meşale2: :meşale1:
HİÇKİMSEDEN FAYDA BEKLEME,FAYDAYI KENDİNDE ARAistediğini söyleyen,istemediğini işitir.
inşallah şampiyon oluruz da artık herkes bizden bahseder boynu bükük gezmeyiz...ben savaşan ve asla 90 dakika pes etmeyecek trabzonspor olacağını bekliyorum(ofansif bir anlayış seziyorum.sol kanat,forvet ve kaleci olsa kesin şampiyon diyeceğim)
Takım oturdu artık güzel futbol izleriz. Sonuçlar pek istediğimiz gibi olmasada ne yaptığını bilen ve savaşan bir takımımız olur.
Yeni sezonda Trabzonspor'dan beklentileri çok fazla yükseltmemesini bekliyorum.
yeni sezonda 2.olup şampiyonlar ligi elemelerine gitmek elbette şampiyonluk beklentim var ama bu sene çok umutsuzum sanmıyorum bunu başaracağımızı
7-7-7-7-7-7-7
Yeni sezondan beklentim Ziya Dogan in kovulmasi sureti gelecek sampiyonluk
13 Vitor Hugo
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)