yazdiklarini okudum...
Samet.in bizde hatirasi yerine gelecege umudu kalabilseydi keske...
rahat uyu Samet![]()
Sametim![]()
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
yazdiklarini okudum...
Samet.in bizde hatirasi yerine gelecege umudu kalabilseydi keske...
rahat uyu Samet![]()
Konu socrates tarafýndan (26.08.2014 Saat 19:59 ) deðiþtirilmiþtir.
onur, emek, baþkaldýrý...
kendine karþý #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Ah be Samet, ne yazacaðýmý bilemeyerek. Zaman zaman saçmalayarakda olsa konuþmaya çalýþýyordum. Ýyiki tanýdým, koca yürekli hayalperest Adam. Rabbim mekanýný cennet eylesin.
zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!
"Bugün Trabzonspor için ne yaptýn?"
Trabzonsporluluk onuru bu iþkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Allah rahmet eylesin, mekaný cennet olsun kardeþimizin.
Öyle kahpe bir hastalýk ki, böyle güçlü adamlarý bile tuþ edebiliyor.
Mekanýn cennet olsun güzel gönüllü renktaþ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sadece Trabzonspor..
Ne aci hatiralar.. yarim kalan hayaller.. derin bir offf cekiyor insan.. kelimeler kifayetsiz artik..
...6 Aralýk 2015...
Takvim yapraklarýnda "Trabzonspor'un Hacýosmanoðlu Ýþgalinden Kurtuluþ Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunanAyaða KALK!(ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
Benim baldýzým (Nursen Hn.), Ýzmir Lösev de çalýþýyor. Ben de forumda LÖSEV baþlýðýndan bahsedip, hatta yakýnlarda kaybettiðimiz Samet ten de bahsetmiþ idim(
O da bana taraftar ürününden bahsetti Lösev bebiþini ben çok sevdim 25 TL fiyatýve aldým. Ýlgilenenler arayýp sorabilir veya internetten de alýnabiliyor.
![]()
Konu Alper Calik tarafýndan (12.10.2014 Saat 20:13 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýyi ki varsýn TRABZONSPOR
LÖSEV in hastanesinin açýlýþý yapýldý. Saðlýk Bakanlýðýndan istedikleri yatak kapasitesi ile ruhsat alamadýlar ancak mevcut LÖSANTE deki yatak kapasitelerini bu hastaneye aktararak açýlýþ yapýldý.
http://www.losev.org.tr/v2/tr/galleries.asp?RecID=733
Allah kimseye vermesin, hastalara acil þifalar versin. Bu da daha önceki bir duyurularý:
Kamuoyuna Duyuru;
Benim tek derdim hayatýmý adadýðým lösemili çocuklarýmdýr. Lütfen siyasetten uzak durarak taraf olmayalým ve onlara zarar vermeyelim. LÖSEV bugünlere lösemili çocuklarla, annelerle beraber geldi. Yavrularýma en küçük bir zarar gelmesini istemem. Bunu ne onlar ne Allah affetmez. Ben de çocuk hematoloji uzmanýyým. Onkolog elbette kolay yetiþmiyor. Devletten transfer etmeyeceðiz. Allah her zaman doðrunun ve mazlumun yardýmcýsýdýr. Herkes günü gelince lösemili çocuklarýmýz ve kanser hastalarýmýz için gerekeni yapacaktýr.
Dr. Üstün EZER
Pediatrik Hematolog & Onkolog
LÖSEV Yönetim Kurulu Baþkaný
https://www.losev.org.tr/v2/tr/duyur...423&RecID=6285
Ýyi ki varsýn TRABZONSPOR
Zor....
Allah tüm kanser hastalarýna acil þifa versin.
#
Küçük de olsa maddi manevi desteðinizi sakýn esirgemeyin.
Bütün hastalýklar zor ama bu hastalýk apayrý.
Rabbim tüm hastalara þifa yakýnlarýna sabýr versin.
Dün akþam yakýn bir arkadasþýmýn oðlu lösev den vefat etti
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)