bu takýmýn (TRABZONSPOR) koyu bir taraftarý olarak böylesi acizlik kokan baþlýklar açmak yada açýlmýþ baþlýklara yorum yazmak her ne kadar zor gelsede gerçeði deðiþtiremeyiz...
Þimdi yukarýdaki sorunun açýlýmýný sorayým siz cevaplayýn ve kendinize sorun bakalým....
Malum ülkemizde futbol deyince 4 BÜyük kulupten bahsedilir (son zamanlarda 4. büyükten pekte bahsedilmez olunsa'da)
Lakin git gide bu kavram yerini 3 Büyükler diye yeni bir kavrama býrakmaktadýr...
En azýndan medya bunu yüksek sesle böyle dillendirmektedir...son 20 yýl da bir türlü gelmeyen þampiyonluðun bunda büyük etkisi varsada yanlýz baþýna yeterli bir sebep olarak ileri süremeyiz...20 yýllarý deðilde ben son 2 yýlý ele alýp 2 örnek sunacaðým gerisi size kalmýþ...
tv kanallarý:
fenerbahçe tv,
Beþiktaþ tv,
Galatasaray tv
artýk uyduda yayýn yapýyor ve bütün tv izleyicilerine ulaþýyor yani 4 büyükler içerisinden üçünün kendi tv si var ama birinin yok....
gelelim bu yýlki transferlere:
fenerbahçe R.Karlos
Beþiktaþ Cisse
Galatasaray LÝNKOLN ...
4 Büyüklerden üçü avrupanýn en önde gelen futbolcularýndan birertane transfer yaparak hem kadrolarýný dahada güçlendirdiler hemde biri diðerinden aþaðý kalmayacaðýný transfer bombalarýný ard arda patlatarak belli ediyorlar, ve adeta göz daðý veriyorlar ama gel görki bu dört büyüklerden birtanesinden hiç ses seda yok . BÝLÝN BAKALIM ,ACABA HANGÝSÝ BU BÜYÜK TAKIM...Gerçekten zor sorular deðilmi...
Daha çok soru sorulabilir elbette ama ben vizyon ve misyon açýsýndan bunlarý yeterli görüyor daha çok soru sorarak cevaplamalarýnýzý zora sokmak istemiyorum...lütfen düþüncelerinizi burada yazarak sizlerde katkýda bulunun...
BÝLÝN BAKALIM KÝM.?