Hayden bakalım kim ne kadar takımını seviyor
Benden iki forma=100 YTL
Hayden bakalım kim ne kadar takımını seviyor
Benden iki forma=100 YTL
4 forma 200 ytl benden.
en son saydigimda 13 forma 650 ytl idi
karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
sevgi parayla ölçülmez çıkış noktan çok yanlış...
sitenin yoneticilerinden de destek bekliyoruz, soyle bir link acilip kac lira veriyosun diye bir sayac kurulmasi lazim ,ve boylece biriken parayi herkes gorebilir,
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
....tide...ben 1 forma alirim... abim belki alir... dayim oglu kesin 2 tane alir
Konu Erkan tarafından (30.06.2007 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir.
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Kulube üye olup daha çok sesini duyurabilirsin. 2 Formaya 100 Ytl vericek olursam kulube üye olamam.
Şurada paranın tamamlanmasına ne kalmış.
Kulube üye olmamın daha yararlı olucagını düşünüyorum.
Size de öneririm.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Arkadaşlar amacımız transfer yapmak.Eğer iyi bir transfer yapacak olursak klübede üye oluruz...
Neden olmasın..
su transferi bi halledelim uyelik isine ayrica el atacaz..
flood yapmayın transfer baslığında 7 mesaj var arka arkaya![]()
16 forma 800 ytl odu ilk 10 dakka da
bu iş ciddi ise 2 formada bn alacam..her sene bi tane alıyorm zaten..
yoneticiler please destek su sayaci ve kimin ne kadar forma alacagini bir link te yayinlayalim.. please
deriz no saport bikoz deriz no mani in may pokıt ayeme sütüdınt
bende öğrenciyim ve 1 de benden diyorum.herkez destek vermeli
inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
al 18 oldu 900 ytl
Geliştirilebilirse güzel fikir. Fakat bu işi biraz gizli yapalım yoksa formalara zam gelir![]()
Birde Yönetici arkadaşlardan bir ricam:
Forumu üye olmayanlar görüntüleyemesin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)