Kardeslerim galiba BMN de Basketbol da Ülkersporu tutan tek kisi benim...[img]smileys/smiley19.gif[/img]....[img]smileys/smiley2.gif[/img]Ülkersporu tutan baska kardeslerim varsa bu topice cevap yazmalarini bekliyorum...
Saygilarimla...
Kardeslerim galiba BMN de Basketbol da Ülkersporu tutan tek kisi benim...[img]smileys/smiley19.gif[/img]....[img]smileys/smiley2.gif[/img]Ülkersporu tutan baska kardeslerim varsa bu topice cevap yazmalarini bekliyorum...
Saygilarimla...
Ülkerspor deme be.Dün bizi burda 17 sayi farkla yendiler.[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Tek sen degilsin kardes burda bir ülker fanatigi var.Bunun sebebi ise Harun Erdaydi tabiki.Her ne kadarda sunan ülkerde olmasa bu saatten sonra birakilmaz bu takim.[img]smileys/smiley2.gif[/img]FORZA61 Nickli Üyeden Alıntı
Bence de...[img]smileys/smiley32.gif[/img]Harun Nickli Üyeden Alıntı
Ülker çok iyi takim fakat su son saniye sendromunu en çok yasayan takimdi ama artik bunu asmis gibi gözüküyo.Euroleaguda final four bekliyorum ins.Forza ÜLKER...
Efes Pilsen koraç kupasini aldigi zaman müthisti.ins Ülkerde euroleaguede final oynar da bu kupayi alir.Ne güzel olur.Efes de ii gidiyo ama kadrosu final four için yeterli gözükmüyo.Ben Ülkere güveniyorum tabii son saniye sendromunu Allah(c.c.) göstermesin.
futbolda trabzon
baskette ulker
ikisi en buyuk
Eywallah...[img]smileys/smiley32.gif[/img]fuat_462 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADASLAR BURDA ÜLKERIN TIRÜBÜNÜNÜ KOVALAYAN BI GENÇ KARDESINIZ VAR.TASINDIK HEPSI GERIDE KALDI.AZ MI KAVGA ETTIK SAFAKAYLA.AMA SOYLIYIM MI ALAYI FENERLI TIRÜBÜNLERINDE.FENER ÜLKER MAÇINA ÜMRANIYEYE GELDIK ONCEKI SENE BIRLIKTE BAGIRDILAR
ARKADASLAR ÜLKER TIRÜBÜNLERI HAKKINDA SIZE BIRAZ DAHA bilgi veririm ama isten kaçtim gidiyom daha sonra
valla tirübüne yaklasik bi sene bizi almadilar.neyse gs maçiyla bize af geldi bi toplandik.tirübüne bi girisimiz vardi abdi ipekçi de herkes sasti kALDI..
TIRÜBÜNÜ ALMAK IÇIN ÇOK ÇILE ÇEKTIK
GECELERI UYUMADAN SABAHLAR ETTIK
OKUL ÇOCUKLARIYLA TIRÜBÜN OLMAZ
ÜLKER SPOR TARAFTARSIZ SAMPIYON OLMAZEdited by: mrblacksea
dün son saniyede yenildi ülker[img]smileys/smiley18.gif[/img]
ulker maci kacakac bitti bilen var mi
<TABLE width="100%">
<T>
<TR>
<TD>BESIKTAS, ÜLKER'I YIKTI GEÇTI
</TD></TR></T></TABLE>
<TABLE width="100%">
<T>
<TR>
<TD width="100%">Türkiye Basketbol Ligi'nde Besiktas, çekismeli ve zevkli geçen karsilasmada Ülkerspor'u 64-59 yendi.
Salon: Akatlar
Hakemler: Emin Mogulkoç xxx, Serkan Emlek xxx, Aytug Ekti xxx
Besiktas: El Amin xxx 15, Haluk xx 1, Bekir xxx 14, Ellis xx 4, Varda xxxx 22, Erkan xx, Mourning x 2, Nedim xx 6, Murat x, Tolga x
Ülkerspor: Kerem Tunçeri xx, Serkan xx 13, Stombergas xxx 16, Kerem Gönlüm xxx 15, Praskevicius xx 4, Zukauskas xx 10, Fatih x, Glover x, Tutku x 1
1. Periyot: 12-21
Devre: 30-37 (Ülkerspor lehine)
3. Periyot: 44-45
Bes Faulle Çikanlar: 36.42 Zukauskas (Ülkerspor), 39.45 El Amin (Besiktas)
</TD></TR></T></TABLE>
abicim adamlarin seyirci avantajlari var, yenebilirler kadrolari da fena degil ama play-off'a dayanamaz onlarin kadrolari. nekadar ugrasirssa ugrassinlar bu sene yine biskuvitçilerle biracilar arasinda geçer final...
selçukabi Nickli Üyeden Alıntı
senin gibi düsünmekteyim selcuk abi, fb-bjk iyi kadro kurdular fakat play off icin yetmez, bjk'de dün bireysel oyunu ile varda maci aldi onun yaninda birde el-amin var...bencleri yetersiz...
ama kulübü kutlamak lazim, harbiden iyi salon yapmislar.akatlar spor kompleksi
dün ülker maçi farkli alabilirdi ama 3. yada 4. çeyrekte sanirim inanilmaz hatalar yaptilar ve sayi bulamadilar haliyle maçi kaybetmeleri normal oldu. ama bir efes taraftari olarak ülkeri maçi kaybetmesi iyi oldu efes avarejla lider kaldi[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Dün maçi pisipisine verdik...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
izleyemedim yenilmisiz olsun sampiyon oluruz insallah
ülker - cska moskova
maci var
saat:19:00
kanal syk turk de
ilk yari sonucu: CSKA: 45 ULKER:42 (Ilk periyod: 25:23)
Mac simdilik basabas...
Mac Sonucu:
CSKA: 90 ULKER: 77[img]smileys/smiley18.gif[/img]
kötü oldu ya
[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)