Haber doğruysa gelecek 20 senemizi dinamitlemiş bulunuyoruz, vatana millete hayırlı olsun.
Trabzonspor yönetiminden ilginç karar.
Trabzon yönetimi paf takım oyuncularını serbest bıraktı.
Trabzonspor alt yapısından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni, bölge takımlarına hizmet etmek amacıyla böyle bir karar aldıklarını söyledi.
Borda mavili yönetim kurulu, Trabzonspor paf takımında bulunan futbolcuların kulüple olan ilişkisini kesti. Yönetimin futbolculara, “Sizin için yapılması gerekeni yaptık. Bu saatten sonra başınızın çaresine bakın. Lisanslarınızı istediğiniz zaman koşulsuz bir şekilde alabilirisiniz” dediği öğrenildi.
Trabzonspor'un alt yapıdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni, “Ziya Doğan, İnter toto Kupası için kiralık olan bütün genç futbolcuları topladı.
Paf takımı futbolcularının, bu kadar fazla futbolcu arasında şans bulamayacağını düşünerek kulüple olan bağlarını kestik” diye konuştu.
Amaçlarının bölgedeki profesyonel kulüplere hizmet etmek olduğunu kaydeden Zihni, “ Trabzonspor'dan ayrılan bu futbolcular kendilerini bölge takımlarında göstererek çok iyi yerlere gelecektir düşüncesindeyim” dedi.
Trabzonspor yönetimin bu kararına başta futbolcular olmak üzere aileleride isyan etti. Futbolcu aileleri, "Trabzonspor yönetiminde müthiş bir yabancı hayranlığı var, kendi değerlerine sırt dönen bir anlayış Trabzonspor'u şampiyonluğa taşıyamaz", diyerek tepki gösterdiler.
Kaynak: haber61.net
Konu FANATIK61 tarafından (08.06.2007 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Haber doğruysa gelecek 20 senemizi dinamitlemiş bulunuyoruz, vatana millete hayırlı olsun.
Konu pacos_bill tarafından (08.06.2007 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.
Koyverdun gittun bizi...
Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
Republic of Of
[COLOR="DarkRed"]
Edit +1967...............
Konu Lapina tarafından (16.06.2007 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir.
bu ne ya ,şaka mı ..yuuh artık...bu nasıl yönetim, siz defolun gidin leeen
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Haberin kaynağı yok. Buna nasıl bir yorum getirebiliriz ki?
INANMIYORUM!
Gercekse 30.000 Kisi ile Trabzonda yürüyüs yapmanin zamani gelmisdir derim ben!
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
İyi hoş da sonumuz geliyor ne demektir? Başlık editlense iyi olur...
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Kaynak: haber61.net
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
beyler bu şaka olmalı yada yanlış anlama....
inşallah öyledir...
ne bilem...
bu yönetimin kararları aslında şaşırtmaz beni ama ...
yinede yok yok olmaz ...
e yeter ama admin abileyy beni siteden atmayın formdan uzaklaştıymayın küfür edeceyim bu yönetimin dasdasdfoasjjasdfjasdfj,asdjfopasdjfopasd
asdasdsd sdasd simportanteaaasdsdadfa oh rahatladım
İmkansız.
İtimal vermiyorum.
Haber doğru ise eğer olabilecekleri tahmin edemiyorum!
Başlığı okuyunca dünyaya göktaşı çarpacak sandım.
Bunu da yaparlarsa misyon tamamlanmış olur sanırım.Doğru olmadığını umuyorum yine de.
Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
Bu nasıl bir şey ya? Oldu olacak kulübü de kapatsınlar..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Bu gerçek olsa haber61.net yerine trabzonspor.org.tr de olması gerekmezmiydi diye düşünüyorum. inşallah gerçek değildir alt yapısız takım olmaz.
yanlış anlaşılmadır büyük ihtimal bunu yapmak okadar kolay deyil olmamalı
eğer gerçekse artık artossa artos değilse himalayalara kadar gider.
bunları trabzonda protestosyla değil kafalarına vura vura kendilerine getirmek lazım
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yürü be Nuri!!! İsmin altın harflerle yazılacak vesselam!
Toplarız bu gençleri Antep'ten Samsun'dan artık...
Nuri Albayrak klubu mahvetmeye dogru emin adimlarla gidiyor boyle karar alinir mi yazik ya bizim altyapidan oyuncu cikarmamiz gerekirken yaptigimiz ise bakin.Geldiginden beri bi tane Trabzonsporun hayrina bir is yapmadi bu yonetim.
nuri şunu açık açık desene ben klubü satıyorum yaw arkadaşla olmaz böyle bişi yazıkdır günahdır müslümanlıga sıgmaz insanların emeklerini böyle harcıyor bu bişiler yapalım artık gittik gidiyoruz 6 ay dayanmaz bu klub bu adamlara may doğru dedi devrim şart
işkenaz
Modernleşme diyoruz,kurumsallaşma diyoruz;TsClub'ları kapatıyoruz,altyapıyı dağıtıyoruz...
Millet gidiyor Mersin'e,biz gidiyoruz tersine...
Sonumuz hayrola...
Bunlar beni herzaman aglatacaklarmi, ne olacak bunlarin hali bardak tasti ve bizler hala susuyoruz trabzonumu mafh ettiler, benim daha bu izdirabi cekmeye gücüm kalmadi.
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Neye bukdar kızdınız anlamadım kii.. Futbolcunun yaşı geçince benim bildiğim yaa pişmesi için başka kulübe verilir yada işine yaramıyosa yollanır.. Bu çocukların yaşı geçmiş belliki ve eğer içinde iş yapacak kapasitede adam yoksa hepsi serbest bırakılır ben burda bi yanlış göremiyorum.. Bizim geleceğimiz olan topçular şuan zaten kadromuzda intertoto için mücadele edicekler.. Bence bu haberi yapanlar eksik bilgi vermiş böylece hepiniz galeyana geldiniz..
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)