az bekle kardeþ.bikaç adres var bende.
Merhaba.
Ben Bilgisayar Mühendisliði 2. sýnýf öðrencisiyim.
Zorunlu staj munasebetiyle staj yapacak bir firma aramaktayým.
Staj yaptýðým firmada sektörü tanýmak ve kendimi geliþtirmek istiyorum. Özellikle yazýlým sektöründe faaliyet gösteren bir firmada staj yapmak istiyorum. Bana bu konuda yardým edebilecek aðabeylerimden yardýmlarýný esirgememelerini istiyorum. Bu konuda bana yardým edebilecek kardeþleimden bu konu baþlýðý altýnda ileti yazmalarýný istiyorum. Þimdiden bu mesajý okuyan herkesten Allah razý olsun. Saygýlarýmla.
Konu Tunga tarafýndan (29.05.2007 Saat 00:23 ) deðiþtirilmiþtir.
az bekle kardeþ.bikaç adres var bende.
Özkan SÜMER
Baþlýðýn ismini deðiþtirerek biraz daha genelleþtirdim.
Bir de ilk mesajý editleyerek kolay anlaþýlabilir hale getirdim.
Bu baþlýðý ve Serbest Kürsümüzü böyle iþler için kullanmak çok çok güzel, inþallah üyelerimize bir faydasý olur.
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeþim!
Allah razý olsun hepinizden inþallah diðer arkadaþlara da hayýrlý ve yararlý olur.
BOÐAZÝÇÝ YAZILIM AÞ (0216)3617660 ÝÇERENKÖY www.bogaziciyazilim.com webmaster@bogaziciyazilim.com
BOS BARKODLU YAZILIM AÞ (0216)4423800 MALTEPE www.boscompanies.com info@bosgrup.com
IMS YAZILIM DANIÞMANLIK LTD (0212)2709650 GÜLTEPE www.ims.com.tr
ÝNFÝNA YAZILIM AÞ (0216)3165353 ÜSKÜDAR www.infina.com.tr info@infina.com.tr
PARAGON YAZILIM LTD (0212)2131019 MECÝDÝYEKÖY
TURKUAZ BÝLGÝSAYAR LTD (0216)3574666 KOZYATAÐI www.turkuaz.net info@turkuaz.net
VEGA BÝLGÝSAYAR LTD (0212)3470147 MECÝDÝYEKÖY www.vega.com.tr onlinestore@vega.com.tr
YA-GE YAZILIM LTD (0212)2758604 MECÝDÝYEKÖY www.yage.com.tr zehra@yage.com.tr
Özkan SÜMER
Tanýdýðým birisi yok.Banada liste olarak mail geldi.Telefonla arayarak baþvurursan daha ii olur senin için.Mailleri fazla ciddiye almýyolar genelde.Bende bilg. müh. öðrencisiyim fakat kdz ereðlide yapacam stajý.
Özkan SÜMER
biri staj mi dedi ne yazik ki bu piyasada staj icinde torpil gerkiyo kardesim bide umidini kirmak gibi olmasin ama gec kalmissin diyebilirm yinede bi arastir staj icin buyuk firmalar genellikle kayitlarini ve ogrencilerini mart ayi itibariyle belirlerler ama bazi arkadaslarim firmalara bizzat kendileri giderek staj yerlerini ayarladilar bende bu yaz staj yapacam allah kolaylik versin hepimize
Erdem büyük firmalarda dediðin gibi öyle ama yazýlým þirketleri baþvuru tarihini fazla sallamýyo.Çünkü ileri dönük yetiþtirecek eleman arýyolar.Çoðu arkadaþým geçen yaz bu zamanlarda baþvurdular kimiside iþ olarak devam etti.
Özkan SÜMER
Kardeþ msn adresin falan varsa paslaþalým oradan. Seninle meslektaþ olacaðýmýz göre daha fazla tartýþabiliriz. Ben daha yeni staj yapacaðým için neyin ne olduðunu da þimdiye kadar pek araþtýrmadým aslýnda. Bir yer vardý sattýlar beni abi dediklerim oyalayýp bu zamana kadar beklememe neden oldular. Neyse eðer bildiðin taktikler falan varsa daha kolay paslaþabiliriz msnden. Tabi istersen.
Uluslararasý Ýliþkiler öðrencileri ve mezunlarý için Ankara'da stratejik araþtýrma merkezlerinde staj ayarlayabilirim. Ýlgilenen renkdaþlar ulaþsýn...
Futbolcuyla taraftar el ele versin, þampiyonluk kupasý TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
TSira- Þükran
"Ne mutlu "insaným" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karþýlýk verene."
þu stad iþi o kadar kafamý bozduki baþlýðý....
STAD YERÝ ARAYANLAR OLARAK OKUDUM.....
Ne mutlu Türk olana deðil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karþýsýnda kitap gibi sessiz ol." Mevlana
avukat tanýdýðý olan var mý ???
Yýlmak yok. Aramaya devam.
arkadaþlar merhaba... þu an çalýþtýðým kuruma (ÝK alanýnda hizmet veriyoruz); söz konusu alanla ilgili eðitim gören, þirketin lokasyonu olan Taksim'e gelip gitmekte sýkýntý yaþamayacak stajer arkadaþlar aramaktayýz... irtibat için özel mesajý kullanabilirsiniz... teþekkür ederim...
"7 tepeli þehir... bekle... son tepene de dikeceðiz bayraðýmýzý..."
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)