Arkadaslar;
Galatasaray- Fenerbahce macinda yasanilanlar, bu gectigimiz futbol sezonunun sampiyonluktan daha onemli olayidir bence. (Cunku ligin sampiyonlari bellidir)
Bunu islememiz lazim... Trabzonspor taraftari bunu islemeli...
Cirkefligin, alaledeligin, taraftar terorunun diz boyu oldugu bu ortamda susmayalim derim ben...
Galatasaray 3-5 mac ve 100 bin YTL ile kurtulamasin. Verilecek ceza ornek temsil etsin...
Benim onerim su:
Galatasaray UEFA kupasindan men edilsin. Onun yerine Trabzonspor UEFA kupasina gonderilsin...
Bunun icin kulubumuz, yonetim kurulu olarak bastiracak... Biz de taraftar sorumlulugumuz ile TFF'yi ne kadar etki altina alabilirsek...
Bu kararin cikmasinin zor oldugun biliyorum. Bu ulkede zor. Yoksa, bilyorsunuz Nancy- Feyenoord macinda bundan daha az olay cikti ve Feyenoord UEFA'dan kapi disari edildi...
Bu cezanin bir kac anlami var:
Birincisi, bizi UEFA'ya goturur...
İkinici, diger İstanbul takim taraftarlari da bundan sonra ayagini denk alir...
Turkiye'de futbol adina bir donum noktasi olur...
Turk futbolunun geri kalmasinin da, futbolda siddetin de, futbol ekonomisinin Anadolu aleyhine olmasinin da musebbibi bu kulupler... Kendileri koyun agasi sanan ve diger herkesi maraba goren bu takimlarin taraftari arkalarinda federasyon, hakemler, medya ile cok daha can yakarlar. Bugun susarsak, yarin bize ayni hareket yapilir...
Eger TFF'ye ve futbol kamuoyuna tepki verelim derseniz, ben nacizane bir basin bulteni hazirlarim. Bu bulteni hem medyaya hem de TFF'ye mail-faks yoluyla gonderebiliriz...
Burada katilim olursa boyle bir seye tevessul edebiliriz... Yoksa girisimimiz beyhude kalir...