Evet arkadaşlar bursayı ezdik intertotodayız..Ligin son haftasında Ankara deplasmanındayız...![]()
Evet arkadaşlar bursayı ezdik intertotodayız..Ligin son haftasında Ankara deplasmanındayız...![]()
sıralamaya bi etkisi olmayan prestij maçı....yedeklere gün doğdu...
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
maçın hiç bir önemi yok.. tamamen yedek kadro ağırlıklı çıkılması gerekiyor. fakat umut oynamalı daha fazla gol atması için
tolga
ferhat--erdinç--çağdaş--celo
ömerrıza--hasan--huseyin--keçeli
ersen--umut
VERENA (KIRANKAŞ)
Musampa affedilsin Ankarada Musampayı izleyek)))))
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Bu maci da kazanmaliyiz. Sezonun son maci da kazanilmali. Yeteri kadar kbus yasadik bu sezon.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Prestij mrestij bilmem ben çıksın alsınlar maçı.Tarihe işleniyo bu maçlar.
Özkan SÜMER
paf takımla çıkalım paf takım oyuncuları için bir heycan olsun
bu maçı da rahat alırız biz form tuttuk liğ bitti ya tühh![]()
beyler son dk ankarada AHMET ŞAHİN OYNAYACAK son dk haberi
Bu Macı Rahat Alırız Fakat Önemsiz Oldugu İçin Kesin Yedeklere Öncelik Verilecek...
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
anakaraspor diyince aklima jefferson geliyor 3-0 lık bide 0-0 lık maçlarda ki oyunu nedeniyle bu maç bizim için hiç bir önemi yok tam bir prestij ADEM KOCAK CEZALI
CEYHUN CEZALI 0-0 biter heralde
Paf takımdan en az 2-3 oyuncu oynamalı bu maçta
İddası olsun olmasın, şampiyon olsun olmasın, UEFA'ya katılsın katılmasın, yenikent ASAŞ stadında takımımızı desteleyeceğiz. Bu arada yeni bir stat daha görmüş olacaz o da bizim için bir şans...
Başlığı değiştirsek daha iyi olmazmı?İlk bakışta dedim 2 hafta üstüste TRabzonda mı oynayacağız.
Bir Gün Mutlaka!!
formalite maçı ama yinede tabki takımımızın galip gelmesini istiyoruz
bu macta musampayı gormek istiyoruzzzzz
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Ligin son maçı güzel bi galibiyet alıp tatile çıkılmalı bence...
30 gidiş 30 geliş 60 km yapacağız gidip yenikentte takımımızı destekleyeceğiz
SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Formalite maçı da olsa sahaya kazanmak için çıkmalıyız...
Ligdeki gereksiz takımlardan biri olan Ankaraspor'u "onursal" başkanı olacak hırsızı kendi evlerinde ezeceğimize gönülden inanıyorum.
Stand-upçı başkan istemiyoruz!
yaaa ben ankaradayım da inşallah bir buluşma organizasyon falan olur ben yeni stadın yerini bilmiom yaaaa
prestij için Ankaradaki taraftarımız için kazanmak zorundayız. birde onursal başkanları varya hani. onun için kazanmalıyız.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)