Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dk. 85... OH BE!... Öyle mi avea?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dk. 85... OH BE!... Öyle mi avea?

Gün geçmiyor ki protesto edecek bir halt çıkmasın. Gece gece tepemi attıran bir işgüzarlık, yalakalık, sululuk daha!

Başrolde bu sefer avea! Hani şu ana sponsorumuz olan..!

FenELbahçe'nin resmi sitesine girdiğinizde şununla karşılaşıyorsunuz:

Bu resim, adı geçen kulübün sitesindeki banner'dan GIF dosyası şekline dönüştürülmüştür. Dileyen buraya TIKLAYARAK ulaşabilir.

Ne diyor?

Dakika 42 TÜH BE!
    Dakika 85 OH BE!

Bu düdükler fenEL'in sponsoru da 2. ve 42. dakikalarda gol attığında "TÜH", 85. dakikada yediğinde "OH BE" dediğiniz takımın ana sponsoru kim peki?

Avea......

YUH BE! YUH ki ne YUHH!

Ey sessiz, soluksuz ve her zeminde hakkımızı çıtır çıtır yediren Trabzonspor'u yönetmekle mükellef vatandaşlar!

Buna da mı sesiniz çıkmayacak?
    En son Tunga tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 01:22.
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

artık adamlar alışkanlık haline getirdi patavatsızlığı..
    hergün başka bir mevzu....
    harbiden can sıkmaya başladılar.

Yorum

bunda hiçbir şey yok. avea bir tek trabznosporun sponsoru değil. eğer biz şampiyon olsaydık aynı şey bize yapılacaktı. bu işler böyle yürüyor kusura bakmayın. avea özel bir şirket ve parasına bakar, istediğini de stediği şekilde desteklemekte özgürdür. sonuçta bize karşı yapılan bir haksızlık yok. adamın sponsorlarından biri şampiyon olmuş ve onu desteklediği için kendiyle övünüyo.
      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Lig tv simdi ise bu serefsizler he, yok abi bunlar bizi cekemiyorlar.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bunda hiçbir şey yok. avea bir tek trabznosporun sponsoru değil. eğer biz şampiyon olsaydık aynı şey bize yapılacaktı. bu işler böyle yürüyor kusura bakmayın. avea özel bir şirket ve parasına bakar, istediğini de stediği şekilde desteklemekte özgürdür. sonuçta bize karşı yapılan bir haksızlık yok. adamın sponsorlarından biri şampiyon olmuş ve onu desteklediği için kendiyle övünüyo.
          Valla bence hicte öle gözükmüyor.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

bence bunda kötü birşey yok,sonuç ta orda hedef ts değil, fb nin o anlarda kaçan şampiyonluğunu gösteriyor,
            avea bunu her seferinde yapıyor önceki senelerdede gs ye böyle şeyler yapmıştı
            biraz mizah katmış okadar
            ts de şmp olsaydı onada gazetelerde tam sayfa kutlama msj yapardı
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Aynı reklamı bir gazetenin arka sayfasında tam boy gördüm. Bizim yöneticiler televizyon izlemiyor, gazete okumuyor heralde; internete zaten girmiyorlardır. Bu olaylara daha mantıklı bir açıklama getiremiyorum artık.
              Koyverdun gittun bizi...
              Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
              Republic of Of
              [COLOR="DarkRed"]

Yorum

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence bunda kötü birşey yok,sonuç ta orda hedef ts değil, fb nin o anlarda kaçan şampiyonluğunu gösteriyor,
                avea bunu her seferinde yapıyor önceki senelerdede gs ye böyle şeyler yapmıştı
                biraz mizah katmış okadar
                ts de şmp olsaydı onada gazetelerde tam sayfa kutlama msj yapardı
                bende aynen bunu söylüyorum...
                VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bunda hiçbir şey yok. avea bir tek trabznosporun sponsoru değil. eğer biz şampiyon olsaydık aynı şey bize yapılacaktı.
                    Özetle iş bu. Ben tepki verecek birşey göremedim abi. Bu iş sadece ciddiyetsiz olmuş.
                    En son bordobluex tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 02:49.

Yorum

1- Trabzonspor gol yediğinde ana sponsorum "OH BE!" diyorsa burada problem vardır.

2- Trabzonspor gol attığında ve ana sponsorum "TÜH BE!" diyorsa burada problem vardır.

3- Şampiyonluk kutlamak için ana sponsorum benim üstüme basmayı marifet görüyorsa, ya da en azından bir sakınca görmüyorsa, burada problem vardır.

4- Bunu Trabzonspor Yönetimi içine sindiriyorsa, burada problem vardır.

5- Bunu Trabzonspor Taraftarı içine sindiriyorsa, burada problem vardır.

Haftaya avea bir de gs - fb maçıyla ilgili bir banner yapsın, ben de kendilerinden özür dileyeceğim. Sıkar biraz.
                      Trabzonsporlu olmak...

Yorum

Edit + 1967
                        En son Lapina tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 01:42.

Yorum

Biz şampiyon olduğumuzda benzer şeyleri bekliyorsanız, size iyi uykular!
                          Trabzonsporlu olmak...

Yorum

Yalnız reklam eksik ve yanlış olmuş. Dk. 2 Yapma Be değil Çekiliriz Be, Dk. 42 Bak Giderim Be olmalıydı. Umut'un atağının kesildiği iki sözde ofsayt pozisyonunda dakikaları verilip Para Be, Güç Be denebilirdi.
                            Koyverdun gittun bizi...
                            Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                            Republic of Of
                            [COLOR="DarkRed"]

Yorum

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz şampiyon olduğumuzda benzer şeyleri bekliyorsanız, size iyi uykular!
                              ben beklemem. biz böyle karaktersizlik yapmayız çünkü.

Yorum

Çalışıyor...
                              X