benim bildiðim kadarýyla bu konu bi yerde geçmiþte ben hatta dijitürke mail atmýþtým
arkadaþlar bu konu bildiðim kadarý ile açýlmadý yanýlýyosam yöneti arkadaþlar düzeltsin. trabzonsporun maçlarýnda bu adamý görmeye daha fazla tahammül edemicem.
yeter artýk öztürk pekin düþ yakamýzdan
Ýnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslýnda insaný insan yapan aðzýndan çýkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i Rumi
benim bildiðim kadarýyla bu konu bi yerde geçmiþte ben hatta dijitürke mail atmýþtým
boyle bi konu vardi... Genel`de
Saldýrýn Seferoðullarý
Bordo Mavi . Net
http://forum.bordomavi.net/showthrea...6zt%FCrk+pekin
Bulmak biraz zor oldu ama daha önceden açýlmýþtý.
öztürk pekin kadar maç ruhunu öldüren spiker az bulunur.
ellerindeki en fasulye spikeri doðal olarak 'dördüncü büyük'e ayýrýyorlar, anladýk... peki hiç mi ''altyapý''dan spiker yetiþmiyor kardeþim
ayrýca -imzamdan da anlaþýlacaðý üzere- öztürk pekin'in ekürisi serdar bali'yi de istemiyorum... yani büyük konuþucam ama ümit kayýhan'ý verseler serdar'dan iyidir!
Silencer Top 6+1: (2. Hafta)
1. Digitürk 2.Ýbrahim Hacýosmanoðlu 3. Nuri Albayrak 4.Serdar Bali 5. Celaleddin Koçak
6. Öztürk Pekin +1. Azize Yýldývým
radyodan dinlesek bu adamdan daha heyecanlýdýr...
zavallý Öztürk Pekin dönüyor dolanýyor günah keçisi oluyor.
yav adamin bir sucu yok, yaslilik ne yapsin! Onu durmadan bizim maclara verende suc, bilerek yapiyor serefsizler, en kötü spikeri bize veriyorlar. Bizi adam yerine koymuyorlar ki
Bu maçý Öztürk Pekin anlatmayacaktýr, çünkü Ýstanbul'a çöreklenen mütâreke medyasý bu maçý "Fener'in maçý" olarak görüyor.
Stand-upçý baþkan istemiyoruz!
Adamýn ekmeðiyle oynamayýn.
Acýtmadan ince ince anlatýyor iþte. Býrakýn anlatsýn...
Futbolcuyla taraftar el ele versin, þampiyonluk kupasý TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Bu konu daha çok da eski sayýlmayacak bir tarihte aynen açýldý: Bu kadar zor mu konu açmadan önce kýsacýk bir arama yapmak!
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=5146
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)