Bursadaki arkadaşlara SMS atacağım.Bu telefon kime ait?Bari bir isim yazın.Ya da hangi hastanede yatıyor bu yavrucak?
1 haftalık bir Bebek için CoK acil B RH nagatif kan aranmakta Tel: 0538 305 59 67 bursadaymış
hayde bmn eee
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Bursadaki arkadaşlara SMS atacağım.Bu telefon kime ait?Bari bir isim yazın.Ya da hangi hastanede yatıyor bu yavrucak?
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
bana bunu remzi attı bende siteye yazma geregi duydummm gerci remziye biri gondermiş
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Aranan kan bulunur Insallah.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Şuayip, sana zahmet bir sorsana şu işin aslını.Bende 147 tane Bursa kayıtı var.Çabuk sorarsan hemen mesajı geçeceğim...Zaman kaybetmeyelim...
tmm abi ben birazdan buraya yazacammm
Tamam, hastaneyide yaz bana
aradım ama su an ulaşilamiyo diyodu biraz gene aracagım 2 dk arayla aradım ama tel kapalı cıktı
Yahu böyle olur mu?Bende aradım verdiğin numara kapalı...Şu Remziyi arasana,neden kapalıymış numarası?Başka numara varmı?sorda hemen atayım şu mesajı daa...
YAzdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım!...Size msn'den ne geldi?Remzinin telefonu yokmu?Onu arayıp sorsanıza...
Ahmet abi bir süre önce benzeri bir şey daha olmuştu.Msn üzerinden gelen maillerdeki bu haberlere inanmamaya başladım ben.
Geçenlerde benzeri bir kan aramada iki gün boyunca kan vermek için numarayı aradım,mesajlar attım.Ama telefon kapalıydı hiç bir şekilde ulaşamadım.Kana arayan biri telefonunu kapar mı?Belli ki saçma sapan bir oyundu bu...
Yine aynı şeyin olduğunu düşünüyorum,kan arayan kişi telefonunu kapamaz,yine insanların yardım duygularıyla alay ediliyor olmalı.
Ahmet abi çok haklısın.Ben okula gitmeyip Gaziosmanpaşa'dan Kadıköy'e gitmeyi göze aldım,ama ortada kaldım.Arıyorum arıyorum kapalı.Mesaj atıyorum ulaşmıyor.Muhtemelen numarayı da uydurmuşlar,sahibi de arayanlardan bıkmış kapatmış.Bu da o olaya benziyor ne yazık ki.Umarım gerçek değildir ama,böyle bir ihtiyaç olmasındansa aldatılmayı tercih ederiz tabi ki.
Remzi lafım sana değildir!Sakın yanlış anlama haaa!...Yukarda Gamze yazmışya,hani yalandan birini işletiyorlar ve uyduruktan bir cep numarası veriyorlar.Telefonun sahibide bıkmış usanmış vaziyette mecburen cebini kapatıyorya...İşte benim lafın o insanlara...
Bizim gibi dürüst insanları işletmekle şimdi belkide bir köşede kıkır gülüyordurlar ama Allah onların başına böyle bir şey vermesin...Şuayip'in bir suçu yok,sadece biraz fazlaca duyarlı davranmış...Şuayip'i istersen sana vereyim...
Şuayip Çevrimdışı olmuş bileSEmih abi ilgilenir onla
Bir Gün Mutlaka!!
Simdi balon mu cikti yani.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Bu msj benim mailimede düşmüş. Bu aralar çok sık olmaya başladı, çoluğun çocuğun oyuncağı olmaya başladı bu işler
Konu Murat Hızal tarafından (10.05.2007 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)