ya artık birakın su ezikleri konusmayı daha tartısılacak cok ama cok konu var azla konusursak kendilerini bişe zanedeceklerrr
Uzaktan taşlamayı çok iyi biliyolar.Olanda masum fb taraftarına oluyo.
Özkan SÜMER
ya artık birakın su ezikleri konusmayı daha tartısılacak cok ama cok konu var azla konusursak kendilerini bişe zanedeceklerrr
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Kardeş sana yüzde yüz katışıyorum.berbat bir hakem triosu vardı sahada.Mesai arkadaşım(eşi ve kendisi fanatik feybeli) pzt sabah geldi ve dediği aynen şu: 'yau maçı bizim kamil yönetti acayip sıkı fenerlidir.Bursa uludağ üniv. işletme bölümünde 4 sene beraber okuduk.tabiki gerekeni yapacak'.Hata olarak daha ziyade yan hakem hataları gözükse de hakem ince ayarları iyi verdi sonunda.şurası kesindir ki devre arasında baktıkı kertenkeleler 2-0 önde ikinci yarı ayarı kısayım diye düşündü anlıcanız.
şimdi o hakem maçı katletti diye böğürenlerden bir tane göremiyorum her ne hikmetse
saygı ve sevgiyle
Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!
Maçtaydım,
Yattara'nın golünü yükledim... Herifler kireç
http://www.youtube.com/watch?v=UaFNq4hQVUs
Başbakan'dan TFF'ye gönderme...
Başbakan'dan TFF'ye bir cümlelik eleştiri. FB'nin 17. zaferini ilk kutlayan Başbakan Erdoğan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özkök'e verdiği röp'de TFF'yi eleştirdi 17 Mayıs 2007 09:06 Yazı boyutunu büyütmek için
Özkök'ün Hürriyet'teki yazısı
YALÇIN DOĞAN, FENER’İ GELİP BENİMLE KONUŞSUN
Fenerbahçe meselesine gelelim. Başkan Aziz Yıldırım’ı arayıp kutlamışsınız.
Nereden duydunuz?
Gazetelerde okudum.
Öyleyse Aziz Bey söylemiş. Bu arada Yaşar Paşa da kutlamış. Bugün fotoğrafını gördüm.
Yalçın Doğan bu kitap için gidip konuşmuş.
Gelip benimle niye konuşmadı? Benim de anlatacaklarım var.
Bu yıl şampiyonluk biraz zor oldu.
Bu Federasyon’la başka ne olabilir?..
hürriyet
Konu pacos_bill tarafından (17.05.2007 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir.
bir tc başbakanına yakışıyormu bu hem burası türkiyemi futbol sahasımı....
Bıçakçı federasyonu ile iki yıl çok kolay aldıkları şampiyonlukta demişmiydi evet bu federasyonla işimiz baya bi kolay oldu diye ....
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
ya daha ne yapsınlar fener için 45 kişilik srtad yerine 61 bin kişilik stada aldılar maçı....
ceza alanları affettiler.....hakemleri sürekli eleştirdiler ama hakemler onları tuttu......daha ne istiyolar anlamadım....
burda böyle yaptıkları içinde avrupayı böyle zannedip 3. sınıf takımlara rezil oluyorlar...
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Bir interner haber kanalında yayınlanması gereken ama ellerine geç ulaştığı için yayınlıyamadıkları yazımı sizle paylaşmak istedim....
ADALET DUYGUSU
Çocukluğumdan beri ya da kendimi bildim bileli diyelim Fenerbahçe’nin hatırladığım en temiz şampiyonluğu şu meşhur 103 gollü şampiyonluktu.O zaman Feneri hemen her maçında 2,5 gol ortalamasıyla izlerdik.Hakkını teslim etmek lazım lig tarihinin önemli şampiyonluklarından biridir.
Bugüne geldiğimizde ise tarih sayfalarında 2.kez temiz’e yakın bir şampiyonluk kazandı dün Fenerbahçe. Fakat ne tesadüftür ki bu sezon lehine yapılan en çok hata yine bir Trabzon derbisine denk geldi.Zaten 1996 yılından beri buna alışkın olan Trabzon seyircisi için pek garip bir durum değildi ama bu hatalar 2 hafta erken tur attırdı sarı-lacivertli ekibe…
Trabzon ilk golü bulmuş, kafası rahat ve kendine güveniyor.Klasik bir gol yiyor ve maç berabere.Umut nerdeyse 1 metre geriden çıkıyor fakat inanılmaz bir bayrak kalkıyor tıpkı 2003 yılında Kadıköy’de Gökdeniz’e kalkan bayrak gibi…Umut gitse belki Serdar kırmızı kart görecek, Trabzon öne geçecek ve 2 .kez yenik duruma düşen Fenerbahçe camiası dün geceki zafer sarhoşluğu yerine hüzün mevsimini yaşayacaktı. Fazla değil birkaç dakika sonra aynı Umut’u yaka paça indirip soyunma odası yolunu tutması gereken Ümit Özat sahada kalıyor ve ilginçtir bu pozisyon için bile nerdeyse teredütte yan hakem kardeşimiz…Belli ki şampiyonluk kutlamaya gelen 50.000 kişiden fazlaca etkilenmiş.Ya da federasyonu ve MHK yı tehdit eden Fenerbahçe Cumhuriyeti bakanlarından…
Dedik ya Trabzonlu alışmış 1996-2001-2003 hep hakem hatasıyla kaybetmeye alışmış , çok da kızamıyor iddaa sı yok diye belki ama ya puanlar eşit olsa ne olacaktı? Ya da UEFA ya gitme hakkını 2 punla kaçırırsa Trabzon ne olacak?
Adalet duygusu bu ya insanoğlu işte çiğ süt emmiş ,yalnız kendine tecelli edince adalet arıyor.Fakat tribünde oturan Trabzonspor başkanı kisvesi altındaki zat-ı muhteremin ne amaçla o koltuğa oturduğu belli iken çıkıp ta adalet aramasını beklemek biraz insafsızlık olurdu. Siyasi anlamda bir çizgisi olan ve iktidar partisinin Trabzon harekatın da önemli bir yer tutan Sn. Albayrak hele ki Fenerbahçeli kadim dostu ve akrabası Tayyip beyi üzmeden Trabzonun başında 1 yıl geçirdi ve görevini en azından söyleneni en iyi şekilde yaptı.Çünkü Trabzon şehrini bölmenin ve onu küçültmenin en kolay yolu onu içten parçalamaktır ve dahili bedhahlar her zaman mevcuttur bu şehirde…
Bir de kafama Gökdeniz’in 3 kontra atakta ki o vurdumduymaz tavrı takıldı.Hani o bildiğimiz Gökdeniz gibi topu taşısa Fenerbahçe çoktan 3. ve 4. golü yemiş olacaktı ama Gökdeniz’in ayaklarını kitleyen nedeni sezon sonu tartışmaya bırakalım…
Farkındaysanız Trabzon’un; oyunu,taktiği kadro seçimi hakkında pek yorum yapmadım.Bugün kaybedilen bir çok puanın baş sorumlusu olan Sn. Ziya Doğan son haftalarda doğru seçimleri yapmaya başladı yani korkunun ecele hatta Trabzonspor gibi bir takıma hiçbir fayda getirmeyeceğini ve hatta yakışmayacağını anladı ama ; geçti gitti be hocam!
Reha DİLEGE
Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Evet kardeş, ince ayarlar yapıyorlar. Kimseden çıt yok. Bu hakemler taraflı yönetim göstermenin ehli olmuşlar.
Benim canımı sıkan bu olayların unutulması, sonra millet istatistiklere bakınca Trabzonspor feneri son 10 maçtır yenememiş diyor. Yahu son senelerde 3 defa deplasmanda yenecektik,
birini Cem Papila yedi. Birini Metin Tokat yedi (appiah'ın Fatih'e yaptığı dünyanın en bariz penaltısını vermeyerek). Sonunda da bu Kamil efendi çıktı.
Bir başka forumda bir arkadaş Bursaya kızmayın diyor, onlar en azından feneri istanbulda yeniyorlar diyor. Ben de diyorum ki Bursa fenerle kardeş olduğu için yenebiliyor, bizim gibi bursa da fenere kafa tutsa, onlara müsaade ederler mi?
Bu olaylara bakıyorum da demek ne kadar üstün bir takımmışız ki zamanında, 6 senede 5 defa şampiyon olmuşuz. Yine öyle bir nesil gelir inşallah ve alem şampiyonluk hak etme ve şampiyonluk kutlaması nasıl olurmuş görür o zaman
evet hakem ilk yarı katletti ikinci yarı ise alex firikikden gol atsın diye elinden geleni yaptı sanki antremanda sandı kendini hakem en ufak şeylerde ceza sahasının çeşitli bölgelerinde hadi alex birde burdan vur dercesine hep düdük çaldıbu federosyonla bu kadar acaba biz hangi federasyonla şampiyon oluruz
işkenaz
hakeme ve ziya doğan a rağmen trabzonsporumuz febe yi kendi taraftarı onünde ezdi bu bana yeter
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)