Arkadaslar Istanbuldaki Maçlara Beraber Gitsek olurmu??
Bir Grupta Istanbulda Kurariz..
Arkadaslar Istanbuldaki Maçlara Beraber Gitsek olurmu??
Bir Grupta Istanbulda Kurariz..
O_F_L_U_61 Nickli Üyeden Alıntı
lafla degil,icrahatla olacak seyler bunlar.biz zaten dernek kuruyoruz.ama bakiyorumda milletin cok ilgisi var.bizlerede bu yakisir.bir ise olsun deriz ama olmaya yakinda ceker gideriz.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Bu konuda ne derseniz haklisiniz valla.Ama ilk istanbuldaki maça giderken büyük bir organizasyon yapacagiz herkeste bu konuda yardimci olacak sözünde duracak insallah.Ankaraya gençler maçinada gidecegiz simdiden herkes hazirlansin derim.ankara ekibi taraftar görsün.
Istanbul'da Gruba Ne Hacet?? GURBETÇI GENÇLER! varya..
Gurbetçi gençleri sadece istanbul grubu olarak sinirlandirmak yanlis olur.Suan Trabzonun en organize taraftar toplulugudur.Erhan|TS Nickli Üyeden Alıntı
beyler ben bu ise ok. derim valla matbaaci da kagit kestiriyom 2 günde bir konfeti yaptiriyom.tasinirken annem nerden baksan 500 taneyi çöpe atti kavga ettik bi dünya neyse hep birlikte istanbuldaki ilk maça toplanalim
beyler gelebilirsem ben de gelirim ben aslinda ist'da oturuyom üni için bursa'dayim
bizde dernek olarak gidicegiz maçlara. ama bütün gruplar bir yerde toplaniriz fener maçinda eminönünde bejeke maçinda iskelede falan toplu halde gideriz
mukemmel olur yaaa bundan once istanbuldaki arkadaslar biryerde toplanip soyle muhabbet hesabi birseyler yapalim tanisalim falan her ne kadar olsada bende yeniyim hani ama trabzona ve trabzonspora gonul vermis herkes benim kardesimdir
Istanbul'daki bütün organizasyonlari gururumuz Gurbetçi Gençler'le yapiyoruz zaten.. Baska gruba vs hacet yoktur.
Bu sene uyum içerisinde bmn deki arkadaslarla Gurbeçi Gençler'le irtibat halinde ne gerekiyorsa yapacagiz kimsenin süphesi olmasin...
herkes yakinda taraftar görecek.....bu alemde kral varsa oda GENÇ FAROZLULAR
farozlular Nickli Üyeden Alıntı
hadi bakalim ekrem efendi
herkese selam...lan oglum EKREM sen tek gitsen yeter maçlara...![]()
cuma günü yemini ettik,tam asker olduk...nasil özledim maçlari,TRABZONSPORU...ahhh ahhh
tabiki ekrem tek basina bi tirübün yaw adam ankaragücü maçinda tek basina bi bayragi tellere asmaya çalisiyodu[img]smileys/smiley32.gif[/img]
dernegimiz 2005 yilinin ilk haftasinda aciliyor.acilisimiza tüm bmn davetlidir
Harun Nickli Üyeden Alıntı
Dogru Istanbulla sinirlanamaz Gurbetçi Gençler! Ama Yeni bir olusum olacagina gurbetci genclerle hareket edilmesi hep trabzonspor hemde sizin acinizda iyi olur.. ayrica arkadaslarin dedigi gibi maclardan önce stadlara toplu olarak gidilmemli cok önemli bu konu..
gurbetçi genclerin yeri tartisilmaz ama acilacak olan dernegin ondan eksisi degil fazlasi olacak.kisacasi cildir cildir cildirmayan fb olsun hesabi
orda olacaz herkez görecek
ah ah bide biz gelseydik eskisi gibi maclara
ts-saral-of Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img]Nerelerden yaziyor
dalga gecme allhin bosnasindaziy
farozlular Nickli Üyeden Alıntı
hadi bakalim ilk maçta gerivites olmasinda bu kadar saçma gereksiz islere nerden girersiniz bilmem ki. olum denyomusunuz bölüne bölüne her TRABZON'luyu sonunda bir grup yapacaksiniz
Evet millet özellikle bu topiçin arka planda kalmamasi gerekir biz ist.yasayan Trabzonspor taraftarlari olarak. Sürekli güncel tutmamiz lazim burayi.Tüm maç organizasyonlarini burdan takip edelim.Öneriler getirelim ne yapabiliriz nasil yapabiliriz gibi.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
bu topici organizasyonlar bolumuna tasiyalim
bence maclar oncesi belirli bir yerde toplaniriz febe macinda kadikoy iskelesinde bejeke macinda sahilde olmadi taksimde gesenin stati oyle bi yerdeki bulusucak yer yok oradada stat onunda bulusuruz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)