bunlarında bir havasını söndürelim inşallah kazanırız
Yeni bir galibiyet bekliyoruz
bunlarında bir havasını söndürelim inşallah kazanırız
bu sezonu mutlaka 4.olarak bitirmeliyiz...
Mutlak Galibiyet
Kesinlikle budan sonraki maçları kazanmalıyız ilk hedef antalyaydı onu gectik simdi sıra sivasta...
ligi bitirmek için oynayacağımız formalite maçlarından bir tanesi daha
SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Sivas zor rakip.Ama kazanmayı başaracağız diye düşünüyorum.
Tek Rakibimiz ZİYA
Bir Gün Mutlaka!!
walla bende formalite gibi görüyorum aslında ama 4. lük şansımız var. bari hedefimiz bu olsun şu kısa zaman diliminde. bari 4. olalım. sivası yenelim.
Sivasspor'u hiç sevmiyorum. İnşallah yenicez.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Birşey soracağım dikkatimi çekti
3.cü olma şansımız bile var matematiksel olarak ?
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
bgn sakrya yenerse gay-se yi ki çok zor. gs nin bi de fenerle maçı war ona da mağlup olduunu düşünürsek.. gerci bizm de fenrle maçmz war. yok biz 3.olamyz bence
"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
4. olup intertoto ya gidiceksek zaten bu maça yorum yapmaya gerek yok mutlaka kazanmalıyız...
Ya arkadaşlar bu ziyayla bu macıda alsak uefayada gitsek ne olcak rezil olcaz gelcez TRABZON'a Bu kel gitmeden bu takım top falan oynamaz.Bir adam 1 yıldan beri çalıştırdığı bir takımda hala bir taktikle oynatamıyosa sallama bir futbol oynusa ondan kime hayır gelir!!!
Konu A.Hilal Çakıroğlu tarafından (28.04.2007 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.
Lütfen bu macta stadi doldurarak tam bir protesto yapin!!! Size yalvariyorum, artik sessiz kalmayin. Stada gitmeyerek protesto yapmanizin hic bir anlami yok, o sekilde sizi kale bile almazlar cünkü! Tek yol stadi tiklim tiklim doldurup, nefesiniz kesilinciye kadar, Ziya Dogan istifa diye bagirmak!!! Inanin bana bu cok önemli, eger bunu basarabilirseniz TRABZONSPOR'un gelecegini kurtaracaksiniz cünkü! Haydi göreyim sizi...
ilk yarının rövanşını inşallah alacağız ama zor olcak
Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Sivasporlu Balili bize attığı çirkef golü hala unutmadım. Futbolcularımızın o maçta bize yapılan haksızlğı düşünerek daha haırslı ve azimli oynamalarını bekliyorum. Seyircinin de Ziya Doğan'a değil ama takıma desteklerini esirgememelerini diliyorum. Sivası avni aker'in çimlerine gömmeliyiz diyorum...
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
Konu A.Hilal Çakıroğlu tarafından (28.04.2007 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.
Eş işte...
Maçı alırsak sevinirim o kadar..
İnşalah Umut bol bol gol atar da geçer alexi sezon sonuna kadar.
Bari gol kralığı bizde olsun be..
en dikkat edilmesi gereken adam balili dir bu maçta. sivas iyi takım zor maç olacak ama kazanırız tabi.
Bu maçta dikkat edilmesi gerekenler
Avatar resmimde gözüken kovboylar
Teknik direktör diye anılan ziya doğan
Nuri Albayrak
Taraftar bu maçta haddini bildirmelidir bu şahıslara kandırıldık bir kez daha kupa kaybedilirse radikal kararlar alacağız dediler almadılar hiçbirşey yapmadılar bizler yapmalıyız
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
balili nin 3 sarı kartı var, bjk maçında büyük ihtimalle cezalı duruma düşer
mmmh bizim cagdas da 4 sari karti oldu galiba? oynuyamicak sivasspor macinda? yada yanlis mi hatirliyom....! bide aymanda!
Ne olursa olsun, bitane TRABZONSPOR!!
Bence dördüncülüğe tutunmaya çalışacağımıza kalan dört maçta altyapıdan gelen oyunculara şans tanınsın.
Elalemin 30 una gelmiş eski kaşarlarından medet umacağına kendi gençlerimizi görelim.
kalan 4 maçı ne pahasına olursa olsun almak zorundayız...sivas ta geçilmek zorunda
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)