Polarlari gönderilen üyelerimiz:
sevgi: 1 S, 1 M
scholes: 1 XL
fanatic pacci: 2 S
ozgurreis: 1 M
harun: 1 S
eOmer: 1 L
oskayb: 1 M
selçukabi: 1 XL
juan_juan: 1 M
borasonmez: 1 M
cemilsezgin: 1 L
pacos_bill: 1 L
panther: 1 XL
kurt_61: 1 XL
Edited by: ÇakirÇakir Nickli Üyeden Alıntı
Polarlari gönderilen üyelerimiz:
sevgi: 1 S, 1 M
scholes: 1 XL
fanatic pacci: 2 S
ozgurreis: 1 M
harun: 1 S
eOmer: 1 L
oskayb: 1 M
selçukabi: 1 XL
juan_juan: 1 M
borasonmez: 1 M
cemilsezgin: 1 L
pacos_bill: 1 L
panther: 1 XL
kurt_61: 1 XL
Dostum ben 2 adet aliyorum. L & M olacak...
Yalniz dedigimiz gibimi yapicaz Ist için.
Bence birkaç gün daha bekleyelim dostum. Eger Istanbul'dan yeteri kadar talep gelirse,istenen sayi kadarAnkara'dan toplu halde göndeririz polarlari...
Arkadaslar BMN polari almak isteyenler isimlerini yazdirmaya devam etsin ki, nereye ne kadar polar gönderecegimiz belli olsun. Mesajlarinizi bekliyoruz. Herkese sevgiler...
çakirim konustugumuz gibi bir M, bir de S!!
ama acelesi yok. ilk bulusmamizda alirim.
saygilar..
Bu resimdekiler 15 tane gol yiyen takimin oyunculari degilmi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Saka bir yana, Çakir banada bir tane XL ayiriver. Yanliz bankayla ugrastirma beni , ilk hali saha organizasyonunda yada ilk seyredecegimiz maçda alayim.
Çakir Nickli Üyeden Alıntı
Çok hossunuz usaklar ve herbiriniz ayri bir kariszma[img]smileys/smiley32.gif[/img].
Benim Polar ne oldu Cakir?
Sana özelden mesaj attim henüz cevap gelmedi!!!
Para hesabina ulastimi?
Benim bedenim XL
Ben de istiyorum bitane L beden ama adresi kime bildiriyoruz.bilgisi olan var mi?
bu yeni liste ne için anlamadim ama benim sorum su:
Çakir Reis ankara'dayim ve nasil görüsürüz bilemiyorum. Su ankaradakileri biraraya toplasan da polarlari dagitsan veya bana bir gün saat falan ver gelip alayim. O da olmazsa bizim baskana (ODTÜ) mutlu'ya ben parayi vereyim siz de ona verin eger sik görüsüyorsaniz...
Artik top sizde. Almak istiyorummm...
cakir abi, ok- konustugumuz gibi FANATIK61 kardese yolla, ben para isini onunla halledecem ins.
benimki L olsun...
sagol...Edited by: AvniAker
cakir kardes bize de bir L beden yolla be. para isi halledildi. bilgin olsun...
Cevap veriyorum
hopsera61: Tamam kardesim sagolasin, polarini bugün kargoyla gönderecegim. Ama önce bana adini, soyadini ve adresini göndermen lazim. Özel mesajla iki dakikada yazip yollasan tamamdir.
AvniAker: Evet ben de öyle yapmayi düsünüyorum. Su postayla gönderme isini bir incelemek lazim. Bugün onu da sorustururum. Bu arada FANATIK61 bana adresi yeniden gönderse çok iyi olur, elime ulasmadi sanirim.
SiNaN: Kardesim selam. Herhangi bir zamanda bulusabiliriz, telefon numarami gönderdim. Beni ara, bir zaman belirleyip bulusalim. Hem tanismis oluruz. Ankara için özel bir dagitim zamani belirlemeyi de düsünüyorum. Iyi fikir.
FREDERICO: Polar isiyle ben ilgileniyorum. Forumdan özel mesaj atarak ya da bordomavi@bordomavi.net mail adresini kullanarak bana ulasabilirsin. Sevgiler.
Ibo61: Tamam dostum, bugün Almanya'ya postayla paket yollama isini sorusturup sana en kisa zamanda haber verecegim. Para konusunda herhangi birproblem yok.
Oguz: Farketmez Oguz'um ne zaman istersen bulusuruz. Kizilay'da olacagin bir zaman bana önceden haber vermen yeterli olur. Haberleselim.
CeSS: Erkan abim ayni sekilde, ne zaman uygun olursan beni ara haberleselim. Uygun bir yerde bulusuruz.
benim polar eskidi yaw siz hala almayami ugrasiyorsunuz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
OSMAN'inki L olsun, boyu uzuyor
SAYGILARIMLA Edited by: Kaya
Yeni baslik iyi olmus.. Çakir'im Istanbul'da tek elden dagitmayacaksak benim 5 tane polari unutma sakin. 2 tane büyük boy 3 tane orta boy. 5 tane yani. ocak ayi içerisinde parayi hesabina yatiririm.
Edited by: KayaKaya Nickli Üyeden Alıntı
yahu bana m mi olur l mi
178/80 kullananlardan yorum alabilirmiyiz bide istanbulda dagitim yapilacakmi yoksa hesabami odeme yapicazEdited by: surmenekoprubas
ozcilingir Nickli Üyeden Alıntı
Allah Allah elbisemize bile karar veremiyoz
Polari aldim.Çok hosuma gitti.
Cidden çok hos.Basta Çakir olmak üzere emegi geçen herkese çok tesekkürler.Içime sindi yani giyince ayri bi mutluluk duydum ne de olsa bmn[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Tolgahan sanaM küçük olurL al bence...
eyvallah murat o zaman bi tane large ta bana
Edited by: KayaKaya Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar yarin yeni polarimizla geliyorum. Reklam gibi oldu ama yakindan bakin bakalim beyenecekmisiniz.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Çakir Reis
Telefonunu nereye gönderdin. Mail falan mi attin yoksa baska birsey mi?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)