bunun gibi adamlar bu ülkede vali oluyor
26 Nisan 2007 14:34
Ak Parti Isparta Ýl Baþkaný avukat Kurt, "Burasý Trabzon mu adam öldüreceðiz" sözleri þok etkisi yaptý.
Reklam
BaþkanTrabzon'u Linç Etti
Ak Parti Isparta Ýl Baþkaný avukat H. Kemal Kurt, yapmýþ olduðu açýklamayla Trabzon"u da karaladý.
Isparta merkezli haber32 internet sitesinin haberine göre; Kurt, “Gül ve Halý Festivali” içerisinde Kick Boks Þampiyonasýnýn yer almasýna tepki gösterdi.
Kurt, hazýrlanan festivalin Isparta"ya deðil, Trabzon"u çaðrýþtýrdýðýný ileri sürdü.
Ýþte Kurt"a yakýþmayan o sözler:
Burasý Trabzon mu Adam Öldüreceðiz?
Isparta"daki festivali Trabzon üzerinden eleþtiren Kurt, “Festivaller amaçlarýna yönelik olarak yapýlmalýdýr. Þimdi bir boks turnuvasý mý düzenliyorsunuz,bBurasý Trabzon mu, Adam mý öldüreceðiz? Bunun için festivaller amaçlarýna yönelik yapýlmalýdýr” dedi.
Þimdi bu þok sözlerden sonra Trabzon kamuoyu Ak Parti Ýl Baþkaný Kurt"tan maksadýný aþan sözlerden dolayý bir özür bekliyor.
Bu sözler size hiç yakýþmadý, Trabzon"da her gün adam mý öldürülüyor, bir kiþinin yapmýþ olduðu bir hareketi Trabzon"a genellemek doðru mu, Trabzon þehrinin adýný cinayetle özdeþleþtirmek ne derece doðru, Malatya"da cinayet iþlendi, bu cinayeti Malatya halkýnýn geneline mi indirgemek lazým, bu cinayeti iþleyen Isparta"dan çýkmýþ olsaydý ayný þekilde konuþabilecektiniz mi? Siyasetci olarak en önemlisi de avukat kimliðinizle bu tarz konuþmak size yakýþmadý. Trabzon kamuoyu bir an önce özür bekliyor.
GÖZLERÝNDEKÝ KARADENÝZDE BOGULMAK ÝSTÝYODUM AMA OLMADI BÝZE DÜÞEN GÖZLERÝNDE DEGÝL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIÞ
bunun gibi adamlar bu ülkede vali oluyor
bakalým bizim þehrimizin millet vekilleri bakanlarý bu sözlere cevap verceklermi
GÖZLERÝNDEKÝ KARADENÝZDE BOGULMAK ÝSTÝYODUM AMA OLMADI BÝZE DÜÞEN GÖZLERÝNDE DEGÝL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIÞ
Bu adama bela okusam adi desem ceza alýr mýyým acaba
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
Gerçekten böyle bir söz edildi mi?
Cemilim haberin linkini bana gönderebilirmisin sana zahmet.
Böyle bir laf denmiþse gereken yapýlýr ama haber sitesinin baþlýðý "siyasal bir gýcýklýk" olduðunu açýkca ortaya koyuyor. Dikkatli olmak lazým. Kiþisel görüþüm düzmece olduðu yönünde. Yok gerçekse, ki kimsenin bu kadar salak olacaðýný sanmýyorum, o zaman zaten görür hanyayý, Konya'yý Trabzon'u.
http://www.haber32.com.tr/news_detail.php?id=779
Konu EmrahYalçýnalp tarafýndan (26.04.2007 Saat 22:58 ) deðiþtirilmiþtir.
[QUOTE=EmrahYalçýnalp;765387]Böyle bir laf denmiþse gereken yapýlýr ama haber sitesinin baþlýðý "siyasal bir gýcýklýk" olduðunu açýkca ortaya koyuyor. Dikkatli olmak lazým.
http://www.haber32.com.tr/news_detail.php?id=779[/QUOTE
bu haberi baþka bir sitede okudum trabzonum büyüktür senin büyüklühünden rahatsýz olanlar var
Ya ben bu densize ne dyim þimdi böle bi laf edilirmi . Þeytan diyo neyse demesin adamý haklý cýkartmayalým gereken cevap resmi bi þekilde verilir heralde o densizde afedersiniz ama tükürdüðünü yalar gereken özrü yaparak.
Konu Serdar ÖZCAN tarafýndan (26.04.2007 Saat 23:06 ) deðiþtirilmiþtir.
BMN |KOCAELÝ
Bir gece ansýzýn...81-Düzce 82-Musul 83-Kerkük...
Cemil bence de o haberin linkini versen hepimiz daha iyi aydýnlanmýþ olucaz
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
Bir þehri karalamak bu kadar kolay mý be.. Ezik , geri düþünceli insanlar..
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Bu konuyu genelden serbest kürsüye taþýdýnýz bu geyik bir konumu
haber61.net
bilsem ceza almayacaðým bu adama öyle bir cevap verirdim kii
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Baþýmdan Mezarlýðýn,
Seher Aydýnlýðýnda Taze Ýnsan Yanýk Benzin Kokusu
Neden yakýþmasýn bu sözler malum þahsa. Kimin ne olduðunu görmek adýna iyi olmuþ. Kimse saklamasýn düþüncelerini de tepkimizi ona göre verelim.
Yazýk bile demeye gerek yok. Kara cahil herif! Sen mi olacaksýn bu memlekete hayýrlý vatandaþ.
Bir de avukatmýþ bu efendi. Sözde adaleti savunuyormuþ þu zamana kadar. Bir cümlen ile þu ana kadar baktýðýn bütün davalarý yerle bir ettin. Bunca insanýn günahýna girdin. Hesabýný Allah'a verirsin artýk, verebilirsen.
“Her kim kendini kýymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Biz de suç yokmu arkadaþlar tarabzon þahri gibi milliyetçi birbirine baglý insanlar varmý yok ama biz bun u iyi kullanamadýk admlar þimdi oynayýp duruyolar bizimle bunlara bizim trabzonun gençleri olarak bizlerin cevap vermesi gerekiyor tepkimizi göstermemiz gerekiyorki korksunlar trabzonun geleceginden.
ben birebir yaþadým türkiyede bunlarý iþ için gittim dogu þehrinin birinde devltin memuru ile -ilçelerdeki devlet dairelerini geziyorum ikinci gün adam sordu nerelsin diya trabzon diyince adam bir durakladý kardeþim benden sana tavsiye trabzonlu oldunu burda kimseye söylem diyo biliyosa bu adam devletin memuru dagru dürüst türkçe konuþamýyosa bu insanlar açýk açýk biz buraya bukadar asker istemiyoruz asker huzurumuzu kaçýrýyo diyebiliyosa trabzon gibi þehri neden sevsin ki bu adamlar söylermisiniz
Bir yandan gelen garip uðultular,diðer yanda yürüyen kervanlar...
O sözleri etmiþ þuursuz þahsýn aldýðý avukatlýk diplomasýnýn "akli dengesinin yerinde olmamasýndan dolayý" iptal edilmesi gerekir. O bir sinek olup výzýldayabilir ancak miðde bulandýrýyor. Bu tür safsatalara sebep olanlarýn....
TSira- Þükran
"Ne mutlu "insaným" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karþýlýk verene."
Arkadaþlar, bu adamýn e-posta adresini bulamadým ama Sayýn Faruk ÖZAK'ýn e-posta adresini buldum. Bu sözlerden duyduðumuz rahatsýzlýðý Faruk ÖZAK'a iletirsek inanýyorum ki o bu konuda bi þeyler yapacaktýr. Hatta gerekirse Sayýn Volkan CANALÝOÐLU na da yazabiliriz. Hiç bir þey yapmamaktan daha iyidir sanýrým.
faruk.nafiz.ozak@tbmm.gov.tr
volkancanali@yahoo.com
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)