Daha şimdi girdim mynet'e...
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2007/04/22
Mynet sitesi hacklendi"En Büyük Sistemlerin Bile Ufacık Açıkları Sonlarına Bedel Olur ...!" yazısı yayınlayan hackerlar, internet sitesini kullanılamaz duruma getirdi.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Daha şimdi girdim mynet'e...
mynet.com ? Acik ? calisiyor...
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Birde bizim Ziya'nın beynini hackleseler, kullanılamaz hale getirseler... Şüphelerim var belki de hacklendiği için böledir
İndex'e saldirilmis sanırım. Düzeltilir birazdan. Haber dikkatimi çekti , paylaştım.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
bende açılmıyor. ciddi mi acaba bu haber?
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
www.mynet.com ve www.mynet.com.tr aciliyor ? com.tr com a yoneliyor
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
index basmışlar siteye. Eee tabiki Haberturk'te sıcak haber olarak verdi. Bende paylaştım sizinle. Düzeldi site.
bendede sayfa görüntülenemiyor.
eskilerde bir mail adresi almıştım,yazık olmuş
mynet kullanıcılarına geçmiş olsun
T R A B Z O N S P O R
sağlam bir hosting i varsa hacklenmesi çok önemli değil.sonuçta yedeklemesi alınıyor.eskisi gibi olması 10 dk sürmez
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Hacklesinler gitsin ya, cok ahmak bir site. Butun servisleri ciddiyetsiz. Cok eskiden onlardan aldigim bir maili tekrar kullanmam icab etti bir ara, uzun sure kullanmadigimdan kapanmisti. Musteri hizmetlerine kac tane mail attim onu nasil kullanabilirm diye, Allah rizasi icin bir cevap yazmadilar.
hacklenmiş site arıyorsanız işte:..............ne süper yapmışlar ellerine saglık yapanların.
Konu tigin tarafından (23.04.2007 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir.
"Bu Site TÜRKİYE topraklarına dahil edilmiştir"
Konu tigin tarafından (23.04.2007 Saat 11:17 ) değiştirilmiştir.
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Bu tur govde gosterisi yapilan sitelerin %98'i sahtedir. Yani senin verdigin o linkteki siteyi kurnaz bir yurttasimiz o sekilde birseyler yazarak, iste hackledim falan diye gogsunu kabartiyor. O sitenin kurucusu da hackleyicisi de ayni kisi.
Imrali'da yatmakta olan malum insanin adini ve soyadini yazip sonuna com ekleyince cikan siteyi hacklesinler cok biliyorlarsa.
Konu tigin tarafından (23.04.2007 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir.
mynet açık nasıl bi hackleme bu ya beceriksizileeerrrr
yok ya hacklenmemiş sadece sitede açık olduğunu belirten bie maildir o başka bi site gelip hacklemesin uyarısı hack değil
Sitenin hacklendiğini gördüm ama bundan daha büyüklerini de gördüm Örneğin Ayyıldız Tim ' in Birleşmiş Milletler sayfasını hacklediğini ve orada 10. yıl marşı çaldığını mynet bunun yanında hiçbişey
" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
GörmeLiydim o anı
Bazı kişiLer kızmışLar "Niye Türk SiteLerini HackLemişLer" demişLer. AsLında böyLe ufak tefek indexLemeLer işe yarıyor çünkü sitenin açığının görüLüp kapanmasını sağLıyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)