arsinspor 3 ligde basarilar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arsinspor
Daraltma
X
-
arsinsporun transfer ettigi topcu sayisi 9 en onemlisi ise hami mandiraliya (futbolcu menejer olarak)teklif getiren arsin hamiden siz antremanlara baslayin ben kararimi veririm cevabini aldi eger gelirse iyi olur herhalMurdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
Yorum
-
Arsinspor suanda Ts pilot takimi görüntüsü veriyor...
Geçen yil sampiyon olan paf takimdan;
Cemre,Sezgin,Askin,Ahmet Sentürk,Onur,Özgür Arsinsporun basarisi için ter döktüler...Ikinci yarida bu isimlere Yavuz,Yigit ve Çagdas'ta eklencek...Bu oyuncularla sözlesme imzalandi...
Umarim Arsinspor ikinci yarida hedefe ulasir...Edited by: BordoMavim
Yorum
-
KARADENIZ Gazetesi:
--------
Arsin'de hedef Ahmet
Arsinspor'da transfer atagi. Sari-Siyahlilar simdi de gündemine Üsküdar Anadoluspor'lu Ahmet Hamzaçebi'yi aldi. Genç oyuncu ile görüsmelerini sürdüren Arsinspor bu transferi bir kaç gün içinde sonuçlandirmayi hedefliyor. Kaleci arayislarina da devam eden Sari-Siyahlilar, Yasin'den gelecek haberi bekliyor. Kulübüyle bonservis sorununu halletmeye çalisan tecrübeli kalecinin isinin olamama ihtimalini de düsünen Arsinspor listesine Gümüshanespor kalecisi Tolga'yi aldi.
Genel Kaptan Irfan Keles, ikinci yarida daha çok ses getirmek için transferde seçici davrandiklarini belirterek, "Arsinspor ikinci yarida ortaya koyacagi futbolla sampiyonlugun en güçlü adayi olacaktir. Yönetim olarak biz üzerimize düsen görevi yapiyoruz. Gerisi Teknik kadro ve futbolculara kalmis" dedi.
http://www.karadenizgazete.com/gazet...k/01/today/spo r.htm
-------------------------
haberin benimle ilgili olan kismi konusunda henüz netlesen bir sey olmadigini durumumun bir kaç gün içinde netlik kazanacagini söyleyebilirm...[img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: BordoMavim
Yorum
-
İlk olarak ErDoCLG tarafından gönderildiahmet kardesim kahretsin üsküdarli yaptilar seni [img]smileys/smiley36.gif[/img]
arsin seninle gurur duyuyor [img]smileys/smiley36.gif[/img] topraginda kal
gitmek yok bizi birakmani istemiyoruz
erdo dur yaw...TAYFA yüzünden futbol hayatim bitcek[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
Yorum