Arkadaslar ,
Ben soruyorum , boyle oyuncularimiz var ve yedek basliyorler,niye kendi kendimize kotuluk ediyoruz.Oyle oyuncularimiz var iyken yine Hasan Ucuncu,Ferhat,Keceli felan filan larlan israr ediyor Ziya Dogan.
Boyle yildizlar yedekte oturduklari zaman ne kadar professionel olsaler bile ( yane turkiyede cok az boyle professionelik ) kiziyorler ve girdikerleri zaman yarrari pek olmuyor genelde.
Musampa : adam geldi ,yok kondisyon yok trabzona alismadi felan filan diyerek.Ziya Dogan 2-3 ay soyledi ki hazir degil daha,hazir hale goturecekti onu guya ,simdi onun konusunda daha sesi cikmiyor ve nerdeyse sezon bitti yane o kadar idman edip de ala hazir degilmi adam ( benim atirladim 1 kere ilk onbirde baslamis bursaya karsi ve atirladim guzel oynamisti ).Bence cok yetenekli futbolcu ve hic sans vermilmiyor ona ,cok yazik.
Ceyhun : adami istediler o kadar ,geldi ve cok guzel basladi trabzonda ondan sonra bence takim kotu oynadi,hemen ziya dogan onu yedek etti sanki sorun takimda o olmus.Bence yedek kalacak futbolcu degil ,bu gidisle onu de kaybedecez.
Yattara : ne kadar sevsek bile Yattara bu sene hic o bildimiz yattara gibi oynamiyor ,tamam sakat oldu felan filan ama yine bir kac mac oynadi ve bana gore eski yattaradan cok uzak ve pek de mutlu gorunmuyor ,acaba ziya dogan dan sebeb mi oda belli degil.
Bu konuda goruslerinizi beklliyorum