kesinlikle hayır
Arkadaşlar soru basit
cevaplar tek ve kesin
bu sitenin gerçek kullanıcılarının görüşlerine kesin ve net olarak ihtiyacımız var.
Soru
Ziya Doğan ile Devam Edilmeli mi?
Hadi bakalım,görelim gerçek anketi...
kesinlikle hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
hayir hayir hayir
TRABZONSPOR
Kesinlikle Hayır.Ne bu yönetimin ne de Ziya Doğan'ın devam etmesini istemiyorum.
“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
hayır yetersiz kalır benim için
bu hayır dan daha XL bir kelime var mı varsa söyleyin öyle haykırıcam
Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
sonuna kadar hayır kesinlikle hayır
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
bende Hayır dedim
Hayırdır İnşallah
hayret Hayır diyenler çoğunlukta....
hayır kesinlikle devam edemez
umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....
hayır hayır hayır
BMN |KOCAELİ
Bir gece ansızın...81-Düzce 82-Musul 83-Kerkük...
Ha şu adama evet devam etmeli diyebilecekleri şimdiden tebrik ediyorum
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
kesinlikle hayır
T R A B Z O N S P O R
hayııııııııııııııııııııııır.
istikrar için devam diyemem ben. puan sıralamasından vazgeçtim takım top oynayamıyor sezon başından beri. bütün bunlara rağmen istikrar deyip ziya hoca ile devam etmemeliyiz..
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
hayıııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2 tane arkadaş hala daha devam demiş ...acaba ist takımlarını tutuyorlar da onun için mi , yoksa o adamın akrabası mı ya da farklı olma amacı dolayısıyla mı yoksa mazoist yapıları mı var ....her görüşe tabii ki çok saygım var ama sadece sebebini merak ettim ..
bu başlıgı açan arkadaşı tebrik ediyorum .. özellikle tek oy kullanımına izin verdiği için ..
eeee hayır bildimmi?
İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i Rumi
bu güne kadar hangi hocayı begendiki taraftar senol hoca korede döktürüyo yolla hocaları olmadı futbolcularıda yollayı bu isi sadece hocaya baglamanın bi manası yok bicok etken var senin derin bi kadronmu var ne yapsın adam cok yönnlü ortasaha oyuncusu yok buda takımd büyük dengesilik yaratıyo ya cok defans oyuncusuyla oynamamız gerekıyo buda ofansımızı olumsuz etkilio ee hücüm oyuncusu koyuncada defansımız koridor oluyo hasanla keceliyi cıkar aurelio appiah koy neler degisir bizde bide böyle düsünün
öyle anasayfa anketinde ip değişip oy vermeye benzemez...
tabii ki hayır...
foruma başka takımları tutanlarda üye galiba
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)