Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çaykur Rizespor 3-2 Trabzonspor (28. Hafta)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Çaykur Rizespor 3-2 Trabzonspor (28. Hafta)

Bu hafta karadeniz derbisi var. Alalım şu maçıda..
    En son degok tarafından düzenlendi; 07.04.2007, 16:36.
    HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

caykur rizeyi kucuk trabzonsporu buyuk yazinca boyunmu uzadi..basligi bir zahmet duzelt istersen..

Yorum

Düzgün açın şu başlıkları ya.
      keyif adamı ..

Yorum

Ewt arkadasim Rizespor'u niye kücük yazdin????
        Bugün Rizespor'un besiktasi yenmesi arzu ederim
        Haftaya umarim niye 3 puan bizim olur
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

başlığı böyle şekilde açmak bize yakışmadı lütfen bu başlığı değiştirelim maça dönersek bu maçıda almalıyız alırsak çok iyi olur

Yorum

düzelteceğim ama nasıl bulamıyorum.
            En son degok tarafından düzenlendi; 07.04.2007, 16:35.
            HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

evet başlık düzeltilince daha hoş olur.ama degok abinin hınçla ve kasten yaptığını da düşünmüyorum.
              sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

yöneticiler düzeltirler acele etmeyin.. keşke yapmasaydın neyse..
                VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Uşaklar gençlerbirliği maçının sıkıntısıyla oldu kusura bakmayın.

Yorum

Sanirim yöneticiler "Rizespor - Trabzonspor" seklinde düzeltirler.

Rizespor küme düsme tehlikesi yasiyor, bu yüzdne bu mac onlar icin de cok önemli. Bir sürü sakat futbolcunun yanina simdi bir de 2 tane kart cezalisi oyuncu eklendi. Rizespor macinda kadro kurmak gercekten cok zor olacak ve bu mac cok zor gececek. Aman dikkat !!!
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Başlığa neden taktınız anlamıyorum,gerçek olan bir şeyin yansıması sadece!

Maça gelince çok zor olacağı kesin,İnşallah kazanırız.
                      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

yaw trabzonsporun kazanmasını istiyorum. ama rizesporunda çok puana ihtiyacı var. hakeden kazansın diyelim bence.

Yorum

3 puana Rizesporun daha çok ihtiyacı var alsınlar maçı hem biz alsak ne olacakki ha 1 galibiyet fazla ha bi galibiyet eksik şampiyonluğa oynamıyoruz ya

Yorum

Bugün Rize bjk den puan kaparsa, bizim icin daha iyi olacak. Haydi Rize bas kargaya. Bizde haftaya yenelim sizi
                            Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                            Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

rize düşmesin ne olursa olsun aynı bölgenin takımıyız ... yukarıdaki arkadaşa katılıyorum rize yensin ... ne olacak biz yensek şampiyon mu olacagız şampiyonlar ligine mi gidecegiz ...rize düşerse ii olmaz bence

Yorum

Çalışıyor...
                              X