Bu hafta karadeniz derbisi var. Alalım şu maçıda..
Bu hafta karadeniz derbisi var. Alalım şu maçıda..
Konu degok tarafından (07.04.2007 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.
HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
caykur rizeyi kucuk trabzonsporu buyuk yazinca boyunmu uzadi..basligi bir zahmet duzelt istersen..
Düzgün açın şu başlıkları ya.
keyif adamı ..
Ewt arkadasim Rizespor'u niye kücük yazdin????
Bugün Rizespor'un besiktasi yenmesi arzu ederim
Haftaya umarim niye 3 puan bizim olur
T R A B Z O N S P O R
başlığı böyle şekilde açmak bize yakışmadı lütfen bu başlığı değiştirelim maça dönersek bu maçıda almalıyız alırsak çok iyi olur
düzelteceğim ama nasıl bulamıyorum.
Konu degok tarafından (07.04.2007 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.
HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
evet başlık düzeltilince daha hoş olur.ama degok abinin hınçla ve kasten yaptığını da düşünmüyorum.
sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!
yöneticiler düzeltirler acele etmeyin.. keşke yapmasaydın neyse..
VERENA (KIRANKAŞ)
Uşaklar gençlerbirliği maçının sıkıntısıyla oldu kusura bakmayın.
Sanirim yöneticiler "Rizespor - Trabzonspor" seklinde düzeltirler.
Rizespor küme düsme tehlikesi yasiyor, bu yüzdne bu mac onlar icin de cok önemli. Bir sürü sakat futbolcunun yanina simdi bir de 2 tane kart cezalisi oyuncu eklendi. Rizespor macinda kadro kurmak gercekten cok zor olacak ve bu mac cok zor gececek. Aman dikkat !!!
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Başlığa neden taktınız anlamıyorum,gerçek olan bir şeyin yansıması sadece!
Maça gelince çok zor olacağı kesin,İnşallah kazanırız.
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
yaw trabzonsporun kazanmasını istiyorum. ama rizesporunda çok puana ihtiyacı var. hakeden kazansın diyelim bence.
3 puana Rizesporun daha çok ihtiyacı var alsınlar maçı hem biz alsak ne olacakki ha 1 galibiyet fazla ha bi galibiyet eksik şampiyonluğa oynamıyoruz ya
Bugün Rize bjk den puan kaparsa, bizim icin daha iyi olacak. Haydi Rize bas kargaya. Bizde haftaya yenelim sizi![]()
Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
rize düşmesin ne olursa olsun aynı bölgenin takımıyız ... yukarıdaki arkadaşa katılıyorum rize yensin ... ne olacak biz yensek şampiyon mu olacagız şampiyonlar ligine mi gidecegiz ...rize düşerse ii olmaz bence
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Biz kazanalım ama Rize küme düşmesin.
Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Başlık düzeltilmiştir.
yanlız biz yensek ne olacak Rize bölgemizin takımı yenilelim gibi imalarda bulunmakta son derece yanlıştır. Bizi Bizim takımımız ilgilendirir. Trabzonspor herzaman galibiyet almak için sahaya çıkar. Rakip Kim olursa olsun..
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
rize yi inşallah yeneriz.kümeye de düşsünler.6-0 yenmiştik geçen sene onuda unutmasınlar.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
bir türlü karar veremedim kimin kazanmasına) aslına rize kazansa maç sonuda ziya istifa etse pekte güzel olur
![]()
[ille d' 7]
ordu giresun rize 1. lig de olsa bunun bize yararı olur zararı olmaz...hangi sezon hatırlamıyorum çünkü çok oldu ama trabzon cezalı idi ve maçı samsunda denizli ile oynacaktı eger biz berabere kalırsak rize kümeden kurtulacaktı ve takım hiç iddası olmamasına karşı rize için oynadı hatta maç esnasında tekmeler havada uçmuş ( o zaman canlı yayın yoktu) ...açıkcası benim kendi fikrim böyle ...yenilirsek bu sefer üzülmem ...zaten bu takım nasıl yenecek o da belli değil ya neyse ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)