ilk yarinin son macinda deplasmanda bosnayla karsilasiyoruz.su anda cok iyi durumdayiz.üstelik gökdenizin performansi milli takimda süperdi.BOSNAYI YENEBILECEKMIYIZ.tüm yorumlar buraya.
ilk yarinin son macinda deplasmanda bosnayla karsilasiyoruz.su anda cok iyi durumdayiz.üstelik gökdenizin performansi milli takimda süperdi.BOSNAYI YENEBILECEKMIYIZ.tüm yorumlar buraya.
eğer bu maçı kazanırsak bu gruptan çıkmıştırız demektir
maç hazirandaydı galiba.İNşallah kazanacağız.Zaten maç büyük ihtimal seyircisiz oynanır...
Başarılar Türkiye'm..!
bu mac bizim
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
maçı kesin alırız sorun kalcei kim olacak marco oynayacak mı hkan şükür ve diğer dinazorlr yine kontenjandan kadroya girecek mi?
alırız inşallah ama bosnaya karşı kaybetsekte kızmam.
Özkan SÜMER
haydi TÜRKİYE...!!!
bu maçı alıcaz başka yolu yok.
Bosnali din kardeslerimiz "Siz zaten gruptan cikarsiniz bize puan verirsiniz umariz " düsüncesindeler.
Keske Norvec macini da alsaydikta Bosnaya fazlasiyla rahat bir kadroyla ve rahat bir oyunla ciksaydik. Yunanlilar Norvecten 2-0 dan 2-2 yaptigimiza bizden daha fazla sevindi. Maltayi bi penalti golle yendiler zaten.
Yunanlilar ile Kibris Rum kesimi nasil her yil (!) eurovizyonda birbirlerine full puan veriyorlarsa bizde Bosna icin de digerlerini tekrar tekrar yenelim.
Hem biz faydalanalim hem onlar. Yunanistan cikacagina Bosna ciksin .
burasi türkisch.
Are you not entertained?
bu maçı alabilceimizi sanmıorum berabere biter 1-1 ilk golü yeriz sora bitane atarız öle biter ama inşallah yeneriz
Biraz gec acilmis bir Topic
Maci aliriz gibime geliyor ama uzun zamandir oldugu gibi futbol olarak güzel bir mac beklemiyorum. Insallah Fatih Tekke oynar. Nezamandir izleyemiyorum. Özledim Kaptani. Ama heralde gene Hakan Sükür oynayacak.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Bosna 2 Haziran - Brezilya 5 Haziran program böyle he.
10 gün falan kalmış maça.Yenersek finallere büyük bi ihtimal kalırız.Ama yenilsekte üzülmem.Bosnanında umudu olması lazım norveç ve yunana karışı yapacağı maçlar için.
Özkan SÜMER
bu maçın kadrosunda umut bulut olmalıdır
Yeneriz diye düşünüyorum. Artık bu gruptan da çıkamazsak hangi gruptan çıkacaz. Seri Başından Yunanistan gelmiş Zaten ilk 2 çıkıyor.
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
İlk kez (A) Milli Takım kadrosuna alınan futbolcular Serdar Kurtuluş, Serdar Kulbilge ve Umut Bulut, antrenman öncesinde medya mensuplarının sorularını yanıtlayarak, milli takımda yer almaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.
Serdar Kulbilge, milli takıma seçildiği için mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, milli takım formasıyla terini son damlasına kadar akıtacağını söyledi. Kulbige, Bosna Hersek maçını kayıpsız atlatmayı istediklerini ifade etti.
Serdar Kurtuluş ise milli takımda bulunmaktan dolayı sevinçli olduğunu dile getirerek, ''Fatih hocama beni milli takıma çağırdığı teşekkür ederim. Gerçekten çok iyi bir kadromuz var. Bosna Hersek maçı zor olacak ama yenecek güçteyiz'' diye konuştu. Serdar Kurtuluş, kendisine görev verildiği takdirde, ülkesini en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.
Umut Bulut bundan sonra da milli takıma çağrılmak istediğini belirterek, ''Bosna Hersek maçına lider gidiyoruz, lider dönmeyi hedefliyoruz'' dedi.
bosna hersekin futbolcularını pek bilmiyorum ama alırız bu maçı bence. gökdeniz coşar bu maçta. tabi fatih terim efendi oynatırsa.
Umarım maçta Umut Bulut kadroda yer alır...
umut inşallah ilk 11 de oynar..bence hakediyor...
Umut inşallah forma şansı bulucaksın ve golünü atıcaksın ! Kalbimiz seninle Umut ! Yüreğimiz seninle Ay-Yıldız!
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)