İlk kez maç başlığı açıyorum. Hayırlı olur inşallah.
Rakip Kayseri Erciyesspor, yaklaşık iki hafta sonra oynanacak bu maç, malum milli maç arası. Aynı takımla 4 gün sonrasında bir de kupa yarı finalinde karşılaşacağız.
Tek hedef galibiyet. Hayde...
Buyurun cenaze namazına...
inşallah kupada da ligde de yeneriz.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
umudum yok beraberlik diyorum
kupayı inşallah alırız
kayseri erciyesspor kupada değil ama ligde bizi çok zorlayacak kümede kalmak için neredeyse bütün maçlarını kazanmak zorundalar. onlara kupada şans tanımıyorum fakat ligde çok zor bir maç bizi bekliyor inşallah kazanırız
Fikirler Kurşun Geçirmez........
Eğer böyle oynarsak bizi çok çok rahat yenerler.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
3 tane yiyip otururuz aşşa
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Fark bekliyorum...
çok çok zor maç
yenilebiliriz.
kimsede bu futbola rağmen fark atacak felan demesin,
görünen köy kulavuz istemez
T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
çok zor yeneriz biz erceyisi kupa maçını mutlaka almalıyız
2 hafta önce ziya doğan dedi beşiktaş maçında 2. yarı karşımızda hangi takım olursa olsun yenerdik doğru dedi artık öyle top oynayamıyorlar
sercan
ercıyes yenr bızı kendı sahasında sıhırlı bı degnek trabzonuma dokunmadıgı sürece malesef acı ama gerçek
BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI
haftaya çagdaş oynuycak yandık walla bu sefer yandık inş cok fark yemeyiz..
bu saatten sonra yensek nolur yenmesek nolur...
kupa maçını alalım bare.
kupada beraberlik oda zorla ligde hezimet bu oyunla erciyes 3 den aşağı atmaz bize
işkenaz
aynen erciyes bizi eler ve ligdede farklı bir skorla yener
Erciyes maçında PAF takımla sahaya (Kaptan Gökdeniz)
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
ahhhhh fatih sultan tekke yaktın bizi
bugunki takimi gordukten sonra hic umudum yok....ama nede olsa Trabzonspor ne yapacagi belli olmaz
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Trabzon eğer böyle oynamaya devam ederse Erciyes bizi topa tutar...
Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
''Hadi Erciyes ;
bi el atıverde TS'u ikinci lige indirelim.'' ZD (müflis teknik direktör )
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)