Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sonunda Bu da Oldu... (Bayrağımıza Tepki)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar Yeniçağ, Sabah ve Hürriyet gazetelerine bu konuyu gündeme taşımaları için bir mesaj gönderdim. Ancak heralde üye olmayanlar bu sayfaları göremiyor o yüzden Metin'in konuyu başlatan mesajını da ekleyip bu 3 gazeteye gönderdim.
    Değerli Basın Mensupları;
    11 Mart pazar günü oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında Trabzonspor taraftarları olarak gittik. Maçlara milli duygularımızın en güzel ifadesi olan Türk bayrağının yanında, kardeş ve yavruvatan KKTC bayraklarını da yanımıza alarak gidiyoruz.Ancak girişteki polis barikatında KKTC bayrağının yasak hatta tahrik unsuru olduğu belirtilerek içeri alınmadı. Bu haberi mutlaka değerlendirmeniz dileğiyle.
    Hayırlı Günler

Yorum

• Bu konuda biraz daha sakin olalım arkadaşlar. Polisler bu vatanın evladı, onlarda bu bayrağı bizim kadar seviyordur. Belki bayrak sokulmaması ile ilgili bir emir veya bir genelge vardır. Bu genelge başka bir amaçla çıkarılmış olabilir ve bazılarının yanlış yorumlamasıyla bu uygulama yapılmış olabilir.
      Bu olayın nedeni araştırmalı ve polisin neden böyle bir uygulamaya gittiği iyice soruşturulmalı. Birilerine saldırmaktansa olayın açıklığa kavuşması için gerekli tepki yapılmalı.
      Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• İlk olarak Tslidrist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu konuda biraz daha sakin olalım arkadaşlar. Polisler bu vatanın evladı, onlarda bu bayrağı bizim kadar seviyordur. Belki bayrak sokulmaması ile ilgili bir emir veya bir genelge vardır. Bu genelge başka bir amaçla çıkarılmış olabilir ve bazılarının yanlış yorumlamasıyla bu uygulama yapılmış olabilir.
        Bu olayın nedeni araştırmalı ve polisin neden böyle bir uygulamaya gittiği iyice soruşturulmalı. Birilerine saldırmaktansa olayın açıklığa kavuşması için gerekli tepki yapılmalı.
        katılıyorum. bu durumun bir açıklaması vardır, yoksa direkt bayrağa bir kasıt olması mümkün mü? ben zannetmiyorum. soğukkanlı olalım

Yorum

• Bayrak olayını bir kenara bıraktığımızda,bazı arkadaşlarımızın polisi hanilikle,şerfsizlikle vs. suçlamaları çok düşündürücü...En azından benim açımdan...

Yorum

• polis içindeki siyasal gruplaşmanın amacının ne olduğu biliniyor zaten, ama bayrağına sahip çıkan şerefli insanlara yapılan bu şerefsiz,haysiyetsiz davranış yanlarına kar kalmamalı..
            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bayrak olayını bir kenara bıraktığımızda,bazı arkadaşlarımızın polisi hanilikle,şerfsizlikle vs. suçlamaları çok düşündürücü...En azından benim açımdan...
              İşte meselede burda. Evinde eşine söz geçiremeyen, çocuğuna laf dinletemeyen dahası iki kelimeyi bir araya getiremeyen insan söz konusu Polis oldumu verir veriştirir. Bunları bizzat yaşadığım için yazıyorum. Burdaki arkadaşları bu yazdıklarımdan tenzih ederim, alınmasınlar. Ancak bazı arkadaşlarında genelleme yapmasına (işte bunların hepbi .......dir, aldıkları maaş haram olsun gibi) üzüldüm. Hep göz önünde ve kritik bir noktada polis olduğu için böyle oluyor. Neyse çok konuşmayayım...

Yorum

• deplasmanda bize yapılan yanlarına kalmıycak adam bize ermeni papaz vurdunuz da adam mı oldunuz diyo şerefsizler sanki biz bu vatanın evlatı değiliz :bayrak:
                TRABZONLU GENÇLER

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abdülkadir Aksu gibi bir insanın İçişleri Bakanı olduğu bir ülkede polislerin bu tavrına şaşırmamak lazım.
                  +1967

çok fazla söze gerek yok bence teşekkürler...
                  sorma neden...
                  hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Stad taki emniyet görevlileridir ki bayrağı tahrik unsuru olarak görüp içeri almayan ve yine aynı görevlilerdir ki bilmem kaç santimlik çakıyı içeri alıp cinayete teşebbüs edilmesine sebep olan... ....

başka sözüm yok anlayana sivriisinek saz anlamayana davul zurna az
                    TSira- Şükran
                    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Burda kimse-afedersiniz- gazlamasın birbirini.

Emniyette emir-komuta zinciri vardır.Emir ne ise o uygulanır.Daha önce söz ettim-siyaset veya değil-açıkaça söylüyorum ki bunun sorumluları Aksu ve Aksu''cuk'' lardır!..Eğer memur bayrağı içeri almama sebebi olarak-kendince-sözümona tahrik etmesini gösteriyorsa yaptığı en hafif deyimle ''haramzadelik''tir!..Fakat bu bireyseldir!..Kurum çalışanlarının eleştirilebilirliği ile ilgili sorun yoktur da ayrıca,eleştirebiliriz her birimiz.Ancaak,''eleştirebiliriz'',ötesi ayıptır!..Hakka girmektir!..

Yorum

• Maça Türk Bayrağı sokulmadı....

Bu bir gerçek. O zaman bir daha maçlarda böyle tatsızlıklar yaşanmasın diye ne yapılabilir onu sorgulayacağımıza neler yazıyoruz.

Hiç kimseye yakışmıyor.

"Sükunet" yazmaya ben yoruldum, tartışmaya sizler yorulmadınız..!
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• bundan sonra maçlara Türk bayrağıyla gidelim tepkimizi gösterelim

Yorum

• @ Ibelin katılıyorum.

Gerçi Trabzon'da bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Hatta GS, BJK, FB tribünlerinde de. Nedense deplasman takımlarına uygulanan bir prosedür.

Buna gösterilecek en asil tepki maçlara Türk Bayrakları ile gitmektir.

Ammaaa: Türk Bayrağı'na da gerekli özen ve hassasiyeti göstererek. Elinde buruşturulmuş Türk Bayrak'ları görünce insanların, en az bu kadar sinirleniyorum ben de. Eğer ona gerekli saygıyı gösteremeyeceksen, temiz tutamayacaksan, burum buruşuk edeceksen, o zaman götürmeyeceksin bayrağı hiç bir yere.

Bayrağı buruşmasın diye, özenli katlanmış bir şekilde koynunda taşıyanları gördüğümde, en az bayrağımızın gönderde dalgalandığını gördüğümde olduğu kadar duygulanıyorum.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @ Ibelin katılıyorum.

Gerçi Trabzon'da bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Hatta GS, BJK, FB tribünlerinde de. Nedense deplasman takımlarına uygulanan bir prosedür.

Buna gösterilecek en asil tepki maçlara Türk Bayrakları ile gitmektir.

Ammaaa: Türk Bayrağı'na da gerekli özen ve hassasiyeti göstererek. Elinde buruşturulmuş Türk Bayrak'ları görünce insanların, en az bu kadar sinirleniyorum ben de. Eğer ona gerekli saygıyı gösteremeyeceksen, temiz tutamayacaksan, burum buruşuk edeceksen, o zaman götürmeyeceksin bayrağı hiç bir yere.

Bayrağı buruşmasın diye, özenli katlanmış bir şekilde koynunda taşıyanları gördüğümde, en az bayrağımızın gönderde dalgalandığını gördüğümde olduğu kadar duygulanıyorum.

Savaşlarda askerler bayrak yere düştüğü an elindeki silahı bırakır bayrağı alır ölüme koşarlardı... biz böyle bir neslin evlatlarıyız fakat etnik yıkılış burada da kendini gösteriyor... bırak bayrağı taşımayı stadlarda istiklal marşını okumayan kişiler bile var...

Dediğin gibi bayrağı özenle taşımamız gerekli... Bayrak namustur, onurdur, şereftir...

Yorum

• Aksu döneminde Emniyet'te etnik ve tarîkât temelli bir kadrolaşma olmuştur. Dolayısıyla, yeni polislerin bir kısmı gerçekten de bayrağımızı görünce Kafkasör'deki boğalar gibi davranabiliyor.
                                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Yükleniyor...
                                X