http://forum.bordomavi.net/showthrea...newpost&t=6060
Ben de ayný konuyla alakalý baþlýk açmýþtým, buradan da tebriklerimi sunuyorum.
Musa Buyuk ile hastaneye kadar gitmesi buyuk nezaket ve centilmenlik.Baþkan düzeyinde birisinden yapýlacan örenk davranis. Bir Trabzonsporlu olarak kendisine ozel tesekkurlerimi sunuyorum.Klup ve BMN olarakta tesekkur etmemiz ve web sayfamizda belirtmemiz gerektiginide inaniyorum.
Lutfen bu baslik Gs-Ts basligi altinda var gibi alakadar bir nedenle silinmesin.
13 Vitor Hugo
http://forum.bordomavi.net/showthrea...newpost&t=6060
Ben de ayný konuyla alakalý baþlýk açmýþtým, buradan da tebriklerimi sunuyorum.
musa ile ilgili konudan da devam edebilirdik.son 10 dakkada kaç konu açýlmýþ bi bakmak lazým
HADDÝNÝ BÝLEN MERTTÝR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTÝR,CUMHURÝYET ÝÇÝNDE CUMHURÝYET KURAN NAMERTTÝR!NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMÝN KAHRÝMAN,AHMET MUHAMMET DEMÝREL VE MESUT KELEÞ!SÝZÝ HÝÇ UNUTMAYACAÐIZ!21.12.2009
Takým tutmak farklý, adam tutmak farklý...
Türk ve Dünya Futbolunda açýlan baþlýk kapatýlmýþtýr.
Aslýnda doðru yede baþlýk açan saðlam'dýr ama bir günlüðüne de olsa bu baþlýðý burada tutup daha sonra Türk ve dünya Futbolu Bölümüne taþýyacaðýz.
Evet giderek bir centilmenklik yapmýþtýr. Ama daha iki gün önce de karaborsacýlara kucak açmýþ, yüzlerce taraftarýmýzý da maðdur etmiþtir.
Centilmen mi deðil mi insanlar kendisi karar versin.
Baþlýk bir günlüðüne burada dursun, daha sonra Türk ve Dünya Futbolu Bölümü'ne taþýnacaktýr.
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeþim!
çok güzel centilmenlik hoþ ama sonuç olarak tartýþmamýz gerknn konular baþka þimdi.canaydýna teþekkür tabi.ama çok sýk baþlýk açýlmasý sitenin güzelliðini etkiliyor.musa ile ilgli baþlýða da aktarabilirdik.önemli deðil artýk bu saatten sonra
HADDÝNÝ BÝLEN MERTTÝR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTÝR,CUMHURÝYET ÝÇÝNDE CUMHURÝYET KURAN NAMERTTÝR!NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMÝN KAHRÝMAN,AHMET MUHAMMET DEMÝREL VE MESUT KELEÞ!SÝZÝ HÝÇ UNUTMAYACAÐIZ!21.12.2009
Takým tutmak farklý, adam tutmak farklý...
Cok centilmence bir hareket. Tebrik ediyorum!
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
sonuç olarak baþkan makaminda birinin hastaneye kadar gitmesi ve geçmiþ olsun dileðinde bulunmasý çok önemli bir olay bence. herþey bi yana bu insancýl olay bi yana. ben içten teþekkürlerimi sunuyorum.
Tek Büyük TRABZONSPOR !!!
Teþekkür
Bizim baþkan öyle rahat maç izliyodu evinde koltukta sanki ayaklar uzanmýþ ( yanlýþ görmediysem) sallanarak
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
Tebrikler Canaydýn.
“Nerelerin aktýðýný tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akýyor!"Artýk sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öðrencileri þike yapmadý."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastýn gönül tahtýma a sultâným, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
maçýn sonunun bekleseydi galip olsalar bile küfür yiyecekti.küfürleri duymamak için hastaneye gitmiþ olabilir
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Baþýmdan Mezarlýðýn,
Seher Aydýnlýðýnda Taze Ýnsan Yanýk Benzin Kokusu
her þeye raðmen maçý býrakýp gitmesi alkýþlanýr.ya bizim baþkana ne demeli ?
BMN l TRABZON
ayrý bir konu açmaya gerek yok musanýn konusundan yazabilirdik.
Özellikle deðerli baþkanýmýz Nuri Albayrak beyefendinin ayaklarýný uzatmýþ maçýn bitmesini beklerken Özhan Canaydýn'ýn hastaneye gitmesi centinmenlikdir.
Musa sakatlanýnca Özhan bey için maç bitti.
Konu bordobluex tarafýndan (12.03.2007 Saat 01:25 ) deðiþtirilmiþtir.
greksiz bir baþlýk olmuþ yerim onun centilmenliðini
Biletleri karaborsaya düþüren adam bu olamaz. Adnan Polat yapmiþtir.
Tþk.ler Canaydýn..
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Bu camiayla centilmenlik,kardeþlik,yakýnlýk istemiyorum artýk.saha dýþýndaki centilmence hareketlerin saha içine ve her sene daima aleyhimize yansýmalarýný gördükten sonra futboldan da takýmýmdan da soðudum.Galatasarayla centilmence iliþkiler içinde olmaktan býktým artýk,bu camiayla düþman olmak istiyorum.Yeter artýk...
Biletleri karaborsaya düþüren adam bu olamaz. Adnan Polat yapmiþtir.
Tþk.ler canaydýn
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaþlýk Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Ýnsani açýdan alkýþlanasý bir hareket sergilemiþ Canaydýn,tebrikler.Nuri beye de bir sormalý Musa kimin futbolcusuydu haberi var mý acaba???
Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladý"7"
O kadr protestodan sonra kaçmak için bir yol arýyordu,galiptiler zaten gidemezdi bahanesi oldu.
Adam bilmem kaç maçtýr kendi stadýna uðramýyor,Hýncal'ýn yalancýsýyým artýk bas bas baðýrýyordu gs baþkaný kendi taraftarýnýn önüne çýkamýyor diye.
Bizim baþkan o anda niye gitsin sahipsiz mi Musa?Asýl bundan sonra Musa'ya sahip çýkacak Baþkanýmýz,çýkmazsa eleþtrilisin diyorum.
Amatör ruh,profosyonel düþünce
Ýnsanlarýn yaþamasý için gerekli olan üç þey;Hava,su,DEMOKRASÝ
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)