GS maçýnýn 37. dakikasýnda sakatlanan Musa'nýn ayaðýnda kýrýk tespit edildi...Bu maçta yensek de yenilsek de önemli deðil artýk,bir oyuncumuzun ayaðý kýrýldýktan sonra...
Geçmiþ olsun Musa...
GS maçýnýn 37. dakikasýnda sakatlanan Musa'nýn ayaðýnda kýrýk tespit edildi...Bu maçta yensek de yenilsek de önemli deðil artýk,bir oyuncumuzun ayaðý kýrýldýktan sonra...
Geçmiþ olsun Musa...
Konu antagonist tarafýndan (11.03.2007 Saat 20:04 ) deðiþtirilmiþtir.
büyük geçmiþ olsun.
bence o ayaðýn kýrlmasýna tolga sebep oldu.o pozisyonda topu tolga uzaklaþtýrmalýydý.ama kendine güveni olmadýðý için musa ya attý.musa da þanssýz bir olay yaþadý....
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Baþýmdan Mezarlýðýn,
Seher Aydýnlýðýnda Taze Ýnsan Yanýk Benzin Kokusu
geçmiþ olsun musa.acil þifalar
''...En neþeli, en hüzünlü, en duyarlý, en vurdumduymaz, en hýzlý, en aðýr, en çabuk, en acelesiz yanýmýzdýr Trabzonspor. Bu sene olmadý bir dahaki sene kesin þampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazým Koyuncu
Allah acil sifalar versin..
Geçmiþ olsun Musa.
gecmis olsun. Insallah en kisa zamanada düzelirsin.
TRABZONSPOR
Geçmiþ olsun Musa ,Allah acil þifa versin...
TSira- Þükran
"Ne mutlu "insaným" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karþýlýk verene."
Geçmiþ olsun, Sevgili Musa. Ýnþaallah en kýsa zamanda antrenmanlara baþlarsýn.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öðrencileri þike yapmadý."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastýn gönül tahtýma a sultâným, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceðim!
Geçmiþ olsun...
Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladý"7"
Geçmiþ olsun Musa.
“Nerelerin aktýðýný tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akýyor!"Artýk sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
Acil þifalar.Ýnþallah çabuk iyileþir.
gecmiþ olsun musa
umutlarým ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....
kendisni hiç beðenmesem de çok geçmiþ olsun.gerekli yeteneklere sahip olmadýðý yerde sürekli oynatýlmasý onun suçu deðil,hele hele böyle durumdan sonra kendi hatasý da olsa o pozsisoyonun olmasý yine de çok geçmiþ olsun!
HADDÝNÝ BÝLEN MERTTÝR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTÝR,CUMHURÝYET ÝÇÝNDE CUMHURÝYET KURAN NAMERTTÝR!NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMÝN KAHRÝMAN,AHMET MUHAMMET DEMÝREL VE MESUT KELEÞ!SÝZÝ HÝÇ UNUTMAYACAÐIZ!21.12.2009
Takým tutmak farklý, adam tutmak farklý...
gecmis olsun Musa.. Nasil okadar sogukkanli kaldi o acinin icinde anlamadim ya..cok kotu kirildi, hendrik larrson celticde oynarken kopyasi..
Musa'nýn yaklaþýk 6 ay sahalardan uzak kalacaðýný söyledi Ercan Taner.
Gecmis olsun, en kisa surede eski forumuna ulasmasini temenni ediyorum.
geçmiþ olsun gerçekden çok þanssýz bir durum .
gecmis olsun
allah acil sifalar versin
SAMPIYON TRABZONSPOR
gecmis olsun....
https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
I never forgive, I never forget..
Ayaðýnda 2 kýrýk oluþan Musa büyük olasýlýkla bu akþam ameliyat olacak.6 ay yok.Tekrar geçmiþ olsun.
“Nerelerin aktýðýný tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akýyor!"Artýk sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
çok geçmiþ olsun musa bu arada takým üzerindeki þansýzlýklar çok fazla önce risp sonra musa
Öncelikle büyük geçmiþ olsun Musa Allah acil þifalar versin.
Yukarýda arkadaþýn biri deðinmiþ ben de söylemeden edemeyeceðim. O ne metanet kardeþim adam bana mýsýn demedi. Kýrýk bu ya hem de 2 yerden o nasýl acýya tahammüldür Musa. Kimse sanmasýn ki sýcakken hissedememiþtir diye kýrýk bu kýrýk boru deðil inanýlmaz bir acý ki bayýlmamasýna çok þaþýrdým.
Allah acil þifalar nasip etsin.
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acýyan ve (dostlarýný) çok seven rabbim! Beni helalinle haramýndan ve fazl-u kereminle senden baþkasýna muhtaç olmamdan müstaðnî kýl! (AMÝN)
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)