Sayfa 38 Toplam 41 Sayfadan BirinciBirinci ... 28 36 37 38 39 40 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1011 adet sonuctan sayfa basi 926 ile 950 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu

mete61bordomavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı werneke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki de bu yüzden maç sadece 0-2 bitti ?
    Alıntı yaptığın mesajıma kendi yorumunu ekleme! Bu konuda rica ediyorum. Alıntının altına yorumunu yaz lütfen.

Gelelim cevaba: 0-5 mi bekliyordun? Rotasyon bu değildir. En fazla 2 ya da 3 oyuncunu dinlendirirsin. Oysa takımın çoğu yedekti. Ayrıca skor seni aldatmasın. Oyun olarak ve psikolojik olarak bir bozgundan bahsediyorum. Herhalde 0-5 olsa her şey anlaşılır.
    Bir kaç hafta önceki Fb maçında da benzer şüpheli hareketler oldu. İlk yarıya 1-0 önde giren takımın gol atan oyuncusunu sonra gören oldu mu? 2. devrede Talisca'ya bomboş artistik denilen goller attırılırken o sırada kenarda neler oluyordu gibi gibi...

Her neyse sen biat et, bense sorgulamaya devam...
    Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
    -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
    Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
    -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Nereden
    Ankara

Bu kulübü tekrar düze çıkaracak adam ahmet ağaoğludur. Yönetmet ayrı meziyet. Onun etrafında birleşmeliyiz. Farkında değiliz ama bir nesli kaybediyoruz. Çocukları, geleceği kaybediyoruz
    En büyük Trabzon

Nereden
    İstanbul

Alıntı serdaracıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kulübü tekrar düze çıkaracak adam ahmet ağaoğludur. Yönetmet ayrı meziyet. Onun etrafında birleşmeliyiz. Farkında değiliz ama bir nesli kaybediyoruz. Çocukları, geleceği kaybediyoruz
    Zaten adam nerdeyse 2 kere şampiyon yapacaktı bizi. Adamı zar zor istifa ettirdiler! Bir daha gelmesine izin verirler mi sanıyorsun?

nevzat61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ

Gs bizimle oynadığı son 5 maçını da kazanmış.. çok kötü.. koca kulüp sıradan bir kulüp olmak üzere
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Nereden
    İstanbul

Kupa maçında ilk 11 de kesinlikle lunsdtam yerine ozan tufan olmalı

Nereden
    İstanbul

Haklısın Ahmet Agaoglunu çok arayacaz gibi

pazarkapılı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

yazilacak o kadar sey var nerden baslasak bilemiyorum;

simdi bazi arkadaslar burada ve baska platformlarda olumune teknik direktor degisikligi isteyerek bazi sorunlarin cozulecegini iddaa etmislerdi. yine ayni grup bu kendince kucuk futbol akillariyla tarih bilmeden klupculuk bilmeden klube yol bicmeye calisiyorlar. allah akil fikir versin...
    yakinda bu takimi bu hallere dusuren milyonlarca zarara ugratan istanbul saklabani teknik direktoru de yine bu insanlar sayesinde takimin basinda gorecegiz gibi gorunuyor. sen trabzonsporu tanimadan trabzonsporu tutup elestirenlere laf ediyorsun. evet sana diyorum sana!!!
    ıslak imza....

Nereden
    İstanbul

Alıntı Estragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2007'den beri forum üyeliği, 17000 mesaj, yeterince hayat tecrübesi... Fakat ironiyi kavrayamama, okuduğundaki anlamı çıkaramama. neyse ya.
    Valla kral hakkını helal et özür dilerim sen gs seyircisini övünce ben ironi yaptığını anlamadım asilhamsi beni de yanlış anladı aslında ben sana laf çarptım ama ironi yapmışsın sen de ))
    Konu Ekubanbambam tarafından (10.05.2025 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.

Sefa Alış - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

3 İstanbul takımına karşı 1 galibiyet bile alamadığımız sezon en son ne zaman acaba?

gurur6134 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı mete61bordomavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmişte bize yaşatılanlar şimdi de bizden kaynaklı olarak Fenerbahçeye'ye yaşatılıyorsa ben özür dilerim renktaş. Ne çabuk unuttunuz Eskişehir'i Sivas'ı???
    Şimdi merak ediyorum: Bu bozgun psikolojisinden takımı kurtarıp as oyuncularla kupayı nasıl alacak Fatih Tekke?
    Sen buna inanıyor musun?
    Gerçekten hem de inanıyor musun?

Bence bu maç iki yönlü satılmış ve çoktan bağlanmıştı!

1- Ofsaytı yanlış adamdan çizerek ve bilgisayar hilesiyle, olmayan bir ofsayt türettiler, üstelik güya VAR'a ceza sahası içinde mi dışında mı diye bakmaya gitmişken? İlk kez bir ofsayt var kararıyla bir anda nerden geldiği bilinmeyen talimatla verildi! Çünkü öyle istendi!
    2- Fatih Tekke yedek ağırlıklı oyuncularla sahaya acaba kendi düşüncesiyle mi çıktı? Şunu düşünmediğini varsayamayız öyle değil mi? : Bu maçta bozgun olursa kupada as oyuncuarla dahi maçı alamayabilirim.

Her neyse...
    Aga senin psikolojin bozulmus 2011 le su seneyi bir tutup ustelik bizim uzerimizdenmi mesaj veriyorsun.fatih tekke sana gore yanlis yapmiatir bana gore dogru waka zubkov banza gibi oyuncularla baslayip sakatlik bile olmasa kupa kaybedilse neden risk alindi neden oyuncular yoruldu vs denilecekti bu sefer bizim oyuncular 2 mac varsa 2 mac yoklar cabuk unutuluyor bazi seyler belkide 1 sezona bedel maca cikilacak en basiti bugun mustafa sakatlik riski var diye alindi oyundan her an patlayabilir geleli durumu bu sakatlanma riski var heran icin ..sen ozur dilemeye devam et şikecilerden gevura kizip oruc bozulmaz !! Hepten elmayla armutu birbirine karistirsiniz ne dediginizden haberiniz yok..resmen trabzonsporu şike yapmayla sucluyorsun yoneticiler uyuyor sanirim forumda mac bagli olsa neden hakem yardimina ihtiyac duydular kendi icinde celisiyor sacmaliyorsun haberin yok
    Konu gurur6134 tarafından (10.05.2025 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Hasan Habip Özbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

kahrolası yapı ilk yarıda net penaltı kırmız ıkartı yedi herkes uyuyor yazık
    Bordomavi.net - Orhangazi

Hasan Habip Özbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

ha bu arada ABDULLAH AVCI ÇOK AMA ÇOK BÜYÜK hocaymış anlayana
    Bordomavi.net - Orhangazi

AntiŞike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

bu arada SORLOTH 4 dakikada hattrick, 30 dakkada 4 yaptı.

ne seviyeden ne seviyeye gelmişiz... çok yazık

nevzat61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ

Alıntı Hasan Habip Özbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet çok büyük hoca.. kulübün anasını s.. gitti.. arkasında çer çöp aldığı adamlara hatcattigi milyonları da miras bıraktı kulübe..
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Sacit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Trabzonspor sahada rezil kepaze oldu ama Ertuğrul doğan borç kapattı

Trabzonspor son 10 büyük maçta rezil kepaze oldu aşağılık durumuna düştü ama borç kapattı

Yoksa o da bilirdi parayı basıp kaliteli futbolcular almayı

Ertuğrul doğan Trabzonspor'u rezil etmekten beter etti. Trabzonspor aşağılık duumuna düştü

ÖmürKaradeniz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Beklentiniz neydi gsyi yenmek mi veya fbyi yenmek mi ? Hangi götle diye sormazlar mı adama yürüyecek halin yok.

Nereden
    İstanbul

Alıntı gurur6134 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aga senin psikolojin bozulmus 2011 le su seneyi bir tutup ustelik bizim uzerimizdenmi mesaj veriyorsun.fatih tekke sana gore yanlis yapmiatir bana gore dogru waka zubkov banza gibi oyuncularla baslayip sakatlik bile olmasa kupa kaybedilse neden risk alindi neden oyuncular yoruldu vs denilecekti bu sefer bizim oyuncular 2 mac varsa 2 mac yoklar cabuk unutuluyor bazi seyler belkide 1 sezona bedel maca cikilacak en basiti bugun mustafa sakatlik riski var diye alindi oyundan her an patlayabilir geleli durumu bu sakatlanma riski var heran icin ..sen ozur dilemeye devam et şikecilerden gevura kizip oruc bozulmaz !! Hepten elmayla armutu birbirine karistirsiniz ne dediginizden haberiniz yok..resmen trabzonsporu şike yapmayla sucluyorsun yoneticiler uyuyor sanirim forumda mac bagli olsa neden hakem yardimina ihtiyac duydular kendi icinde celisiyor sacmaliyorsun haberin yok
    Benim gönderilerimi düzgün okuduğunu sanmıyorum. Bir de Türkçe imla kurallarına uygun yazarsan daha dikkatli okuyabilirim gönderilerini renktaş.

Oğuzhan Fidan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla

Alıntı serdaracıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle. Fenerin yürüdüğü yolla bizimkisi aynı. Bjk zaten allahlık. Çok aşırı derecede kötü yönetiliyoruz.

Oğuzhan Fidan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla

Alıntı Hasan Habip Özbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belli değilmiydi zaten !! Şu kadroyla bugün gsyi yener kupayıda alırdı. Yediler adamı rahat ettiler ! İyi kötü yöneten şenol güneş vardı onuda yediler şimdide fatihi yeme derdindeler. Bizim asıl sorunumuz yönetim.

Nereden
    İstanbul

Bu nedir ya

Sacit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

3 ay boyunca beş para etmez sıradan vasat çingene tipli bir oyuncunun peşinde koştular. Bir de 4 milyon euro verdiler

Bu skandala imza atanlar bugün Trabzonspor'un rezil kepaze olmasına sebep oldu.

M.cham Trabzonspor'un mide bulandırıcı yüz kızartıcı transferlerinden sadece bir tanesidir

Buna ve diğer skandallara sebep olanlar hâlen daha istifa etmedi

gurur6134 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı mete61bordomavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim gönderilerimi düzgün okuduğunu sanmıyorum. Bir de Türkçe imla kurallarına uygun yazarsan daha dikkatli okuyabilirim gönderilerini renktaş.
    Yazdiklarin gayet acik okuyan herkesde ayni seyleri anliyor ne cabuk unuttunuz eskisehiri sivasi demek bile herseyi ozetliyor yaziklar olsun hakikaten kendi tuttugu takima şike imasi yakistirmak ne demektir ustelik trabzonspor forumunda, sen şikecilerden ozur dilemeye devam et.adam mactan once kupa macina istenilen 11 le cikabilmek icin rotasyona gittim diyor avrupaya gitmek icin onumuzde bir mac var diyerek buna ragmen neden rotasyonla cikti diyor bunu da gayseye yatmak olarak algilayan ,bunun icin şikecilerden ozur dileyen adam trabzonspor taraftari olamaz forumda da isi yok ama ne hikmetse yöneticiler uyuyorlar..
    Konu gurur6134 tarafından (10.05.2025 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Fanatik34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Avci malinin kurdugu kadro ile ligte kacinci olmayi bekliyorduk? Bircogunun icinde nasil bir Avcisporluluk varsa artik, yine yavas yavas hortlamaya basladi.

Fatih Tekke´ye, yeni sezonda ayni kadro saglansin, cok baska bir futbol izleyecegimize eminim. Bu Hakemlerle sampiyonlugun cok zor oldugunun farkinda degiliz galiba. Kupa macinda cok farkli bir Trabzonspor izleyecegiz. Eger bugün gibi hakem yüzünden birsey olursa, cok agir tepki gösterilmeli, hemde sahanin icinde ki dünya ya manset olalim. Yoksa bu serefsiz ortam aynen devam edecek
    Konu Fanatik34 tarafından (10.05.2025 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Ekrem D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı Oğuzhan Fidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belli değilmiydi zaten !! Şu kadroyla bugün gsyi yener kupayıda alırdı. Yediler adamı rahat ettiler ! İyi kötü yöneten şenol güneş vardı onuda yediler şimdide fatihi yeme derdindeler. Bizim asıl sorunumuz yönetim.

Abdullah Avcı denen çobanın kariyerinde Türkiye Kupası yok. 4 sezonda 4 kere elendik sayesinde. Şampiyon kadroyla Kayseri'ye elendi, geçen sene beşiktaşa finalde verdi.

Çoban efendi 4 kere türkiye kupasını alamadı, beşincide mi alacakmış?

Bu çoban başımıza bela olduğundan beri bir tane Türkiye kupamız yok. Bu sene o laneti Fatih hoca kıracak inşallah.
    Yahsi Bati 51:28

Nereden
    İstanbul

Alıntı gurur6134 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdiklarin gayet acik okuyan herkesde ayni seyleri anliyor ne cabuk unuttunuz eskisehiri sivasi demek bile herseyi ozetliyor yaziklar olsun hakikaten kendi tuttugu takima şike imasi yakistirmak ne demektir ustelik trabzonspor forumunda, sen şikecilerden ozur dilemeye devam et.adam mactan once kupa macina istenilen 11 le cikabilmek icin rotasyona gittim diyor avrupaya gitmek icin onumuzde bir mac var diyerek buna ragmen neden rotasyonla cikti diyor bunu da gayseye yatmak olarak algilayan ,bunun icin şikecilerden ozur dileyen adam trabzonspor taraftari olamaz forumda da isi yok ama ne hikmetse yöneticiler uyuyorlar..
    Beni banlatıp eline ne geçecek? Doğruları söylüyorum kendimce.
    2011'de bize ne yapıldıysa şu an Fenerbahçe'ye aynısı yapılıyor. 99 puanla şampiyon olunamayan bir lig gerçeği var önümüzde. Maalesef Türk futboluna truva atını sokanlar Trabzonspor'a da bunları soktular. Yukarıdaki tespitlerimi dikkatli oku.
    Ben her zaman doğrunun yanındayım, renk vs fark etmez, ayrıca bu yapılan rotasyon değil maçı hediye etmektir! Rotasyon ana iskelet bozulmadan yapılır. Psikolojik olarak ezilmişsin şimdi daha mı iyi oldu diye adama sorarlar!

Sen her maçı kazanma anlayışıyla sahaya çıkacaksın, futbolun temiz kalmasının kuralı budur, 2011'de aynı şeyler bize yapıldı. Ayrıca Avrupa kupasına katılsan ne olacak? Daha ligin son sıralarındaki takımlarla baş edemiyorsun.
    Ayrıca bugün şampiyonluğa oynayan Trbzonspor olsaydı ve Gs'ye karşı Fb yedek kadroyla çıksaydı ne hissederdin? Yanlış her zaman yanlıştır.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)