Sayfa 18 Toplam 20 Sayfadan BirinciBirinci ... 8 16 17 18 19 20 SonuncuSonuncu
Toplam 490 adet sonuctan sayfa basi 426 ile 450 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Süper Lig 32.Hafta | Adana Demirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

gabriel omar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı Hakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim için Fenerbahçe maçı bu maçtan daha fazla kazanılmış maçtır. Hatta maçı sonundaki “oyun olarak kaybetmedik” temalı konuşmasını bile sıkıntılı bulmamıştım hocanın. Burada eleştiri getiren her insanı da bu kadar basite indirgemeye gerek yok diye düşünüyorum.
    Enis’in Göztepe maçında oyundan çıkarılmama hırsı da; Visca’nın 85, Sikan’ın 0 dakikaya layık görülme inadı da bugünün konusudur benim için.
    Bana göre de Sikan’ın potansiyeli aman aman değil de bırakalım sahada belli olsun 6 milyon Euro’muzun karşılığı
    Sikan'in ilk 11 çıktığı maçta yazılanlara bakın, Sıkan hiç görmediğimiz bir oyuncu değil ki bu muamma oyuncu muamelesi niye yapılıyor anlamıyorum. Tek tek her oyuncuya bakalım hepsi için bu niye oynuyor ve bu adam niye yedekte bekliyor niye ilk 11 degil lafininin edildiğini görürüz. Sahada görmediğimiz adam yok ki.

Evet ben de Sikan'in içinden canavar çıkmasını arzu ediyorum ha keza değerlendirilmesini de istiyorum ama tüm eleştirilerin şu niye oynadı bu niye oynamadi temelinde olmasını anlamıyorum çünkü girenin cikandan bir farkı olmuyor.

Yani aldığı takım belli, takımi aldığı yer belli, aldığı takımın ruh hali belli. Bu vaziyetteyken hem galibiyet, hem iyi oyun, hem neşter vurulsun beklentileri bana aşırı geliyor.

nevzat61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ

Hocanın mutlaka eleştirilecek tarafları hataları vardır.. ancak bu takımın 5.hafta da lige havlu attığını, hedefsiz kaldığını unutmamak lazım..bu oyuncuları kendisi aldırmadı..

IMG_20250414_205729.jpg
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı nevzat61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocanın mutlaka eleştirilecek tarafları hataları vardır.. ancak bu takımın 5.hafta da lige havlu attığını, hedefsiz kaldığını unutmamak lazım..

IMG_20250414_205729.jpg
    konuyla hiçbir alakası yok bunun.
    ( ゚д゚)

ilelebeTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

Alıntı gabriel omar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam geldiginden beri bir beraberlik bir mağlubiyeti var, gerisini kazanmış bu icraat değil mi? Niye kredi kazanamadı da yerden yere vuruluyor bu kadar kısa zamanda.

Şimdi hocanın kaderi kupaya bağlanıyor yani kazanamazsa sutlanacak.Valla bana bu sözlerden pek kredisi varmış gibi gelmiyor dediğim gibi ilk tokezlemede herkes parçalamaya hazır bir görüntü veriyor.
    Taraftarda bıkkınlık var artık. 3 senesi boşa geçen bir takım var. Takıma sabredilecek de neye sabredilecek mesela? Ortada sabır gösterilmesi gereken bir şey olması lazım. Rize maçı ilk yarıya sabredelim tamam da bugünkü oyuna sabredilecek bir şey yok. Hoca kendisi de söylüyor zaten maçta konuşulacak bir şey yok diyor. Bunu biz söyleyince hoca gitsin anlamında konuşmuyoruz. Kredi 2-3 maç kazanmak değildir, burası Trabzonspor. Takımı Avrupa’ya taşısın krediyi alsın. Hafta içi Göztepe’yi geçeceksin, geriye tek bir maç kalıyor. Bu takımın seneye Avrupa’da olması lazım. Bu hocaların isminden bağımsız bir durum. Trabzonspor, Avrupa’ya gitme şansı var mı var? O zaman gidemezse başarısızdır, isterse lig sıralamasından gitsin, nasıl giderse gitsin orada olmalı.

Ben hoca gitsin demiyorum, eksiklerini söylüyorum. Bunları toparlaması lazım. Bunun için ona bu sezonu veriyoruz işte, bizim ona verdiğimiz kredi bu sezon. O bir kupa kaldırarak gelecek sezonu da kazanacak belki. Ha zaten burada hocadan önce gidecek bir başkan ve yönetim var. Bu rezaleti onlar yaşattı bize, Tekke değil.

Nereden
    Tekirdağ

Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyla hiçbir alakası yok bunun.
    Nasıl yok..bu adamlar kafada futbolu bitirmis,6 milyon verdiğin adamı getirdigin TD yetersiz buluyor....evet ozandan daha mı kötü diyebilirsin ama bir sorun var..ömür boyu kronik sakat adamı alıp oynatmasını bekliyoruz..elestirelim hep birlikte ama çok acımasız eleştiriler var.. ben fatih hocanın puan kaybında bizim kadar üzülecek bir TS lu olduğunu düşünüyorum..
    Konu nevzat61 tarafından (19.04.2025 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

lazibere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı jairzinho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fatih tekke 77 doğumlu

farioli 89 doğumlu

ne stajeri aga , ustalık döneminde bence fatih tekke, stajerlik kariyerini başarıyla bitirdi , istanbulspor ve alanyaspor da
    İstanbulsopr'u ligde tuttu,
    Alanya'yı küme düşme potasında bıraktı, hala da kurtulamıyorlae))

Başka başarı???
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Nereden
    Kocaeli

Nasıl yok..bu adamlar kafada futbolu bitirmis,6 milyon verdiğin adamı getirdigin TD yetersiz buluyor.. ömür boyu kronik sakat adamı alıp oynatmasını bekliyoruz..elestirelim hep birlikte ama çok acımasız eleştiriler var..
    Hocanın maç sonu röportajını izle. Karşıda çoluk çocuk oynuyor dedi, takımı tanıyamadım gibisinden bir şeyler söyledi. Bugünkü maçta kadro konuşacaksak pes yani.

Nereden
    Avrupa Diğer

Gelinen nokta bu takim rahat mac kazanamiyor rakip kim olursa olsun kondisyonu iyi olan cok kosan ikinci lig birinci lig takimi fark etmiyor olmuyor olmuyor! Tuhaf bir durum kadro cok iyimi ? ama o kadarda kotu degil hocalar geldi gitti bir iki yeni oyuncu alindi ortada yine sonuk bir futbol var takimin kimyasi bozulmus sadece zubkovla wakayla cozulurmu? zor gozukuyor ama herseye ragmen kupayi alacagimizi hayel etmeye devam ediyoruz iste futbolun guzel tarafida tam burasi

Nereden
    Tekirdağ

Alıntı ilelebeTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocanın maç sonu röportajını izle. Karşıda çoluk çocuk oynuyor dedi, takımı tanıyamadım gibisinden bir şeyler söyledi. Bugünkü maçta kadro konuşacaksak pes yani.
    Kadrodan ziyade başka sorunlar var..mental sorunları var oyuncuların... fiziksel olarak bu adamlar bence ikinci lig seviyesinde bile değil...bu fifa yâda pes oyunu değil ki.. yapmayın Allah aşkına
    Konu nevzat61 tarafından (19.04.2025 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.

Virginia Woolf

Hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı gabriel omar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sikan'in ilk 11 çıktığı maçta yazılanlara bakın, Sıkan hiç görmediğimiz bir oyuncu değil ki bu muamma oyuncu muamelesi niye yapılıyor anlamıyorum. Tek tek her oyuncuya bakalım hepsi için bu niye oynuyor ve bu adam niye yedekte bekliyor niye ilk 11 degil lafininin edildiğini görürüz. Sahada görmediğimiz adam yok ki.

Evet ben de Sikan'in içinden canavar çıkmasını arzu ediyorum ha keza değerlendirilmesini de istiyorum ama tüm eleştirilerin şu niye oynadı bu niye oynamadi temelinde olmasını anlamıyorum çünkü girenin cikandan bir farkı olmuyor.

Yani aldığı takım belli, takımi aldığı yer belli, aldığı takımın ruh hali belli. Bu vaziyetteyken hem galibiyet, hem iyi oyun, hem neşter vurulsun beklentileri bana aşırı geliyor.
    Sikan’a olan hassasiyet tabii ki verilen paradan geliyor. Şu maçta oynamamasına neden olan kaygı nedir asıl soru bu. Nwakaeme ile oynarsın ve benim 3 puana ihtiyacım var dersin anlarız, rakip şu amatör Adana Demirspor olsa bile.
    Cihan’dan Cham’ından Visca’sına neler izledik sahada, o zaman da kişisel inat var diyorum.

Nereden
    Kocaeli

fenerle oynuyoruz kadro kötü, bjk ile oynuyoruz kadro kötü, arada birkaç takıma 4-5 sallıyoruz “3 transfere takım tamam”, Adana zor yeniyoruz kadro kötü. Yani bu kadro ligin en kötü kadrosu demek ki. Göztepe maçına da çıkmaya gerek yok kadro kötü zaten

Doğan BULAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Fatih Tekke bir ışık ver bize ya.. Kaç maç oldu Şenol'u arattın bize..

Ne egolu çıktın sen arkadaş..
    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Nereden
    Kocaeli

Takımın sorunu tamamen maç seçmesi. Bu takım 3 senedir maç seçiyor. Aldıkları adamlar da aynı kafada hep. Bak bu Ukraynalılar disiplinli adamlar, bunlar maç seçmeden oynuyor şimdilik, tabi Sikan’ı dürüm etti hoca arada. Sorulan soruya cevap verirken adama paf takım topçusu muamelesi yapıyor. Bak bu adamın maliyeti haricinde yetenekli bir adam, yetenek diye Cham’ı top diye oynar o kadar söyleyeyim. Cham her maç var, Enis bile 11 oynadı ama Sikan 5 dakika giremiyor. Hoca çocuk yok karşında. Bir şey olmuş belli.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Nasıl yok..bu adamlar kafada futbolu bitirmis,6 milyon verdiğin adamı getirdigin TD yetersiz buluyor....evet ozandan daha mı kötü diyebilirsin ama bir sorun var..ömür boyu kronik sakat adamı alıp oynatmasını bekliyoruz..elestirelim hep birlikte ama çok acımasız eleştiriler var.. ben fatih hocanın puan kaybında bizim kadar üzülecek bir TS lu olduğunu düşünüyorum..
    bu rezil kadronun ekmeğini daha kaç hoca yiyecek bilemiyorum. sahanın ortasına bırakıyoruz, kadro kötü.. herkesin bahanesi aynı ama hepsi de aynı isimleri oynatıyor.

85 dk visca oynuyor, sikan 5 dk bile oynayamıyor. eleştirince bu kadro şöyle böyle.
    ( ゚д゚)

Nereden
    Ankara

Taraftarda bıkkınlık var artık. 3 senesi boşa geçen bir takım var. Takıma sabredilecek de neye sabredilecek mesela? Ortada sabır gösterilmesi gereken bir şey olması lazım. Rize maçı ilk yarıya sabredelim tamam da bugünkü oyuna sabredilecek bir şey yok. Hoca kendisi de söylüyor zaten maçta konuşulacak bir şey yok diyor. Bunu biz söyleyince hoca gitsin anlamında konuşmuyoruz. Kredi 2-3 maç kazanmak değildir, burası Trabzonspor. Takımı Avrupa’ya taşısın krediyi alsın. Hafta içi Göztepe’yi geçeceksin, geriye tek bir maç kalıyor. Bu takımın seneye Avrupa’da olması lazım. Bu hocaların isminden bağımsız bir durum. Trabzonspor, Avrupa’ya gitme şansı var mı var? O zaman gidemezse başarısızdır, isterse lig sıralamasından gitsin, nasıl giderse gitsin orada olmalı.

Ben hoca gitsin demiyorum, eksiklerini söylüyorum. Bunları toparlaması lazım. Bunun için ona bu sezonu veriyoruz işte, bizim ona verdiğimiz kredi bu sezon. O bir kupa kaldırarak gelecek sezonu da kazanacak belki. Ha zaten burada hocadan önce gidecek bir başkan ve yönetim var. Bu rezaleti onlar yaşattı bize, Tekke değil.
    Boş
    En büyük Trabzon

Nereden
    Ankara

Takımın sorunu tamamen maç seçmesi. Bu takım 3 senedir maç seçiyor. Aldıkları adamlar da aynı kafada hep. Bak bu Ukraynalılar disiplinli adamlar, bunlar maç seçmeden oynuyor şimdilik, tabi Sikan’ı dürüm etti hoca arada. Sorulan soruya cevap verirken adama paf takım topçusu muamelesi yapıyor. Bak bu adamın maliyeti haricinde yetenekli bir adam, yetenek diye Cham’ı top diye oynar o kadar söyleyeyim. Cham her maç var, Enis bile 11 oynadı ama Sikan 5 dakika giremiyor. Hoca çocuk yok karşında. Bir şey olmuş belli.
    Takımın sorunu maç seçmesi falan değil, yetersizlik, yeteneksizlik. Bunlar maç bile seçemez
    En büyük Trabzon

Nereden
    Ankara

İlk yapmamız gereken kulübün başındaki yalancıyı şutlayıp ahmet ağaoğlunu getirmek olmalı
    En büyük Trabzon

Nereden
    Kocaeli

Alıntı serdaracıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takımın sorunu maç seçmesi falan değil, yetersizlik, yeteneksizlik. Bunlar maç bile seçemez
    Bir maç başka öteki maç başka nasıl oynuyorlar o zaman? Hatta bazı maçlarda 45 dakika başka oyun öteki 45 başka oyun var. Yetenek 45 dakikalık mı? Yarım devrede siliniyor mu?

Doğukan Uçan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

Alıntı serdaracıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk yapmamız gereken kulübün başındaki yalancıyı şutlayıp ahmet ağaoğlunu getirmek olmalı
    buna yüzde yüz katılıyorum. göz göre göre önümüzdeki seneyi de kaybediyoruz kimsenin farkında değil. yine transfer haberleri başladı. taraftarın gözünü boyamaya başlayacaklar.

Nereden
    İstanbul

Avcı döneminde de bu berbat futbolu izliyorduk hiç değilse ilk 3 4 'e oynuyor ilk aşamalarda elenmek üzerede olsa Avrupaya takım gidiyordu. Şimdi madem kim gidip gelirse gelsin bu berbat futbolu oynatacak aynı beceriksizlerle belki kendi talihinde daha fazlasını yapacak diye beklemek yerine biz bu Avcıyı niye gönderdik? Bu berbat futbol içinde en iyi puan toplayan Avcıydı gelenlerde bu berbat futbolu değiştirmek yönünde herhangi bir adım atmadıklarına göre bu arkadaşlara ihtiyaç var mı ?
    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

gurur6134 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Sikan konusunun affi olamaz takimdaki bircok kisiden iyiydi oynadigi maclarda buna ragmen zamana ihtiyaci var diyerek haftalardir 1 dakika sure alamamasinin izahi yok ,olamaz..tekrarla soyluyorum mendy ve chamin oynadigi her orta saha batmaya her takimdan baski yemeye mahkumdur rakibin onemi yok ilk is bu 2 avelden kurtulmak olmali sene sonu, tabi becerebilirseler..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

lazibere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Defalarca söyledim yine söyleyeyim

Bu kadrodan en az 7 oyuncu seneye de devam edecek oyuncular. Biz neden hoca getiriyoruz sık sık ? Futbolculara güveniyoruz ve bu işin taktik ve hocalıkla çözüleceğini sanıyoruz , Ama durum hiç de öyle değil. Bu kadroya hangi hocayı getirirsen getir asla başarılı olamaz. Sal açığı ( rotasyon motasyon fark etmeden ) eğer Cihan Çanak'a süre veriliyorsa bu takımın hiç ama hiç bir ciddi planlaması yoktur..

Sikan diye bir oyuncunun süreye ihtiyacı var yalanıyla oyalanıyoruz da Cihan Çanak ne aşamayı geçti de Trabzonspor'da 11 başlayabiliyor. ??? Bu sorunun cevabı verilmelidir.

Mendy, ister A takımda isterse rotasyonda oynasın, Kesinlikle Trabzonspor defterini tamamlamış en fazla Adana Demirspor da top oynama kapasitesine ve zekasına sahip bir oyuncudur. Ciddi değildir, Hırslı değildir.. Trabzonspor takımını Devlet Malzeme ofisine çevirdiler. Gelen yatıyor ve maaş alıyor. Yönetim de oyunculara teslim olduğundan yaptırım yok, Kadro dışı bırakamıyorsun en azından isimli oyuncudur diye oynatıyorsun falan filan

Sapla samanı karıştırmamak lazım. Biz bu sene şampiyon olun hatta ilk 5 e girin de demiyoruz ama sahada gelecek sene adına umut veren oyuncularınız olsun, Gelecek sene planlamasında elimizi rahatlatacak bir iki as oyuncu bulalım istiyoruz ama görünen o ki yok arkadaş. Olanlardan da olmaz

Kale haricinde sağlam hiç bir mevkiimiz yok

Çok büyütülen Mustafa'ya da bir parantez açalım, Birisi ona Trabzonspor'un sol beki olduğunu, kötü oynadığında eleştirileceğini burasının Antep olmadığını, oyuncu kötü olduğunda küfür bile yeme ihtimali olduğunu anlatmalı. Bu nasıl gevşeklik mesela..

Maçta GOL NASIL ATILIR adına yapılan bir çalışma yok. Mahalleden toplanmış bir kaç adam birlikte bir şeyler yapıyorlar o kadar. Ulan be terbiyesiz herifler. Haftada 6 gün beraber idman yapmıyor musunuz?? Atak nasıl yapılır, İkiye bir nasıl yapılır, Pas nasıl atılır hiç bir birbirinizle çalışmazsınız.

49 yaşındayım, Her hafta halı sahada top oynarım ve birlikte oynadığım sol açık arkadaşımla sürekli bir şeyler yapar, maç öncesi konuşur ve değişik varyantlar çalışırız bu yaşımda. İnsan biraz utanır yahu, Medny, Ozan, Muhammet, Cihan, Mustafa, Visça.. Bu kadar uyumsuz bir oyun olamaz

Hoca sana lafım?? Burası senin egolarının arşa ulaşma adresi değil. Trabzonspor'un kapıları sana açıldıysa bunun hakkını vereceksin. Değişen bir şey yok, Trabzonsporlusun , Trabzonspor2lu bir hoca takıma geldiğinde en azından bir heyecan olur, hırs olur v.s Sana Yılmaz Vural kadar ol demiyoruz da, Trabzonspor'da bir futbolcunun üst üste her hafta aynı aymazlığı sergilemesine de müsaade etme. Lafla yola gelmeyecekleri belliyse bu kişilerin, başka türlü yola getirmek senin görevindir. Haaaa oyuncu, trabzonspor'u sikine takmıyorsa da kırın kolunu bacağını siktirsin gitsin
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Nereden
    Kocaeli

Göztepe maçı görün şimdi başka takım sahaya çıkmış gibi olacak.

Doğukan Uçan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

Göztepe maçı görün şimdi başka takım sahaya çıkmış gibi olacak.
    şu leş göztepe bile bizim maçta barcelona gibi oynayacak bakın görün. adamları kahraman yaparız.

Nereden
    Ankara

Alıntı Doğan BULAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih Tekke bir ışık ver bize ya.. Kaç maç oldu Şenol'u arattın bize..

Ne egolu çıktın sen arkadaş..
    Sorun tekkede değil yönetimde
    En büyük Trabzon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)