Buy aþamaya geldikten sonra, Finale çýkmak için umudumuz yoksa, Seneye de kimse bu takýmdan umutlanmasýn
Buy aþamaya geldikten sonra, Finale çýkmak için umudumuz yoksa, Seneye de kimse bu takýmdan umutlanmasýn
Yan pas yaparak kazanacaðýmýza, dikine oynayalým ama kaybedelim diyenler kazandý, Bayramýnýz kutlu olsun
Rize maçýný tekrar tekrar izledim. Geri sara sara pozisyonlarý izledim, Yer tutma pas tercihleri ve alan kapatmalarý dahil her þeyi analiz yaparak izledim
Arkadaþlar, Bir çok konuda tamamen oyuncu kalitesizliðinden kaynaklanan hatalar yapýyoruz. Neredeyse pozisyon vermedik ama her an gol yeme potansiyeline ve bireysel hata kabiliyetine sahip oyuncularýmýz çok ve bunlarýn çalýþarak düzeleceðine inancým yok.
maçýn tartýþmasýz en iyisi ZUBKOV ve WAKAYEME
Hala bu yaþta bu kadar sakatlýða raðmen, 2 ay sonra çýktýðý ilk maçta takýmýn en akýllýsý Wakayame ise bu takým oyuncularýnýn tek tek kendilerini sorguya çekmesi lazým
Bütün ataklarda ve bütün pas organizasyonlarýndan Wakayame ön planda ve beyni ile maçý yönetiyor
Zubkov ise defansa kadar gelerek Malhero'nuýn salaklýklarýný kapatýyor
Mahero kesinlikle eksik
Draguþ bencil
Çham, Trabzonspor kalibresinde bir oyuncu deðil
Cihan, sadece genç baþka bir artýsý yok
Banza, kiralýk olduðu belli oyun oynuyor
Falcorelli, Tam Rizespor oyuncusu
4-6-8 numarasý iyi olmayan bir takýmýn baþarýlý olmasý mümkün deðil
Yan pas yaparak kazanacaðýmýza, dikine oynayalým ama kaybedelim diyenler kazandý, Bayramýnýz kutlu olsun
Türkiye'de buna izin verirler mi sence?
Embesil Samsunspor Baþkaný çýkmýþ GS maçý öncesi þunlarý söyledi:
Türk Futboluna huzur gelmesi için Fenerbahçe'nin bir an önce þampiyon olmasý þart
BAK SEN.
TS'UN 38 YILDA DEFALARCA ÞAMPÝYONLUÐU ÇALINDI. (1995-1996, 2004-2005, 2010-2011, 2019-2020)
2010-2011 SEZONUNDA NÝYE SESÝNÝZ ÇIKMADI?
LAYIK OLDUÐUNUZ LÝGE DÜÞECEKSÝNÝZ SAMSUN VE RÝZE
2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
gs ligi tehlikeye atmaz fb macina yedeklerle cikar deniyordu tam kadro cikip belkide ilk yarida sezonun en baskili oyununu oynadilar simdi konya macina yedeklerle cikarsalar buyuk ihtimal elenirler cunku iki kere bize karsi oynamak pisikolojik olarak agir gelir sampiyonlukta ucabilir fb kupa finalinde urfada bize karsi oynadi kaybetti yiprandi lig macinda bize karsi berabere kalmisti hem lig hem kupa gitmisti gs,in akli varsa iki kez karsimiza cikmasinlar😀
Ýyiden kasýt nedir? Þampiyon yapacak takýmýn orta sahasý olabilecek kadar geliþecek mi? Bizi ligde tutacak oyuncu iyi oyuncu deðildir. Ben bizi þampiyon yapacak orta saha isterim. Okay hepsinden iyi, Lundstram onlardan da iyi ama yetmiyor. O açýdan bu oyuncu yedekte beler mi bilemem ki kontenjan harcýyor gereksiz bir oyuncu diye düþünüyorum. 1 milyona aldýðýmýz bir oyuncu? Belli ki müzmin bir sakatlýk sorunu da var
2011 senesinde yaþananlarýn aynýsý bu sene de yapýlýyor..
Kimse bize ne demesin,
Þikebahçe, oynayacaðý rakiplerin , kendisiyle oynayacaðý maça kadar o rakibe istediði puanlarý kazandýrýyor ve kendi maçý tamamen beleþe geliyor. Bu iþi de Kasýmpaþa ile yapýyor
Bodrumspor'a ard arda 4 maç kazandýrdýlar ve Þikebahçe maçýna yedek kadro ile çýktýlar, Bodrum kalecisinin 2-0 önde olduðklarý maçta vakit geçirmekten kart görüp cezalý duruma düþmesi de bunlardan bir tanesi
Þimdi de Kayserispor'a puanlar kazandýrdýlar ve Þikebahçe maçýna 5 eksik ile çýkýyor..Hepsi de sarý kart cezalýsý
Dediðim gibi bu iþi de Rizespor ve Kasýmpaþa ile yapýyorlar. Diyeceksiniz ki Rize düþme potasýnda, yokkk onu da kurtaracaklar hepsi ayarlandý.
Bu açýdan Þikebahçe'nin 2011 de planladýðý senaryo aynen devam ediyor.
Benim için o bu þu önemli deðildir laflarýný unutun, Þikecilerin þampiyon olmasý demek benim için zulumdur.. Sonzsuza kadar düþmanlýk yapmaya and içtim
sikan, çam ve draguþ'u satýp romulo'yu almak lazým. canini, ekuban ekolünden sonra tam aradýðýmýz hücum oyuncusu profiline benziyor.
Göztepe maçý sert olacak. Ýç saha avantajýný iyi kullanmamýz lazým. 2 takýmda yüksek motivasyonla oynayacak
Alalým kupayý.
Asansörsporu avrupa dýþýna itelim.
Baþka bir dileðim yok bu sezon için.
Kupada Galatasaray çýkarsa ligde ve kupada birbirlerine yatacaklar muhabbeti dönecek yine ancak tarihin akýþýnda Gs ile aramýzda böyle birþey olmadý olmayacakta
Göztepe son haftalar göze hoþ gelen futbol oynuyor.
Fatih hocamla bir ivme yakalansa da, özellikle fenerbahçe maçýnýn ikinci yarýsý için gerekli hamleleri yapmamasý beni tedirgin etti.
Umarým fatih hocanýn týkandýðý yerde yardýmcýlar devreye girebilir.
Sezon baþýndan beri fatih ve þenol hocadan baðýmsýz kötü bir kadro dizayný olduðunu unutmamakla birlikte takýmýmýza inanýyorum.
Baþarýlar diliyorum.
Göztepe aksine son haftalarda aþýrý formsuz. Bjk maçýnda da iyi deðildi. Bjk 10 kiþi kalýp, ayný pozisyon bir de gol olunca bjk daðýldý aslýnda. 11-11 de bjk göztepeyi rahat elerdi. Normal þartlarda göztepeyi geçmemiz lazým, yeterki ideale yakýn bir 11 olsun sahada (sakat, cezalý vb).
Finale kalýrsak Eskiþehirde oynanacakmýþ final. Nasýl bir federasyon var. Ýho'nun baþkanlýk yaptýðý kurumdan baþka ne beklenir.
YA DIÞINDASINDIR ÇEMBERÝN YA DA ÝÇÝNDE YER ALACAKSIN.KENDÝN ÝÇÝNDEYKEN KAFAN DIÞINDAYSA ÇARESÝ YOK KARDEÞÝM.
Bence deðiþir finalin yeri.
https://x.com/UlkePuan/status/1912528953669017945
15 yýl önceye götürdü
Önce urfada þikecilere çakmýþ
sonra ligde statlarýný yaktýrmýþ
Kupayý bursaya kaldýrtmýþtýk
benzer bir destanla çýkacaz burdan inþ.
önce göz gözü geçelim
eskiþehirin de üstünden geçeriz
Konu Tahir61 tarafýndan (16.04.2025 Saat 20:01 ) deðiþtirilmiþtir.
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsýzlýk vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazým Gibi Sev.
final maçýnýn yerini ya en baþta belirleyin mesela diyin ki seneye final antalya'da olsun bitsin
ya da bekleyin finalistler belli olsun iki tarafla oturun konuþun ona göre anlaþýn
Eskiþehir 4 takýmdan üçüne yakýnken sadece bize epey uzak
niye biz bu yola katlanalým
olur da çýkarsak haftaiçi, otobüslerle millet o kadar yola dökülecek
aceleniz ne
beklediniz biraz daha bekleyin finalistler belirlensin madem
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsýzlýk vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazým Gibi Sev.
Finali konuþmak için doðru zaman deðil. Gündem final olursa yarý finalde hüsrana uðrarýz. Þu turu bir geçelim, final tarihine daha çok var, konuþulur.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)