Sayfa 36 Toplam 38 Sayfadan BirinciBirinci ... 26 34 35 36 37 38 SonuncuSonuncu
Toplam 940 adet sonuctan sayfa basi 876 ile 900 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Türkiye Kupasý Yarý Final | Trabzonspor 2 - 0 Göztepe | Maç Sonucu

doc holliday - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Afrika
    Yaþ
    43

Bence final doðu illerinden birinde olacak .malum hacýosmanýn o bölgeye sempatik bir yaklaþýmý var.amed in maçlarýný oynadýðý stadyum favorim
    Konu doc holliday tarafýndan (25.04.2025 Saat 00:44 ) deðiþtirilmiþtir.
    THE NORTH REMEMBERS

Doðan BULAT - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Wakamenin ölüsü yeter.. Ama geride hala Wakameye laf edenler var.

Jubile bile yapsa kulüpte kalmalý bence...

Birde þu kale önünde her topu Uðurcana atmak birgün baþýmýzý derde sokacak.. Her pozisyonda "yedik þimdi" diye stresten öldüm yahu

Taraftarýmýz ayrýca berbat.. Özellikle içeride ki maçlarda taraftarýn sesi dahi gelmiyor. Seyircisiz maçta statda daha çok ses var yeminle Hakeme baský rakip futbolcuya tepki vs. hiç biri yok. Türübün iþini beceremiyoruz malesef.
    Kýzlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediði kahýr kalmadýðý halde Trabzonspor'u býrakmadýysa sizi hiç býrakmaz.

CaptanBarbosa - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý lazibere Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Kupa finalinden önce GS ile lig maçýmýz var

Teklifimdir

Biz yedek takýmla lig maçýna çýkalým ( 3 gün sonrasý için Kupa finali var diye dinlendirdim, kime ne))

Onlar da yedek takýmla Kupa finaline çýksýnlar ( Kupa finalinden sonra çýkacaklarý zor bir deplasman lig maçýmýz var derler , kime ne)

Kayseri yedek kadro ile .ýktýðýnda ne demiþlerdi '' Fener'e zaten yenileceklerini düþündüler, as oyuncularýný boþuna yormadýlar''

Demek ki yapýlýyor ???

ya da

Direkt hiç oynamadan )) Biz GS ile anlaþtýk, Lig maçýný onlara verdik, Kupa maçýný biz aldýk. Ýyi bir ticaret, Fener' mutlu olacak diye sahaya as kadromla çýkýp da neden yorulayým))
    Direkt þike derler saçmalamayalým

nevzat61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdað

Çok güzel bir gece oldu.. tüm takýmý kutluyorum..

Oyuncularýn arasýndaki iletiþimin, her geçen hafta daha iyiye gittiði belli.. ancak yine de çok fazla eksiklikler ve düzeltilmesi gereken sorunlar var.. Tekke'nin de bunun farkýnda olduðunu düþünüyorum..

Kupa finali belki küçük ama Ýzmir de Gürsel Aksel stadýnda olmalý bence.. Trabzonspor taraftarý yine ilgi göstermese bile Göztepeliler bize tribunde nasýl taraftarlýk yapýlýr, takým nasýl desteklenir,rakip ve hakem nasýl baský altýna alýnýr biraz gösterir..bizim çekirdekli ve sosyal medya delisi taraftardan daha iyi destekleyeceðini düþünüyorum..
    Konu nevzat61 tarafýndan (25.04.2025 Saat 00:58 ) deðiþtirilmiþtir.
    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, baþkalarýnýn ne düþündüðünü takýntý haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Murat KARAKURT - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balýkesir
    Yaþ
    38

Alýntý CaptanBarbosa Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Direkt þike derler saçmalamayalým
    Bizde önce kendi evinizde 2 maçý kazanýn öyle gelin deriz ....

Murat KARAKURT - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balýkesir
    Yaþ
    38

Nwakame finale kadar dinlendirilmeli...

Sefer A. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa
    Yaþ
    34

Alýntý DNA-TS Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Benim aklýmdan geçen bursa kayseri Antalya.
    Antalya sahasý berbat, bizi de sevmezler boþver
    Kayseri desen concon yuvasý, rams parkta oyna daha iyi kfjsh
    Bjk stadýnda oynansýn fb stadý da olur hahahah
    Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý

fadigaTS - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Final Bursa ya da Kocaelide olsun.Sakarya da 3.ihtimal

Nereden
    Avrupa Diðer

Alýntý ilelebeTS Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ligde kupada vurup geçeceğiz, kadroları iyi olması kurtarmaz. Osimhen'i iyi marke edersek iş biter. Biz de hücumda boş takım değiliz.

Butun mesele gol vuruslari bugun kale onunde iska gecmeler tedirgin aceleci kotu vuruslar yaptik gs macinda girdigimiz gol pozisyonlarin yarisini atarsak maci aliriz ayrica lig macinda bizim yenilme nedenimiz formunun zirvesinde yunus ve mertensin numarasini hakemin yutmasi olmustu macin kesin favorisi yok hersey olabilir fb puan kaybederse gs kupayý almak icin ligde bize karsi aslari dinlendirebilir gs puan kaybederse tam tersi olur kupada bize karsi yedeklerle cikabilirler

Courage - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Kendimiz gibi olup azýcýk sahaya karakter koyunca alamayacaðýmýz maç yok fatih tekkenin oyun içi kendine has taktik denemelerinden ziyade oturtmaya çalýþtýðý þeyde bu zaten.

Takýmýmýzý tebrik ederim.

Final maçý için gsnin ligdeki konumuna göre takým çýkaracaðý tahminlerine katýlmýyorum. Hem lig hem kupada full kadro olacaklardýr. Dikkat edilirse avrupanin birçok baþat liginde yýllardýr o ligi domine eden kupalarý silip süpüren 1 yada 2 takým var ve bunlar artýk ekol oldular ülkelerinin milli takýmlarýndan çok daha popülerler. Gsde son yýllarda buna oynuyor ve itiraf etmek gerekirse epey yol aldýlar çýtayý düþürmeden devam etmek istiyorlar.

Bence ortam tam 1970li yýllarýn havasýnda. Þimdi bu kasýntý, þýmarýk ve arkasý destekli takýma bir yerlerde "dur bakalým!" diyebilecek babayiðidin yeniden sahne alma zamaný. O biziz iþte, biz olacaðýz yeniden.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduðunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Banza, iyi topçu. On maçta bir, tutuk kalýyor. Dün onu yaþadý. Bundan sonra açýlýr. Banza'nýn kaçýrdýklarýna takýlmýyorum. Pozisyon almasý, soðukkanlýlýðý bunlarla da sorunum yok. Banza'yla oynayacaksak, bir Umut Bulut presi beklemeyeceksin. Rakibi çýkarken hiç zorlamýyor. Arkasýndaki orta ikili de öyle... Haliyle rakipler pasla veya uzun topla iki saniyede kalemize iniyor. Mevcut major problemlerimizden biri bu.

Tur hayýrlý olsun. Ýnþallah geçen seneki aptal yaklaþýmý ("Hedefimiz finale kalmaktý, kupayý almak deðil") tekrar etmeyiz.
    Akýl, öfkeyi ve onunla kolayca birleþen bilgisizliði yener. Aklý kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Tarjeta Amarill - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Zorlu Banza engelini aþarak finale kalan takýmýmýzý tebrik ediyorum

Þaka bir yana Banza gününde olsa en az 5-0 bitecek maçtý. Fatih Tekke'nin takýma dokunduðu çok belli oluyor.

Maçla ilgili forumdaki yorumlarý daha yeni okudum. "Tarlasý yanmýþ gariban çiftçi Sikan" ve "Mýsýrlý panik atak Trezeguet" tabirlerine iyi güldüm

Yorumlarda gördüðüm baþka bir þeyse, gs'den herkesin çok çekiniyor olmasý. Gs bu sezon þampiyonlar liginde sonuncu olacak olan Young Boys'a elendi. Avrupa liginde sonuncu olan Kiev'den sahasýnda 3 yedi, puan býraktý. Adý saný duyulmamýþ Litvanya mý Letonya mý ne takýmý RFS'e puan verdi. AZ Alkmaar'dan 4 yedi. Hiç bir iddiasý olmayan zayýf Malmö ile berabere kaldý. Sahalarýnda Elfsborg'dan 3 gol yediler. Deplasmanda oynadýðýmýz maçta bizi korkunç hakem desteðine raðmen ancak son dakikada atlanmýþ ofsayt ve uyduruk bir faul kararýyla zar zor yenebildiler.

Gs'nin bizim ligde dominant gözükmesinin sebebi akýl almaz hakem desteði ve Anadolu takýmlarýnýn berbat olmasý. Avrupa'ya gider gitmez foyalarý meydana çýkýyor. Bu sezon defalarca gördük bunu. Fatih Tekke gs'nin zaaflarýný kullanmayý bilecektir. Ben gs'den deðil hakemden çekiniyorum o maçta çünkü bunlar doyumsuzdur. "Ligi aldýk, kupa olmasa da olur" demezler. Full hakem desteði talep ederler her zamanki gibi.

Son olarak final maçý tarihinin deðiþebileceðini düþünüyorum. Gs ile oynanacak lig maçýna yedeklerle çýkma ihtimalimiz þikebahçelilerin uykularýný kaçýrmaya baþlamýþtýr þimdiden. ÝHO'ya kupa final maçýnýn ertelenmesi için baský yapacaklardýr. ÝHO da onlarýn uþaðý zaten. Bizden ve gs'den finalin ertelenmesi için onay da gelebilir bu noktada.
    “Beþiktaþ için canýmý veririm.”
    —Þenol Güneþ

Doðukan Uçan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika
    Yaþ
    31

kupa maçýndan önceki maç kimle olursa olsun as kadro ile çýkýlmaz. rotasyon yapýlmasý lazým. dünyanýn her yerinde böyledir bu olay. 1 sezona bedel maça çýkacaðýz.

Enes Ünal Kaya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

Alýntý Doðukan Uçan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kupa maçýndan önceki maç kimle olursa olsun as kadro ile çýkýlmaz. rotasyon yapýlmasý lazým. dünyanýn her yerinde böyledir bu olay. 1 sezona bedel maça çýkacaðýz.
    Ben galatasaraya çok bilenmiþtim. Þampiyonlukdan edelim havasýna girmiþtim. Fener gitti kendi eliyle verdi þampiyonluðu.

Waka, Zubkov gibi 2 3 önemli oyuncu dinlendirilmesinden yanayým. Bizim kupayý almamýz lazým.
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Þampiyonluða...

Onur Recep Kývrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çýkýnca Sahaya

Erhan Sezer - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    37

Final için en istekli þehrin Gaziantep olduðu konuþuluyor.

Ýsterse uzayda oynansýn, oradayýz !

Kuzey susmaz, durmaz, akýllanmaz !!!
    Sonsuza dek hep sürecek, oðlum da seni sevecek

61_Hasan_69 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alýntý ffýrtýna Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Final Olimpiyat da olur umarým..
    Hala akýllanmadýk

MA291 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    33

Alýntý Oðuzhan Fidan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Tþk mý geçiyon kardeþim ?? Neyini affedicem bu itin maçý ne hale getirdi allahýn belasý ulan adam boþ kaleye 6 pastan gökyüzüne vurdu ya nefret ettirdi futboldan
    La baþlatma þimdi sende olmayandan. Sen nasýl konuþuyorsun? Haddini aþma. Benim yorumumun altýna küfürlü yorum atamazsýn, anladýn mý? Burasý ne senin çocuk odan ne oturma odan. Git küfrünü orda et. Benim yorumumun altýnda deðil

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    45

Olimpiyat hatasýný geçen sezon yapmýþtýk.Rakibi evlerinden stadyuma getirmenin anlamý olmadýðýný gördük.Onlar da bizim gibi maçtan bir gün önce yolculuk yapmalý,otel vs.durumunu yaþamalý.

Þu anda öne çýkan stadyumlar Bursa ve Gaziantep deniliyor.Normalde Bursa'yý isterdim.Bursaspor taraftarý da bize destek verecektir.Tek dezavantaj Gs'nin Ýstanbul'dan otobüsle 1,5 saatte ulaþabiliyor olmasý.Belki bunlar ufak detaylar ama Gs önce Trabzon'a lig maçý için gelecek,3 gün sonra kupa maçý. Yoldas,otelde Ýstanbul'dasn uzak kalarak biraz yýpranmalarý bizim lehimize olur.Umarým þampiyonluk yarýþý o zamana kadar kopmamýþ olur hatta fb farký da biraz kapatýr.O zaman Gs hem mental hem de fiziksel olarak lig yarýþýna daha çok odaklanýr.Bu da bizim iþimize gelir.
    Konu Larking tarafýndan (25.04.2025 Saat 09:56 ) deðiþtirilmiþtir.
    DUYDUÐUMU UNUTURUM,BÝLDÝÐÝMÝ HATIRLARIM,YAPTIÐIMI ÖÐRENÝRÝM.

chener - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya

Deprem nedeniyle Marmara bölgesine maç verilmeyebilir.
    Þu an Ýzmir en mantýklý çözüm gibi. Atatürk stadýnýn kapasitesi de fazla.
    20000 kapasiteli yere de maç vermesinler. Þöyle 40000 olsun en azýndan. Buna da uyan konya, Ýzmir, bursa var. Bursa deprem bölgesinde. Ýzmir, konya en mantýklý tercih.
    YA DIÞINDASINDIR ÇEMBERÝN YA DA ÝÇÝNDE YER ALACAKSIN.KENDÝN ÝÇÝNDEYKEN KAFAN DIÞINDAYSA ÇARESÝ YOK KARDEÞÝM.

Nereden
    Trabzon

Finale çýkan takýmýmýza tebrikler.Biraz özveri biraz da kura þansý derken adýmýzý yine finale yazdýrdýk.Geçen seneki þanssýz finalden gereken dersi çýkartýp bu yýl ki finale daha fazla odaklanmalý ve istemeliyiz.

Dün akþam güzel heyecanlý bir maç izledik.Tüm oyuncular çok motiveydi.Kanatlarý etkin kullandýk.Ceza sahasýna iyi toplar getirdik ama banza gününde deðildi.Ama mücadelesi iyi idi.Ama böyle kritiik bir maçta daha iyisini yapabilirdi.Elensek direk suçlu olacaktý.Bu yüzden ozan tufana özel bir teþekkür etmesi lazým.O 40 yýlda atýlacak gol gelmese her dakika panik ve gerginliðimiz artacaktý.Ýyi penaltý atýyor dedik dedik adamý da nazar ettik galiba.

Defans bölgemiz iyi maç çýkardý.Uðurcan ve önündeki dörtlü iyi maç çýkardý.Özellikle Mustafa nýn mücadelesi müthiþti.Orta saha yine biraz pasif idi.Zubkov ve nwakaeme çok faydalýydý.Sikan mevkisiz oyuncu gibiydi çok yüksek verim alamasak da iyi mücadele etti.cihan çanaktan önce beni tercih etmelisin mesajýný hocaya verdi.Birde Muhammed chamý da kazanmalýyýz.Belli ki çok duygusal bir çocuk yeterince profesyonel deðil yedek kaldýkça daha kötü oynamaya baþladý ama yetenekli bir oyuncu ve yüksek maliyetli onu da bir þekilde takýmýn içine sokmalýyýz.

Geriden topu pasla çýkartýrken zaman zaman zorlandýk ama rakibin pres gücü düþtükçe daha kolay baskýyý kýrdýk ve arka taraflarýnda daha fazla boþluk bulduk.

Zubkov takýmý benimsedi skor katkýsý verdikçe de takým arkadaþlarý ona daha fazla saygý duymaya ve paslarý daha çok ona vermeye baþladý.Transfer olurken zaten demiþtim Ýlk defa düþüþe geçmemiþ fit döneminde iken bir oyuncu aldýk demiþtim.

Güzel bir mayýs günü kupayý kaldýracaðýz ve þehir turu atacaðýz inþallah.

Harun CAN - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    41

Alýntý chener Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Deprem nedeniyle Marmara bölgesine maç verilmeyebilir.
    Þu an Ýzmir en mantýklý çözüm gibi. Atatürk stadýnýn kapasitesi de fazla.
    20000 kapasiteli yere de maç vermesinler. Þöyle 40000 olsun en azýndan. Buna da uyan konya, Ýzmir, bursa var. Bursa deprem bölgesinde. Ýzmir, konya en mantýklý tercih.
    Urfa var canavar gibi. 30000 cvarý kapasite. Diyarbakýr var. Adana var. Onlar da 33.000. Gönül Urfa veya Diyarbakýr ister ama kapasite olarak düþününce Ýzmir Atatürk iyi olacak gibi.

Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    41

Alýntý fadigaTS Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Final Bursa ya da Kocaelide olsun.Sakarya da 3.ihtimal
    GS ye bunlarýn hiçbiri deplasman olmaz mesafe bakýmýndan. Oralarýn yarýsý da GS li zaten.

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    45

Sikan'ý kamuoyu baskýsý oynattý.Üç gün önce Ads maçýnda oynatýlmayan oyuncu eðer bu sürede Tekke'nin deyimiyle "oyunu anlamaya"baþlamadýysa bunun baþka bir izahý yok.Ben Sikan'ý dün akþam beðendim.Bizim ön tarafta böyle genç,dinamik oyunculara da ihtiyacýmýz var.
    DUYDUÐUMU UNUTURUM,BÝLDÝÐÝMÝ HATIRLARIM,YAPTIÐIMI ÖÐRENÝRÝM.

Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    41

Bedavaya verilen taraftar grubu kale arkalarý vs hep boþ. Kulüpte bununla ilgilenen bir birim yokmu. Ýptal et anýnda. Taraftar gruplarý için de bizzat tribünde görevli bir yönetici ve onun kuracaðý ekip ile tek tarfatr grubu yap. Belirlenen yer haricindeki bütün davul vb, platform herseyi kaldýr. YUmruðu var gücünü göster. Tek grup, tek ses, en çoþkulu görsel( flama-kaþkol vb) diye bir liste yapýlsa yemin ediyorum ilk 20'ye girmez bizim taraftar. Alman 2 liginde Hamburg-Paderborn maçýna bakýyorum stad ful, her yer kaskol flama bayrak vs.. Görsel olarak muazzam. Dün de beklentim büyüktü ama stada girince gördümki bu manada bizim seyirciden ve yönetimden bi b.k olmaz.

61_Hasan_69 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Final maçý bence antepte oynanýr

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)