Sayfa 59 Toplam 60 Sayfadan BirinciBirinci ... 9 49 57 58 59 60 SonuncuSonuncu
Toplam 1492 adet sonuctan sayfa basi 1,451 ile 1,475 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Süper Lig 30. Hafta | Fenerbahçe 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sefer A. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa
    Yaþ
    34

Alýntý kaçarava Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Þampiyonluða oynasak bunlar olmazdý. Millî Takým'la ilgili deðil bence. Uðurcan özelinde diyeceðimiz tek þey "Hee Ýrfan Can'a selam verdi, cidden bunlar iyi arkadaþ" falan olur. Takýmýn genelinde sorun var. Eziklik bu. bjk maçý da böyleydi. Sadece gs maçýnda klasik Trabzonspor emareleri vardý. Hakemi unutmadým ama orada da son dkda gol yeme ezikliði vardý.

Bomboþ bir takým var üç sezondur. Hem mental olarak hem yetenek olarak takýmdaki seviye çok düþtü. Hem yeteneksiziz hem de seviþerek yenmeye çalýþýyoruz. Olmuyor tabii, kaybediyoruz.
    Sampiyonluk senesinde çok farkli bir Ugurcan mi vardi, bilemiyorum net hatirlamiyorum ama pek de sanmiyorum... o senesi Dorukhan, yer yer Djaniny, çogu zaman Hamsik, arada V.Hugo ve Siopis, ve bilhassa Bakasetas savasiyordu sahada... Ugurcan bunlardan sonra gelir ama o da sorun degil çünkü isini yapiyordu maç aliyordu bunu yapsin yeter ztn, ama onu yapmadiginda ve kaptanligi da 5 kurus etmediginde çatur çutur elestiririm...

Ben olayin net millî takimda kenara itilme korkusu oldugunu düsünüyorum, ya da "aman niye savasayim yaa" üsengeçligi...

Ayrica bu zirt pirt Ugurcan diye bagirmalar sampiyonluk senesinde bile yoktu, inanilmaz gerçekten son 2 sezondur bu fuzuli pohpohlama üstelik 2023'de net olarak Avrupa'dan elenmemize sebep olmasina ragmen ve berbat bir sezon geçirmesine ragmen
    Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý

Sefa Alýþ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    32

Ýkinci yarý rakip "ben baský kuracaðým, top bende olacak." dediðinde 20 dakikada 3'lük olup maçý veriyorsan bana göre ilk yarýda oynadýðýn oyunun hiçbir kýymeti yok. Tamamen rakip tercihine göre þekillenmiþsin ve baský yediðinde hiçbir B planýn, reaksiyonun yok; öylece izledi herkes. Buradan hala ilk yarýdaki oyunu referans göstermek saçma oluyor. Fatih Hoca'nýn oyun planýnda bu þekilde hücum baskýsý yemek olmayabilir ama yiyince de ne yapacaðýný bilmeyen bir takýmýn sonu da bu oluyor. Gollerdeki bireysel hatalar bu ne yapacaðýný bilmezlikten çýkýyor, sadece oyuncuya yýkmak da olmaz.

Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Sefer A. Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sampiyonluk senesinde çok farkli bir Ugurcan mi vardi, bilemiyorum net hatirlamiyorum ama pek de sanmiyorum... o senesi Dorukhan, yer yer Djaniny, çogu zaman Hamsik, arada V.Hugo ve Siopis, ve bilhassa Bakasetas savasiyordu sahada... Ugurcan bunlardan sonra gelir ama o da sorun degil çünkü isini yapiyordu maç aliyordu bunu yapsin yeter ztn, ama onu yapmadiginda ve kaptanligi da 5 kurus etmediginde çatur çutur elestiririm...

Ben olayin net millî takimda kenara itilme korkusu oldugunu düsünüyorum, ya da "aman niye savasayim yaa" üsengeçligi...

Ayrica bu zirt pirt Ugurcan diye bagirmalar sampiyonluk senesinde bile yoktu, inanilmaz gerçekten son 2 sezondur bu fuzuli pohpohlama üstelik 2023'de net olarak Avrupa'dan elenmemize sebep olmasina ragmen ve berbat bir sezon geçirmesine ragmen
    Þampiyonluða oynadýðýmýz bir sezon olsa, 1-1 olan penaltýdan sonra buyur kardeþim top hadi santraya demezdi. Þampiyonluk sezonunda da efsaneydi, bu sezon ise en iyi sezonu olabilir. Arada sallandýðý zamanlar oldu tabii.

Uðurcan iþin örneði. Takýmýn maça yaklaþýmýnda sorun var. Normal bir takým, ne kadar kötü kadrosu olursa olsun, böyle helva gibi daðýlmaz. Mental olarak üç hoca geçmesine raðmen düzelmiyorlar. Taktik ve teknik olarak zaten reziller. 4'e þükrettik.

Courage - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

5-0'lýk Malatya maðlubiyetine benzer "hayýrlý maðlubiyet" benzeri bir süreç yaþadýðýmýzý düþünüyorum. Ýlk yarý oynanan oyunu ikinci yarýda ki rezilliðe gözü kapatarak galiptir bu yolda maðlup olarak deðerlendirelim.

Ne de olsa fatih hocanýn kredisi var önümüzdeki maç serisi de bu krediyi arttýracak kadar iyi.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduðunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

gurur6134 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    43

Sampiyonluk senesinde ugurcan ilk yazilacak isimdir katki olarak ugurcan gelen gideni tutuyor , waka da atiyor attiriyor sapkadan tavsan cikariyordu bazi seyler cabuk unutuluyor dorukhan hugo djaniny performansini ugurcanin ustune koyanda artniyet ararim
    o sezon ozelinde kusura bakma..herkes iyiydi ama ugurcan ve waka ekstra iyiydiler sampiyonlugun mimarlariydilar..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcýlara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygýsýzlýk yapanlara ayný þekilde cevap verilir.

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    43

Alýntý nevzat61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Fener taraftar sitelerinin aðzý yamulmuþ bizi methetmekten.. Mourinho da ayný þekilde Tekke yi övmeler, okay dan ilk maçta yaþananlar için özür dilemeler..bizim baþkan yönetim hiç ortalarda yok zaten.. sahipsiz mi kaldýk hayýrdýr

Yalakaliklarinin sebebi icerde gaysey ile oynayacak olmamiz baska birsey degil topunun...

Togrul - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Asya Diðer

Fatih Tekkenin oynattýðý futbolu beðendim. Ýlk yarýda bizim sistemi bozan tek oyuncu Draguþtu. Gol atsa bile ikinci yarýya onun yerine Sikan ya da Viþka ile baþlamasý lazýmdý. Ama belliki hoca Draguþu kazanmak istiyor. Ben yine de Fatih Tekkeden çok umutluyum. Gördüðüm kadarýyla takým da Tekkeni benimsemiþ.

Nereden
    Fransa
    Yaþ
    34

Alýntý gurur6134 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sampiyonluk senesinde ugurcan ilk yazilacak isimdir katki olarak ugurcan gelen gideni tutuyor , waka da atiyor attiriyor sapkadan tavsan cikariyordu bazi seyler cabuk unutuluyor dorukhan hugo djaniny performansini ugurcanin ustune koyanda artniyet ararim
    o sezon ozelinde kusura bakma..herkes iyiydi ama ugurcan ve waka ekstra iyiydiler sampiyonlugun mimarlariydilar..
    katki anlaminda demedim rakiple savasma bogusma anlaminda yazdim onlari... gs'de muzlera bile atara atar gidere gider yapmasini bildi birçok kez, bizimkisi hep millî takim arkadaslarina ayip olmasin diye sindi kenara çekildi, aksini kimse söyleyemez

jpositve - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

aga Bodrum'a karsi 3.dk 1-0 öne geçip 2 3 atip maçi bitiremiyorsan orada da hoca ve futbolcular suçlu... Bodrum kupaya asilmaya gelse ne yazar ligde düsme mücadelesinin tam ortasinda, erkenden gol yeyip oyundan düsmeleri gerekiyorken gidip 1 gol daha tip fisi çekemiyorsan dün aksam için bahâne üretmeyeceksin.

Buyur Bodrum un Mourinho nun eski yardimcisi Portekizli hocasi geldikten sonraki puan durumu. Adam ilk macina 10 subatta Goztepe karsisinda cikti 1-1 berabere kaldi. Kume duske oynayan takim Ismet Tasdemir ve Volkan Demirel zamanindaydi. Adamlar hoc de kume dusmeye oynayan takim gibi gozukmuyorlar. Portekizli hoca bunlari tas gibi takima donusturdu.

gabriel omar - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Yenilgiyi bekliyorduk doðrudur , insafsizligin da lüzumu yok belki ama ne olursa olsun böyle rezilce yenilmemeliydik. Gerekirse ne var ne yok geri çekilip en kotu 2-1e baglasaydik bu yenilgi bu kadar dokunmazdi.
    Kadrolar arasýnda kalite farký bir hayli fazlaydý lakin yine de bu kadar fark yememeliydik hocam. Benim için kendi kadronu kurma imkaný bulana kadar kredin var ama ben çoðunluðu teþkil etmiyorum. Bu yenilgi zaten az olan kredini daha da azalttý birçok taraftarýn gözünde.

Bu kadroyu kuran kimse ona da yazýklar olsun. Böyle para harcayýp böyle alakasýz, faydasýz bir kadro kurulamaz. Verdiðimiz para kadar harcamamýz lazým ki bu takýmý temizleyelim.

Nereden
    Fransa
    Yaþ
    34

aga tamam da ona ragmen bizden asagidalar mi evet, tam hattin içindeler, sene sonu bunu gösterip "bizi ligde tutun hak ettik" diyebilirler mi hayir...
    üstelik fb maçinda net olarak maçi vermeleri bile bizim bunlari tokatlayip ilk yaridan isi bitirmemiz için yeterliydi ama ne hocada ne oyuncularda öyle bir bilinç bir hirs yok ki... bodrum ligde fbye degil bize maç verip ertesi hafta kupada fb ile oynasa, fb bunlara 7 atar gönderirdi "siz misiniz lan onlara maç veren" diye... açik ve net...

an itibariyle kulüpte Tekke dâhil kimsede Trabzonsporlu durusu yok hiçkimse kusura bakmasin, baskani topçusu falan filani alayi eksik bu konuda

Nereden
    Kuzey Amerika

Alýntý asilhamsi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    pardon abi ben bunu görmemiþim.Morinho övdüyse tamam.4 gol yiyen takým gayet baþarýlý bu durumda.Ben bunu nasýl kaçýrmýþm yuh bana Ýþin en tehlikeli kýsmý 4 gol yiyen üstelik bunu ilk yarý 1-0 galip iken beceren hoca iyi yoldayýz diyor, oyuncularda benzer yorumlarý yapýyor. Ha bir de hakem bariz hakkýný yemiþken teknik direktör bununla ilgili tek kelime etmiyor. Trabzonsporu sýradanlaþtýrmak,sistemin bir parçasý haline getirmek böyle birþey demek ki. Bu maçýn sonucunu kadro kalitesi ile açýklayanlarýn da aklýna turp sýkayým.

Bak bak bak laflara bak. Yedigimiz goller hep bireysel hatalardan tabi kadro kalitesinden yakinicaz gokyuzundeki uzaylilardan bahdedicek halimiz yok ya. Adam dogru soylemis oyun olarak en iyi oynumuzu oynadik. Yedigimiz goller hep birilerinin isini duzgun yapamamasiyla alakali. Talisca nin ikinci golunde yarim saat ceza sahasinda bos bos bekliyor. Mendy de onunde saf saf bakiyor. Taliscanin ucuncu golu zaten uzaktan vurdu. Penalti pozisyonu icin ise artik ona da birsey diyemiyorum. Yedigimiz ikinci gol Skrinnar in golu de ceza sahasi icerisinde kac tane andaval var yine de adama o sutu attiriyorlar. Simdi butun bunlardan dolayi hocayi mi suclamamiz gerekiyor ki macta istatistik bakimindan fener ile gayet kafa kafayaydik. Dogru soylemis geldiginden beri en iyi oyununu oynadi takim. Sadece mactaki bazi malliklar baya pahaliya mal oldu.
    Konu jpositve tarafýndan (08.04.2025 Saat 13:23 ) deðiþtirilmiþtir.

Nereden
    Ankara

Penaltýda taliskanýn her zamanki köþeye vurmasý ama kalecimizin terse yatmasý bile kaleci hocasýnýn için bi neden
    En büyük Trabzon

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    43

katki anlaminda demedim rakiple savasma bogusma anlaminda yazdim onlari... gs'de muzlera bile atara atar gidere gider yapmasini bildi birçok kez, bizimkisi hep millî takim arkadaslarina ayip olmasin diye sindi kenara çekildi, aksini kimse söyleyemez
    Ha o baska simdi geriden okudum sayfalari tamam mesele anlasildi haklisin o konuda

Nereden
    Kuzey Amerika

Fenerde penaltilari normalde Tadic falan kullaniyordu. Gecen hatta Bodrum macinda ilk kez Tallisca vurdu. Kaleci antrenoru Metin Aktas 2018 - 2018 sezonunda Unal Karaman ile beraber Trabzonspora katildi. O donem kalede Onur Recep Kivrak vardi. Onur normalde yan toplara asla cikmazdi Metin Aktas ile beraber calismaya baslayinca yan toplara cikip vurmaya basladi diye milletin dikkatini cekmisti. Onur kadro disi kalinca Ugurcani hazirlayip kaleye geciren yine Metin Aktas di. Bizzat Ugurcani as takimdaki ilk hocalarindan biri Metin Aktas. Ugurcan uzerinde kendisinin cok emegi var. Ayrica sadece Ugurcan degil Erce kardesler ve Arda Akbukutun da basarili maclari vardi bizde. Hepsi Metin hocanin eseriydi. Fatih Tekke ile beraber Metin hoca takima geri dondu.

Nereden
    Kuzey Amerika

Hele su Tallisca nin iminci golu tam rezillik. Lundstram ve Pedro topu Alain Saint den alamiyor. Mendy uyuyor. Dragus ceza sahasi disinda bekliyor. Okay on direkte bos bos bekliyor. Simdi bu pozisyonun yenilen golun hocalik neyi var. Ceza sahasinda 7 kisisin rakip 3 kisi ve golu yiyorsun

Doðukan Uçan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika
    Yaþ
    31

Hikaye abi. geçin bu boþ argümanlarý. ilk yarý 0 korner kullanmýþsýn. 48 dakikada 0 korner atan takýmýn neyini savunacaksýn. Bu takým abdullah avcý'nýn geldiði ilk sene oynattýðý taktikle oynar. önce defansta bekleyeceksin gol yememeye oynayacaksýn. yakalarsan pozisyon gol atmaya bakacaksýn. bu takýmýn oynayacaðý oyun kontra atak oyunudur. avcý bile marlon baker afobeli kadroyla þov yaptý. þimdi ki kadro ondan bile iyi olmasýna raðmen takýmýn oyun planý yok. þu basit taktiði bile yapmaktan acizler. bu takým ileride basamaz. senin elindeki adamlar zubkov dýþýnda çer çöp oyuncular. 40 yaþýndaki visca, vakayeme ve gaziantep çöpü draguþ ile mi ön alan baskýsý yapacaksýn. eldeki malzemeyi tanýmýyor bize gelen hocalar. hayal satýyorlar. bu takým isteseniz de istemeseniz de defansif futbol oynar. Ýkinci yarý fenerbahçe kalesinde kim vardý göremedik.
    Konu Doðukan Uçan tarafýndan (08.04.2025 Saat 10:16 ) deðiþtirilmiþtir.

Nereden
    Avrupa Diðer

Alýntý DoÄŸukan Uçan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hikaye abi. geçin bu boş argümanları. ilk yarı 0 korner kullanmışsın. 48 dakikada 0 korner atan takımın neyini savunacaksın. Bu takım abdullah avcı'nın geldiği ilk sene oynattığı taktikle oynar. önce defansta bekleyeceksin gol yememeye oynayacaksın. yakalarsan pozisyon gol atmaya bakacaksın. bu takımın oynayacağı oyun kontra atak oyunudur. avcı bile marlon baker afobeli kadroyla şov yaptı. şimdi ki kadro ondan bile iyi olmasına rağmen takımın oyun planı yok. şu basit taktiği bile yapmaktan acizler. bu takım ileride basamaz. senin elindeki adamlar zubkov dışında çer çöp oyuncular. 40 yaşındaki visca, vakayeme ve gaziantep çöpü draguş ile mi ön alan baskısı yapacaksın. eldeki malzemeyi tanımıyor bize gelen hocalar. hayal satıyorlar. bu takım isteseniz de istemeseniz de defansif futbol oynar. İkinci yarı fenerbahçe kalesinde kim vardı göremedik.

Demekki her hoca kendi kafasindaki oyun duzenine gore oyuncu aliyormus onun icin avci kimi oynattiysa gelen hocalarda yuzde 99 ayni kadroyla ciktilar deyisen ne oldu? ( waka -visca iyi günündeyse zaten sorun olmuyordu) Mesele eldeki kadroyu kim ucurtura dondu!

Diyer taraftan derbi maclarini almak icin cok korner kullanmak baskili oynamak vs galibiyet garantisi vermez bjk cok iyi oynamadan derbileri aldi bizde gecmiste 30 korner kullandigimiz maclari kaybettik
    Konu objek tarafýndan (08.04.2025 Saat 13:39 ) deðiþtirilmiþtir.

HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    53

Medyasý, yayýncý kuruluþu, tff'si, mhk'si alayý Þb þampiyon yapmak için seferber olmuþ.
    Þikecileri þampiyon yapýp, GS'ye de sus payý olarak kupayý verirlerse þaþýrmam.
    Kupa da giderse bakalým Erto Baþkan kime saracak?
    ÝHO seni doðramýþ, sen kuru gürültü çýkarýp tepki koymuþsun da kaç yazar?
    Lig bitiyor, hala seni doðruyorlar.
    Yýksana þu yapý denen olayý da görelim.
    YETER HO YETER.
    YETER ERTO ARTIK YETER.
    Konu HOPA'LI TS'LÝ tarafýndan (08.04.2025 Saat 13:40 ) deðiþtirilmiþtir.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Nereden
    Kuzey Amerika

Abdullah avci ne zaman cok kotu kadro ile calisti? Elindeki luks imkanlardan Joao Pereira gibi bir oyuncu ile takisip devre arasinda gondermisti. Yalandan yardimci hocam oldu dedi, Pereira kabul etmedi Spirting Lizbona gidip orada top oynayip hocaliga basladi. Sonra su kadroda bile cezali Yusuf Sari var. Devre arasinda aldirdigi ozevlati Yunus Malli yi bu kez Ahmetcan Kaplan ile beraber kadroya almadi. Trondsen de bi ara iyilesip kadroya girdi sonra yine kendiliginden mac oynamadan sakatlandi. Baker ve Afobe bizden sonra Championshipde gittikleri takimlarda ucusa gectiler. Sonraki sezon Yusuf Sari ve Taha Altikardesi gondermisti. Cinden Kouassi getirmisti.

Futbol dehasi hocamiz Ahmetcan Kaplan gibi bir yetenegi fark edemeyip Hossini ve Huseyin Turkmen gibi oyunculara sans veriyordu. Hatta muthis hocamiz Hosseininin gitmesini istememisti ama oyuncu bir defa takimdan ayrilmayi kafasina koymustu. Belki de Hosseini kalsaydi Ahmetcan Kaplan hic sans bulamayacakti. Ama sorsan super dahi hocamiz Turkiyede genclere en cok sans veren hoca kendioyle diyordu. Bir de Turkiyeye dikine futbolu getiren adamim da diyordu.

Avci ilk geldigi kasim 2020 - haziran 2021 arasindaki 2020 - 2021 sezonu doneminde de kadroya verimli kullanamiyordu. Komple takim defansta. Beklerin ileri cikmasi yasak. Ileride iki uc oyuncu kendi cabalariyla gidip gol atiyordu. Edgar ie defanstan driblingle adam gecerek topu ileri tasiyordu, oyun kurulumunu o yapiyordu. Bakasetas da uzaktan attigi gollerle cok katki saglamisti.

Lakin bu sezonki kadroyu Avci kendi kurdu ve o bile bu sekilde butun takim defansta beklesin oyunu oynatmiyordu ki oyle bir oyun sistemi de yok. Tekke yeni geldi yavas yavas kendi sisteminu oturtacak. Alanyada kendi sistemini oturtana kadar ilk 3 macini kaybetti. 4. macinda Konya ile berabere kaldi. Ardindan seri galibiyetler basladi.

Haa aklima gelmisken Afobe ve Baker'in Ingilterede cilgin atmasi Trabzon yerel medyasinda hicbir zaman yer bulmadi. Aman aman Avci hocalarina ses gelmesin diye kimse citini cikarmadi. Ama bizden giden Bjelica Almanyada Augsburgda gayet iyi isler yaparken bir macta rakip takim oyuncusuna tokat atinca once kendi oyunculari ile arasindaki bagi koptu ve birden her mac cok kotu oynamaya basladilar. Ardindan da Bjelica gonderildi. Sezon bitiminde de Almanyada sezonun en kotu hocasi secildi. Yerel medya da hemen bu haberi Bjelica nin Almanyada sezonun en kotu hocasi secilmesini yayinlamaya basladilar, teker teker butun Trabzon yerel medyasi bunun haberini yapti. Pek serefli yerel medyamiz.
    Konu jpositve tarafýndan (08.04.2025 Saat 14:22 ) deðiþtirilmiþtir.

Enes Baþkaya60 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kýrþehir
    Yaþ
    36
    S.V.A.K.O
    FATÝH TEKKE

Nereden
    Ýstanbul

Alýntý jpositve Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Abdullah avci ne zaman cok kotu kadro ile calisti? Elindeki luks imkanlardan Joao Pereira gibi bir oyuncu ile takisip devre arasinda gondermisti. Yalandan yardimci hocam oldu dedi, Pereira kabul etmedi Spirting Lizbona gidip orada top oynayip hocaliga basladi. Sonra su kadroda bile cezali Yusuf Sari var. Devre arasinda aldirdigi ozevlati Yunus Malli yi bu kez Ahmetcan Kaplan ile beraber kadroya almadi. Trondsen de bi ara iyilesip kadroya girdi sonra yine kendiliginden mac oynamadan sakatlandi. Baker ve Afobe bizden sonra Championshipde gittikleri takimlarda ucusa gectiler. Sonraki sezon Yusuf Sari ve Taha Altikardesi gondermisti. Cinden Kouassi getirmisti.

Futbol dehasi hocamiz Ahmetcan Kaplan gibi bir yetenegi fark edemeyip Hossini ve Huseyin Turkmen gibi oyunculara sans veriyordu. Hatta muthis hocamiz Hosseininin gitmesini istememisti ama oyuncu bir defa takimdan ayrilmayi kafasina koymustu. Belki de Hosseini kalsaydi Ahmetcan Kaplan hic sans bulamayacakti. Ama sorsan super dahi hocamiz Turkiyede genclere en cok sans veren hoca kendioyle diyordu. Bir de Turkiyeye dikine futbolu getiren adamim da diyordu.

Avci ilk geldigi kasim 2020 - haziran 2021 arasindaki 2020 - 2021 sezonu doneminde de kadroya verimli kullanamiyordu. Komple takim defansta. Beklerin ileri cikmasi yasak. Ileride iki uc oyuncu kendi cabalariyla gidip gol atiyordu. Edgar ie defanstan driblingle adam gecerek topu ileri tasiyordu, oyun kurulumunu o yapiyordu. Bakasetas da uzaktan attigi gollerle cok katki saglamisti.

Lakin bu sezonki kadroyu Avci kendi kurdu ve o bile bu sekilde butun takim defansta beklesin oyunu oynatmiyordu ki oyle bir oyun sistemi de yok. Tekke yeni geldi yavas yavas kendi sisteminu oturtacak. Alanyada kendi sistemini oturtana kadar ilk 3 macini kaybetti. 4. macinda Konya ile berabere kaldi. Ardindan seri galibiyetler basladi.

Haa aklima gelmisken Afobe ve Baker'in Ingilterede cilgin atmasi Trabzon yerel medyasinda hicbir zaman yer bulmadi. Aman aman Avci hocalarina ses gelmesin diye kimse citini cikarmadi. Ama bizden giden Bjelica Almanyada Augsburgda gayet iyi isler yaparken bir macta rakip takim oyuncusuna tokat atinca once kendi oyunculari ile arasindaki bagi koptu ve birden her mac cok kotu oynamaya basladilar. Ardindan da Bjelica gonderildi. Sezon bitiminde de Almanyada sezonun en kotu hocasi secildi. Yerel medya da hemen bu haberi Bjelica nin Almanyada sezonun en kotu hocasi secilmesini yayinlamaya basladilar, teker teker butun Trabzon yerel medyasi bunun haberini yapti. Pek serefli yerel medyamiz.
    Kadronun erozyona uðradýðýnýn en büyük kanýtý. Vay vay vay öndekilere bak.. Þimdi yerdeki adamýn üzerine top süren adam Robben muamelesi görüyor. Her zaman becerikli oyuncularýn olmak zorunda. Peri masalýyla olmaz bu iþler.

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    43

Alýntý jpositve Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Ahmetcan kaplan olayiyla ilgili gecen gun trtspor canli yayininda baris yurdusevenin bir yorumu vardi normalde dikkate almam ama ustune basa basa soyledi yalanim varsa ciksin ahmet agaoglu yalanlasin dedi ozetle soyledigi suydu ajax teklif yapinca baris yurduseven ahmet agaogluna baskan bu adama daha dogru duzgun oynamadan 9,5 teklif geliyor bir sene sakla oyle sat bunda potansiyel var acele etmeseniz 15-20 gorecek diyor agaogluda barisa bende senin gibi dusunuyorum ama abdullah hoca ben oynatmayacagim bekleyemem oraya tecrubeli birini alicam diyerek acik acik gitmesini istemis mecbur kaldi diyor ahmet baskan gondermeye bu konusmanin sahitleri de varmis..klubun temeline dinamit koyan ekonomik istikrardan kopusun bugun su durumda olmamizin ana sebebi bu zihniyet..
    Konu gurur6134 tarafýndan (08.04.2025 Saat 18:45 ) deðiþtirilmiþtir.

Nereden
    Avrupa Diðer

Ahmetcan kaplan olayiyla ilgili gecen gun trtspor canli yayininda baris yurdusevenin bir yorumu vardi normalde dikkate almam ama ustune basa basa soyledi yalanim varsa ciksin ahmet agaoglu yalanlasin dedi ozetle soyledigi suydu ajax teklif yapinca baris yurduseven ahmet agaogluna baskan bu adama daha dogru duzgun oynamadan 9,5 teklif geliyor bir sene sakla oyle sat bunda potansiyel var acele etmeseniz 15-20 gorecek diyor agaogluda barisa bende senin gibi dusunuyorum ama abdullah hoca ben oynatmayacagim bekleyemem oraya tecrubeli birini alicam diyerek acik acik gitmesini istemis mecbur kaldi diyor ahmet baskan gondermeye bu konusmanin sahitleri de varmis..klubun temeline dinamit koyan ekonomik istikrardan kopusun bugun su durumda olmamizin ana sebebi bu zihniyet..

Futbol isleri belli olmaz araya sakatlýk girer transfer yatar a.omur ahmet can ikiside agir sakatlýk gecirdi ikiside eski formuna tam kavusamadi kime teklif gelirse iyi para veriyorsalar aninda satacaksin elde kalanlarin hepsinin piyasa degeri dustu iyiki y.yusuf yazicida zamaninda gitmiþ iyi para kazandirdi orada sakatlandi

Nereden
    Kuzey Amerika

mumkundur kendisi gelisemiyorsan bay bay ve turkiyede genc oyunculara en fazla sans veren hocayim gibi bunun yaninda ikinci gelisinde basin toplantisinda nasil oynucaksiniz soranlara yan pas geri pas devam diyip sonralari turkiyeye dikine futbolu ben getirdim gibi biribiriyle alakasiz sozleri soyleyen biri. Ahmetcan icin de bu cocugu buranin marka yuzu yapalim formayi ben vermedim o aldi gibi laflar soyledi ama hic kimse inanmadi kendisine. Bekleyemem oraya tecrubeli birini alicam demesi de yine tam avci nin diyecegi cinsten bir laf.

https://www.facebook.com/watch/?v=11..._deeplink_unit

Haa bir de son doneminde millet iyice bundan illallah etmisken Trabzon sokaklarinda yuruyorum butun yorumlar cok olumlu gibi palacra sýkmýþtý. Sonra bunun telefon numarasini birileri bulup kufur falan edince is oraganize kotuluge donmustu. Sosyal medya icin de sosyal medyadaki elestiriler buhar olup ucar demisti, gorduk buhar olup uctu mu diye.
    Konu jpositve tarafýndan (08.04.2025 Saat 22:10 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)