Staddaki tarftarı merak ediyorum ben başakşehir maçında biz gereğini yaptık sevda nasıl desteklenir gösterdik maçı zaten öyle yada böyle alacağız
Staddaki tarftarı merak ediyorum ben başakşehir maçında biz gereğini yaptık sevda nasıl desteklenir gösterdik maçı zaten öyle yada böyle alacağız
Bordomavi.net - Orhangazi
Seyirci sayısı 30 bini geçecektir. İftardan sonra olsa tamamen dolar derdim ama iftar öncesi ilçelerden gelenler için ekstra masraf demek.
Tam keyifleniyoruz hop hemen lige ara veriliyor. Hoca için iyi olacak tabi bu ara ama taraftar için can sıkıntısı.
göztepe 7 maçtır kazanamıyor. fenerbahçe'ye yenildikleri maçtan sonra kepengi kapattılar. yanlış görmediysem 3 oyuncusu da sarı kart cezalısı durumuna düştü. kazanırsak aylar sonra ilk defa puan sıralamasında üste çıkıyoruz. çok rahat yenmemiz gereken bir maç gibi duruyor. rakipte bir şey yok.
Maça seyirci gelir, o hava var da başakşehir maçında da gördük halen bazı futbolcular laylaylom havada. Bu beni acayip rahatsız ediyor. Abi futbolcu yırtacak bir tarafını yani.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Göztepe'de Nielsen, Köybaşı, Miroshi cezalı duruma düştüler bizim maçta yoklar..
I am not in danger , I am the danger..
Bana diyorlar ki, Eskisi gibi , gol attığımızda neden yerinden sıçramıyorsun
Ben Trabzonspor, ilk 5 mücadelesi veriyor diye atacağı golle coşacak adam değilim
**
Geldiğim nokta bu, Ben bu sene izlemediğim maç yok, Bütün programımı maç saatine göre yaparım, Nalet olsun, o kadar stres ve sinir yaşamama rağmen yine de izlemeden yapamıyorum. Çünkü biliyorum ki, Bir mesafe koyarsam takımın maçını izlemeye artık alışkanlık haline gelir diye
Ama etrafımdakı bir çok Trabzonspor taraftarı artık maçları izlemiyor ve kadroları bile bilmemem noktasına geldi.. Bizi gelecekte bekleyen şey de bu, Büyüklüğünü ve iddanı kaybedersen reytingin de düşer.
Yöneticilerimizin de dikkat etmediği şey bu, Biz basit ve yeteneksiz ve sıradan oyunculara mahkum etmeleri
Oturmuşuz gecenin bu saatinde, Falcorelli denen 1 milyon Euroluk oyuncu dan olur mu olmaz mı yazı yazıyoruz. Oysa hepimiz çok iyi biliyoruz ki, o çocuk seneye Karagümrük takımında kiralık, sonraki sene de fesihle göndereceğimiz bir oyuncu
Kalitesizliği biz kalite olarak göstermeye çalışanlara inat ben bu kadrodan bu seneyi zaten geçtim, gelecek sene de farklı bir oyun çıkmayacağı konusunda netim ve ısrarcıyım
Takımın oyun taktiği tartışılır, sistem tartışılır, futbolcular sisteme adapte olamazlar bu da tartışılır ama bunları tartışmak için de önce bir sistemin olması lazımdır. 4-4-2 oynarsın ve ya orda dönersin 3 lü savunmaya geçersin, Tek forvetten çift forvete geçersin v.s buna adapte de oyuncu bocalar bunu anlarım ama bizim oyuncuların SİSTEM bilgisinin olduğunu, Sisteme uygun oyun oynama kabiliyetlerinin olduğundan bile şüpheliyim
Çünkü, yetenekleri ve zekaları buna müsait değil
O bakımdan kimse bu oyuncu grubuna sabır edelim diyerek algı yaratmasın buralarda.
Bunun söylerken de ne hedefiniz var tabi ki de değişir. Ben şampiyonluk hedefleyen bir taraftarım, Birileriniz gibi,, Trabzonlu olsun da nerede bitirirse bitirsin sıralamada diye bundan gurur duyan tiplerden değilim
BU OYUNCU GRUBUNDAN ŞAMPİYONLUK OYUNU ÇIKMAZ
Bu kadar kırılgan, bu kadar gitgelleri olan, Bu kadar vurdumduymaz ve bu kadar, Fiyatı pahalı ama kendisi ucuz olan oyunculardan şampiyonluk oyunu çıkmaz
Eskiden, Forum'da maç sonraları MAÇIN YILDIZI anketi açılırdı???
Sahi bizim takımda bu sene UĞURCAN dan başka yıldız bir oyun ve oyuncu gördünüz mü??
Ne topçu beeeeeeeee dediğimiz bir oyuncumuz var mı??
Ya da Bir başka takıma transfer olduğunda arkasından tühhh beeeee, parayı vermediniz de oyuncuyu kaçırdık diye ynetime zerzenişte bulunacağımız bir değerimiz var mı??? YOK YOK YOK
Bu kadar basit ve sıradan oyuncularla kurulu, fırsatı olmasına rağmen, bu kadar süre ( 30 maç geçti ) geçtikten sonra, Aha yeni bir yıldız doğacak dediğimiz bir oyuncumuz veya bundan olmuş dediğimiz bir oyuncumu var mı?? yok
3 İstanbul, büyüğünden bir tanesi , Keşke Trabzonspor'dakı şu oyuncu bizde olsaydı diye hayıflandıkları bir oyuncumuz var mı ( kaleciden başka) YOK YOK
O zaman gelecek sene için de kimse şampiyon oluruz diye hayal kurmasın. Bu kadronun %70 i kalacağına göre , kimse hayal dahi etmesin.
Dost acı söyler
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Sıralamada önümüzdeki Fener, Samsun, Bjk, Eyüp, Göztepe, Başakşehir puan kaybetti. Gel de Hatay maçına yanma! Onu da almış olsaydık, üç sıra daha üstteydik.
Eski hocamız diyordu ya basın toplantısında "Kritik maçları alamıyoruz"... Ee güzel hocam, bak, nasıl kazandık Başakşehir'de? Demek oluyormuş. Bir kadermiş ve o kadere mahkummuşuz gibi sızlanıp durdun. Çabalamazsan, başaramazsın. Yaptığın işe gönülle bağlanmazsan da başaramazsın.
Şu ara takımın çalışması için fırsat. Ancak yakalanan hava ve rakibin formsuzluğunu düşününce keşke olmasaydı ve lige devam edilseydi diyorum.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Sonraki hafta fb maçı var o yüzden burayı hatasız geçmek lazım, aksi halde üst sıralara tırmanma işi biter. Fazlasıyla hedefsiz kalırız. Göztepe eyüo başak vs hepsi düşüş trendinde. Ligi bunların üzerinde bitirmemiz lazım.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Göztepe'nin 3 11 oyuncusu sarı kart cezalısı bu maçta...
kısıtlı kadrolarından 3 oyuncunun olmaması bizim için avantaj..
Yönetimin saçma Şenol Güneş inadı olmasa idi bu maça 38 puanla çıkacaktık. üst sıraları kovalayacaktık.
şimdi yensekte çok şey değişmeyecek alt sıralar ile puan farkını açacağız o kadar
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Kağıt üstünde rahat alırız gibi görünüyor.
Fakat biz Trabzonsporuz, rahat almak bizim ruhumuzda yok90 dakika zıplayarak izleyeceğiz.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
F.tekkenin gelişiyle o trend değişti artık. Ligi salmazsak 5. oluruz. Hatta bjk-gs maçı gs galibiyeti ile biterse bjk tamamen dağılabilir, o zaman 4.lük bile gelebilir seriler yapabilirsek.
Şu anda 4. ve 5. ile fark 9 ve 5.lik için bakarsak bir maç eksiğimiz var.
Göztepeyi yenebilirsek, deplasmanda fbye yenilsek bile 4.lük veya 5.lik hedefi devam eder. Ligde en kötü 5.olmaya oynamalıyız, en azından konfederasyon bileti alabiliriz ligden. (bjk, göztepe, eyüp, başakşehir hepsi düşüş dönemine girdiler; yeterki biz biraz seri yapalım . Fb maçı sonrasında seri yapabileceğimiz bir fikstür var ( rize, adana , alanya).
İyi hazırlanıp kazanmalıyız.
Sürekli ön alan presi ve konumlanmadan bahsetti Fatih. İkinci dikkatimi çeken şeyse Ozanı övmesi oldu.
Bu oyuncu grubuyla bu hantallık ve durağanlıkla o dediklerini nasıl yapacak çok da aklım erdi dersem yalan olur. Maçı merakla bekliyorum bakalım oyuncu tercihleri ne olacak bu sefer.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
Bu maçı da alıp, 3 gün sonra Bodrum ve sonrasındaki şikebahçe maçlarına moralimiz tavanda çıkmalıyız.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
29 Mart-2 Nisan arası Trabzon şehrinde ve bizim gibi gurbetçi TS'luların gönlünde 3 maçlık futbol şöleni olacak.
Göztepe-Lig
INTER-U19 ÇEYREK FİNAL MAÇI
Bodrum-ZTK ÇEYREK FİNAL MAÇI
3/3 yaparsak bayram sevincimiz üçe katlanacak.
Hadi hayırlısı.
HEP DESTEK.
TAM DESTEK.
Konu HOPA'LI TS'Lİ tarafından (18.03.2025 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Maça daha 1 sene var![]()
sağlam tribün lazım
3 puan lazım
ohoo daha 10 gün varmış...
Zaman geçmiyor uşaklar
Gelsin şu 29 Mart günü artık
Ligde seriye devam edelim.
Kupada son 4'e kalalım.
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)