þaka gibi 20 dk oldu trabzonspor resmi hesabý paylaaþým yapmadý
trabzonspor kurumsal hesaptan volkan konaðý anarken ana hesaptan sponsoru kutluyordu bugün..
böyle bir þey beklemek zaten hayaldi..
YaÞaSýn CuMhUrÝyEt YaÞaSýN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Giden herkesin ayagina saglik, A takimda ki hangi takimda oynadiginin klubun buyuklugunun farkinda olmayan aymazlar biraz olsun utanýrlar umarým..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcýlara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygýsýzlýk yapanlara ayný þekilde cevap verilir.
Kardeþim öyle adamlar var ki burada forumdan soðuttular resmen..Ya hu þu maçta bari malumatfuruþluk taslama.Keyfini çýkar , tadýný çýkar ve gurur duy !!! 18 kiþilik kadronun hepsini A takýma monte etmek mümkün mü ? 3-4 tane A takýma oyuncu alsan büyük baþarý olur , bunu bile bile adam menfi düþünce kumkumasý , mutlu olamýyor iþte..Utanmasa Eyüp Saka istifa diyecek !
Yabancý maçlarda trübünleri görüyoruz. Ýnsanlar formalarýný giyiþ, kýyafetleri pýrýl pýrýl. Bizi trübünden garibanlýk akýyor resmen. Halkýmýz sefalet içinde malesef
En büyük Trabzon
çocuklarý tebrik ediyorum tarih yazýyolar kupayý alacaklar inþallah a takýmdan daha iyi oynadýklarý kesin
Ulan , iþinize gelmedi mi görüþünü beyan edene troll diye hakaret eden senin gibiler.Siz istediðiniz yazar , istediðinizi ima ederken trollük olmuyor biz bir þey söylesek torllük oluyor öyle mi !! Hadi lan ordan O devran zor döner , dönse ne yapacaksýn lan , asacak mýsýn , kesecek misin ???? Ha ne yapacaksýn ..Forum yönetimi bu adamlar istedikleri gibi siyaset yapýyor , ses çýkartan yok..Bizi burada bir arada tutan Trabzonsporluluk , ama bu arkadaþ gibi meymenetsizler yüzünden foruma deðil girmek ismini bile anasýmýz gelmiyor..Eminim benim gibi düþünen de bir sürü kiþi vardýr.Þu mübarek günde þu galibiyetin sevincini bile yaþatmýyor bu adamlar yeter artýk !!!
vay arkadaþ inanýlmaz bir olayý baþardýlar. ne diyeceðimi bilemiyorum.
þu konuyu siyasete baðlamayý nasýl baþardýnýz![]()
Kardeþ ben bu adamýn imasýný okumak zorunda mýyým ? Aptala yatma , beni de salak yerine koyma..Yap futbol yorumunu bak keyfine.Millete bulaþan yok , forumda istediðiniz gibi goy goy yapan sen ve senin gibi 3-5 tip var.Býktý millet sizden de ses çýkartan yok..Galip gelmiþ takým futbolcu çocuklara teknik yok taktik yok sýfýr diye laf eden de bu vatandaþ.Yeter be forumun aða babasý sizsiniz istedðiniz gibi yazamayýp tepki gösterenlere de sataþýr laf edersiniz.
Batagov’daki potansiyeli aylarca göremeyip yedek býrakan ve mecbur kalýnca oynatan a takým hocalarýndan arda’yý oynatmasýný bekliyoruz. Hayaller…
En büyük Trabzon
O deðil de sponsorun hakkýný u19 verdi, A takýma yatýrým yaptýðýna piþmandýr adamlar, telafi ettiler neyse.![]()
He ya
Teofiloyu andýrýyor
Yukarýda bir arkadaþ da yazmýþ
Ýleri hat zayýf kaldý italyanlara karþý normal denebilir ama genel olarak da zayýf yani a takým için
Ama savunma kýsmý güçlü fizikler yerinde mücadele hýrs üst düzey
Sað bek stoperler ve orta üçlü bir þekilde Yukarýda denenebilir
Özellikle stoperler arda taha ve malkocoglu
Interin 9, 6 ve 5 numarasýný da çekip alalým
Emeði geçen herkesin ayaðýna saðlýk
Limon sýkanlari GÝBÝ yýlmaz gibi Allaha havale ediyorum
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsýzlýk vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazým Gibi Sev.
Ya þu günde de bi aktroll çýkýp berbat edebiliyor forumu![]()
Neyse takým tebrikler, finale çýkarýz inþallah.
Helal olsun paraya karþý emeðin savaþý.
Trabzonsporlu olmak bir ayrýcalýktýr.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)