Sayfa 3 Toplam 40 Sayfadan BirinciBirinci 1 2 3 4 5 13 ... SonuncuSonuncu
Toplam 987 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 75 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Hatayspor | Maç Sonucu

Nereden
    İstanbul

Alıntı My Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şİmdi izliyorum da hocayı üstü kapalı baya baya gömdü Chamı. Kişilik karakterine kadar. Kabaca elin kolun değil sahada vücudun çalışsın dedi, dilin değil (Tolunay) futbolun konuşsun dedi.
    Hocanın haklı olduğu tek konu.

Enes Başkaya60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir

Çıkacak kadroda belli..

Uğurcan

Ozan-Hüseyin-Batagov-Arif

Lundstram-Mendy

Visca-Cham-Zubkov

Sikan.

veya Lundstram'ı stopere çekip Mendy-Okay yapar.
    Konu Enes Başkaya60 tarafından (08.03.2025 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

HOPA'LI TS'Lİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak

Sakatlar çok ama U19'un destan yazdığı günlerden dolayı, gelecek adına çok mutluyuz ve umutluyuz.
    Hava güzel, zemin güzel, kupa kurası çok güzel
    Eeee, daha ne duruyorsunuz uşaklar, alın bu maçı da iftar sonrası havamızı bulalum.
    Başarılar fırtınam
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Şİmdi izliyorum da hocayı üstü kapalı baya baya gömdü Chamı. Kişilik karakterine kadar. Kabaca elin kolun değil sahada vücudun çalışsın dedi, dilin değil (Tolunay) futbolun konuşsun dedi.
    İstatikseverlere duyurulur:

Maç başına gol + asist katkısında ligde ilk onda Cham. Listedeki diğer oyuncular sırasıyla;

En-Nesyri
    Osimhen
    Piatek
    Tadic
    Banza
    Romulo
    Dzeko
    Immobile
    Ahmed Kutucu

Cham, bu oyuncuların en az oynayanından yaklaşık 350 dakika az süre almış.

Geldiği ilk günden itibaren "Sizin Cham dediğiniz, bizim Mo diye çağırdığımız oyuncu" diyerek her hafta itin münasip yerine soktuğu oyuncudan ancak bu kadar faydalanabilmiş.

Hadi bakalım, sırada Sikan var. "Sizin Sikan dediğiniz, bizim Dani diye çağırdığımız oyuncu" deyip gömmeye başlar.
    Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (08.03.2025 Saat 10:17 ) değiştirilmiştir.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Tarjeta Amarill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Alıntı Oğuz ZEYTİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Maç başına gol + asist katkısında ligde ilk onda Cham. Listedeki diğer oyuncular sırasıyla;

En-Nesyri
    Osimhen
    Piatek
    Tadic
    Banza
    Romulo
    Dzeko
    Immobile
    Ahmed Kutucu

Geldiği ilk günden itibaren "Sizin Cham dediğiniz, bizim Mo diye çağırdığımız oyuncu" diyerek her hafta itin münasip yerine soktuğu oyuncudan ancak bu kadar faydalanabilmiş.

Hadi bakalım, sırada Sikan var. "Sizin Sikan dediğiniz, bizim Dani diye çağırdığımız oyuncu" deyip gömmeye başlar.
    Maç değil de dakika başı olarak hesaplarsak (çünkü yarım yamalak süre veriyor Şenol Güneş) Cham'ın etkinliği daha da iyi anlaşılıyor. 90 dakika başına 0,8 gol katkısı var. Neredeyse oynadığı her 90 dakika başına 1 gol katkısı vermiş. Bir 10 numara oyuncusu bundan daha fazla katkı veremez.
    https://www.sofascore.com/player/muh...racevic/958901

Yere göğe sığdırılamayan Rafa Silva'nın 90 dakika başına gol katkısı 0,5. Aynı ligde oynuyor bu adamlar.
    https://www.sofascore.com/player/rafa-silva/252577

Piyasa değeri 180 milyon € olan Real Madrid 10 numarası Bellingham'ın 90 dakika başına gol katkısı 0,6.
    https://www.sofascore.com/player/jude-bellingham/991011

Şenol Güneş'in Cham'la olan sıkıntısı şu: Cham tek pas oynayan modern 10 numara. Şenol Güneş ise eski tip yıldız 10 numara istiyor çünkü kendisi de eski tip teknik direktör. Yıldız oyuncular sahneye çıkıp maç alsın, Şenol Güneş de caka satsın, istediği bu. Modern bir oyun şablonu oturtacak ne futbol bilgisi var ne de buna emek harcayacak iradesi. Kim uğraşacak bu yaşta böyle gereksiz işlerle? Verin hocama yıldız oyuncu, maç alsın. Nwakaeme'nin posasını çıkarana kadar kullandı bu yüzden. Visca'ya da ısrarla bu yüzden sabrediyor. Ne kadar kötü oynarsa oynasın, bir hareketle maç alır diye umut ediyor.

Aynı sebeplerle Şenol Güneş Sikan ve Zubkov gibi Avrupai sistem oyuncularını da kullanamaz. Kullanamıyor da zaten. Sikan'ı sol açıkta, Zubkov'u da 10 numarada çarçur ediyor. Kapasitesi bu.

Son olarak Cham'ı eleştirene kadar kendi performansına baksın. 1,36 puan ortalamasıyla oynuyorsun, sen şu an başkalarını eleştirecek konumda mısın? İstatistikleri son derece kötü olan adam, istatistikleri son derece iyi olan adamı yerden yere vuruyor. Saçmalığın daniskası, ama böyle zatlara Trabzonspor sanki bunun babasının çiftliğiymiş gibi muamele edersen sonuç bu oluyor. Üstelik bu futbolcuya sağlam bir yatırım yapmışız. Adamı gömerken Trabzonspor'un parasını gömüyorsun aslında. Cham'ı basının önünde yerden yere vurmasının tek sebebi kendi korkunç başarısızlığına bahane üretme çabası. Trabzonspor umrunda değil.
    Konu Tarjeta Amarill tarafından (08.03.2025 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir.

MEKANİK61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Hatay beraberliği koparacaktır...
    Abubakarın golü var
    şenol ve ekibi sırtarak basın açıklamasında bulunacaklardır
    Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
    Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî

Doğukan Uçan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika

küme düşme barajı 30 puana dayandı. bizim 32 puanımız var. bodrum ve kayseri yeni hoca getirdi. inanılmaz çıkışa geçtiler. bizde eylül ayından beri şenol güneş takımı ilk 5 e sokacak deplasmanda galibiyet alacak diye bekliyoruz. bu maçtan sonra zor maçlar serisi başlıyor. takım alt sıralara inebilir. ben bunlara zerre güvenmiyorum küme düşme potasına bile sokabilirler bizi. kulüpte futbol aklı yok. futbolcular maç seçiyor. hoca desen formsuz.
    Konu Doğukan Uçan tarafından (08.03.2025 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.

My - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın

Alıntı Oğuz ZEYTİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

En-Nesyri
    Osimhen
    Piatek
    Tadic
    Banza
    Romulo
    Dzeko
    Immobile
    Ahmed Kutucu

Chamdan pek olacağını sanmıyorum hatta dediklerine de (hocanın) katılıyorum ama hocanın basının önünde bu kadar futbolcusunu gömmesi ne kadar doğru bilemiyorum.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Chamdan pek olacağını sanmıyorum hatta dediklerine de (hocanın) katılıyorum ama hocanın basının önünde bu kadar futbolcusunu gömmesi ne kadar doğru bilemiyorum.
    Ozan'ın sol stoper oynayacağını bilse Batagov'a da takar. Elinde sol bek olup Mustafa'yı sağa kaydırsa, Pedro'yu da gömer. Sonra gider Beşiktaş'ın çöplerini över.

Bundan önceki de Baniya'yı olmadık yere eleştirip fenerdeki Samet'i örnek gösteriyordu.

Hoca belki okur buraları, düz yazı anlamaz, edebî dil gerek hocamın mertebesine ermek için:

Ağaç, baltaya demiş ya "Beni kestiğine değil, sapının benden olmasına üzülüyorum."
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Hasan Habip Özbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

samimi olarak söylüyorum şenol güneş geldiği günden beri TRABZONSPOR A herhengi bir artısı yada katkısı olmuştur diyen varmıdır varsa nedir
    Bordomavi.net - Orhangazi

mete61bordomavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı lazibere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocanın basın toplantısını şimdi izledim
    Hoca masal anlatıyor, Trabzonspor'un oyunu ile alakalı hiç bir fikri yok, Oyuncu performansını arttırırsa iyi olur demekten öte söylediği tek şey
    ''Allah'ın acele işi yok '' misali dua ile düzelecek bir ortam varmış modunda

Kendisi, sanki Bodrum Hocasıymış gibi davranıyor. İyi oynayamadık v.s ile açıklama olmaz. Bu takım iyi oynayamıyorsa, Oyuncun bir maç farklı diğer maç farklı davranıyorsa o oyuncuya fırça atınca düzeleceğini sanıyor. Aynı şeyleri deneyeceğini iddaa ediyor ve çözüm noktası yok.

Takıma sahip çıkmalıyız demekle olmuyor, taraftar sahip çıkıyor zaten. Sen ne katıyorsun bu takıma.

Sana sürekli oyuncu mu bulacağız. Muhammet Çham niye kötü oynuyor.

Düşmemeye oynayan hoca gibi konuşuyor.

Hoca; Bu oyuncuların seneye daha iyi olacaklarını düşündürten sebep nedir sende?

sakat olan oyuncnun performansı düşü olur bunu anlarım da Sürekli kötü oynayan oyuncular ile ilgili ne düşünüyorsun..

Oyna ulan, oynamazsan a.k demekle iyi mi olacak ??

Eksikleri düzelteceğiz? Hep beraber?? Kimle beraber, Bunu yapmak işi senin değil mi önce

Geldiğinden beri hangi oyuncunun performansı yükseldi

Öndeyken kazanmayı beceremiyorsun, geriye düştüğünde öne geçmeyi başaramıyorsun, Beraberliği tutamıyorsun

O halde tekrar soruyorum ??? İyi oynadığımızı idda ettiğin maçlarda, rakip kötü olduğu için iyi gözükmüş sayılmıyor musun. GS kötü oynadığı için sen iyiydin ama yine kazanamadın. Bu sene sadece Rize kupa maçı haricinde hak ederek kazandığın Antalya ve Adana maçından başka maç yok. Bir de Alanya kupa maçı..Demek ki oyuncular kupa maçında daha iyiler. O halde sorun sende, Ligi siklemediğinden olailir mi?
    Aynen diyorum. Şenol Hoca'nın bence de bu takıma verebileceği bir şeyi kalmamış. Sanki heyecanını, isteğini yitirmiş gibi görünüyor.
    Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
    -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
    Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
    -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Hasan Habip Özbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

bu maçın skoru umrumda değil oyun yok bu maç ölçü bile olamz ama yinede zor maç
    Bordomavi.net - Orhangazi

Ertan1982 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

galibiyeten basaka sonuc kabul edilemez.Eksik meksik anlamiyorum.Hatay da eksikler var ve adamlar bizim gibi deplasmanda daha kazanamadilar.
    Senol hocanin mazareti yok .Tek mazereti haklem bizi dogramasi o da ertonun sorunu ve reziligi
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

munzevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum

Arkadaş teravih namazı vaktine niye maç koyuyorlar

Her en az bir maçımız teravih namazına denk geliyor
    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Sefaenes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Bu macta hala gençlere sans vermeyip hala oza. Be Hüseyin sans verirse yaziklar olsun. Bjk macinda kovulmaliydi
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Enes Başkaya60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir

Alıntı Sefaenes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu macta hala gençlere sans vermeyip hala oza. Be Hüseyin sans verirse yaziklar olsun. Bjk macinda kovulmaliydi
    Tabiki Ozan'a şans verecek, belki Hüseyin'e vermez Lundstram'ı stoper oynatır.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Adem Akyüz' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Uğurcan, Hüseyin, Lundstram, Batagov, Arif, Mendy, Okay, Zubkov, Visca, Sikan, Banza

acan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Draguş ve jabol yedek sürpriz oldu

odyseuys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak

Sağlıklı oyunculardan çıkarılabilecek ortalama bir kadro seçimi olmuş. Gün boyu yazılan beklenen kadronun aynısı. Folcarelli'yi bir görseydik iyiydi. Sakatlıktan döndüğü için verilecek süre konusunda teknik heyetin takdirini tartışacak değilim.

Benim asabımı bozan konu bu ozan denen herifin burada herkesin kabul ettiği üzere hoca torpiliyle topçu olmadığı halde haftalardır her fırsatta bu taraftara küfür edercesine kadroya yazılmış olması. Şu eksik, zaaflı takımda bile 11 planında bulunmayacak oyuncuyu torpille haftalarca oynattı hoca. Şimde akıl başa mı geldi de oynatmıyor?

Hiç sanmıyorum ki aynı şeyi Bardhi'de de yaşattı. Onca itiraza, eleştiriye rağmen her fırsatta süre verdiği oyuncuyu bir haftada kadro dışı bıraktı teknik yönetim. Benzeri durumlara mendy'nin ısrarla stoper oynatılması, batagov'a sağlıklıyken lundstram'ın sol stoper oynatılması, zubkov'un forvet arkası visca'nın sağ kanat oynatılması örnekleri de verilebilir.

yani demem o ki, teknik kadro biraz aklı olan herkesin gördüğü, fikir birliğine vardığı hatta şiddetle itiraz ettiği saçma sapan işlerde bile uzun süre ısrar edip maliyetine katlandıktan sonra sanki o maliyetin ortaya çıkmasında tercih hatası yokmuş gibi pişkin pişkin açıklamalar yapıyor, oyuncu eleştirip suyun yüzüne çıkıyor. bir Allah'ın kulu da çıkıp "gerçek ortadayken yanlışa gitmek dene yanılma değil geri zekalılıktır" diyemiyor.

bu mantalite en fazla tesadüfen maç kazanır. bu ahmaklığa güvenip yola çıkmak peşinen başarısızlığa razı olmaktır.
    Alıntı f1bekir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Adem Akyüz' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Hâlâ Hüseyin Türkmen'in 11 başladığı bir Trabzonspor'u izlemek istemiyorum. Niye oynatılmak zorunda kalındığı konusunda yapılacak herhangi bir açıklamayı da kabul etmiyorum. Canlı yayında taraftara karşı küfür etseniz daha iyiydi.

ÖmürKaradeniz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Cham resmen Colmanın kopyası. Üflesen uçar, mücadele etmeyen, sorumsuz,1 var 5 yok ,çıtkırıldım bir oyuncu ama yine ayağı iyi en kötü aldığımız paraya veririz.

Timur Bey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Beklerimiz ateş ediyor! Fişek fişek!

Nereden
    Kuzey Amerika

Alıntı odyseuys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlıklı oyunculardan çıkarılabilecek ortalama bir kadro seçimi olmuş. Gün boyu yazılan beklenen kadronun aynısı. Folcarelli'yi bir görseydik iyiydi. Sakatlıktan döndüğü için verilecek süre konusunda teknik heyetin takdirini tartışacak değilim.

Benim asabımı bozan konu bu ozan denen herifin burada herkesin kabul ettiği üzere hoca torpiliyle topçu olmadığı halde haftalardır her fırsatta bu taraftara küfür edercesine kadroya yazılmış olması. Şu eksik, zaaflı takımda bile 11 planında bulunmayacak oyuncuyu torpille haftalarca oynattı hoca. Şimde akıl başa mı geldi de oynatmıyor?

Hiç sanmıyorum ki aynı şeyi Bardhi'de de yaşattı. Onca itiraza, eleştiriye rağmen her fırsatta süre verdiği oyuncuyu bir haftada kadro dışı bıraktı teknik yönetim. Benzeri durumlara mendy'nin ısrarla stoper oynatılması, batagov'a sağlıklıyken lundstram'ın sol stoper oynatılması, zubkov'un forvet arkası visca'nın sağ kanat oynatılması örnekleri de verilebilir.

yani demem o ki, teknik kadro biraz aklı olan herkesin gördüğü, fikir birliğine vardığı hatta şiddetle itiraz ettiği saçma sapan işlerde bile uzun süre ısrar edip maliyetine katlandıktan sonra sanki o maliyetin ortaya çıkmasında tercih hatası yokmuş gibi pişkin pişkin açıklamalar yapıyor, oyuncu eleştirip suyun yüzüne çıkıyor. bir Allah'ın kulu da çıkıp "gerçek ortadayken yanlışa gitmek dene yanılma değil geri zekalılıktır" diyemiyor.

bu mantalite en fazla tesadüfen maç kazanır. bu ahmaklığa güvenip yola çıkmak peşinen başarısızlığa razı olmaktır.
    Abdullah Avcı'nın da bu tarz hareketleri vardı ve ben bir Trabzonspor taraftarı olarak bunları bana edilen birer hakaret olarak nitelendiriyordum. Nitekim Abdullah Avcı sosyal medya üzerinden yürütülen yoğun bir hakaret kampanyasının altında kalarak takımdan ayrılmak zorunda kaldı.

Şenol Güneş'in bu hareketlerini de bana edilmiş hakaretler olarak değerlendiriyorum. Şişman futbolcu oynatmak zaten direkt taraftara hakaretti ama çok daha fazlası var. Şenol Güneş'in akıbeti de Avcı'nınkine benzerse şaşırmam.

gudoz81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce

Hem atarız hem yeriz. En ortada maçlardan biri bence.
    Kadromuz sebebiyle

Nereden
    Kuzey Amerika

Alıntı Adem Akyüz' Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hâlâ Hüseyin Türkmen'in 11 başladığı bir Trabzonspor'u izlemek istemiyorum. Niye oynatılmak zorunda kalındığı konusunda yapılacak herhangi bir açıklamayı da kabul etmiyorum. Canlı yayında taraftara karşı küfür etseniz daha iyiydi.
    Bence küfür ediliyor zaten. Bir üstteki mesajımda yazdım. Çıkıp açık açık küfür edecek halleri yok. Ancak bu kadarını yapabiliyorlar. Bir önceki vatandaş taraftara küfür eder gibi davranışlarının karşılığında yediği küfürlerin altında kalarak gitti. Şenol Güneş bu olaydan gram ders çıkarmamış sanırım.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)