Haydi be artk deplasman galibiyeti gelsin ve bu zor ma kazanlm...
Hcm futbolu oynamak iyi oyun deildir. Deplasmanda neden kazanamyoruz sorusunun cevab, Akll oynamyoruzdur.
Sahay parsel parsel almaz ve sadece atak oyun oynamaya alrsan yenemezsin, Bunu yapabilecek yaptrabilecek hoca lazm bana. 95-96 senesi de aklma gelmiyor deil, Beraberlik bile bizi ampiyon yapacakken saldrma hastalndan yenildiimiz ikeciler ma, kmler hatrlar bilemem
Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Hcm oynarken kalende pozisyon vereceksen hcm oynamayacaksn. Galatasaray'a 3 atp 4 yiyen takmz
Akll oyun akll
Yan pas yaparak kazanacamza, dikine oynayalm ama kaybedelim diyenler kazand, Bayramnz kutlu olsun
Aynen kank.
deal hocamzda aradmz zellikler:
- Rakibin kimyasn adeta bir kimyager gibi bozabilen
- Gei oyununu ok iyi oynatan (ama genellikle rakibe)
- Sahay parsel parsel yapp tapu kadastro yetkililerine parmak srtan, ancak hcum blgesine giri iin ekstra izin belgesi gerektiren
- Doru zamanlamay ok iyi bilen ve uygulatan - ama ne hikmetse rakip kaleye ilk utu 85. dakikada attran
- Takm boyunu adeta bir terzi hassasiyetiyle ayarlayp kompakt kalabilen
- En nemlisi de geriye yaslanmaya ve yaslandrlmaya uygun bir futbol oynatan
🎯 Bavuracak adaylardan beklentilerimiz:
✔️ Sreci her zaman sonucun nnde tutmak
✔️ Rakibe bol pozisyon vererek onlarn geliimine katk salamak
✔️ Duran toplar zememek ama her hafta zm araynda olmak
✔️ Takm geriye yaslanmaya tevik etmek, ama kmak iin bir B plan olmamak
✔️ "Doru oyunu oynadk ama sonu alamadk, bu tarz sonular Trabzonspor tarihinde ok var" cmlelerini basn toplantlarnda ezbere syleyebilmek
💼 lgilenen adaylar, hazrladklar 35 slaytlk Doru Oyun Sunumunu kulp ynetimine iletebilirler 🤝
Konu Ekrem D. tarafndan (15.02.2025 Saat 04:01 ) deitirilmitir.
Yahsi Bati 51:28
adamlar hepi topu iki kere kalemize gelebildiler. Ikisi de gol oldu. Ilk gol metin aktasin sacmaligi oguz cetinin frikigi cok yavas bir sekilde barajin ustunden gidiyordu ve oyle cok koseye falan da gitmedi top. Ikinci golu de lemi buyur kardes gel at golu diye rakibe hediye etti. Ayrica Rustu dunyalari kurtardi, kacan pozisyonlar falan. Bireysel hatalardan yenen iki golun hucum futboluyla cok baglantili degil. Benzer bir mac 2012 de galatasaray ile fenerbahce arasinda oynandi. Galatasaray sut rekoru kirdigi arenadaki maci stoch un kontradan attigi golle 2-1 kaybetti.
https://youtu.be/r5KDPLodXOE
Normal artlarda Trabzonspor bu ma rahat kazanr diye dnyorum, favori Trabzonspor'dur. Takm artk ykseli srecine girmitir, .G. tam motivasyon ve hrsla tm kozlarn doru kullanr ve skor koruma hesab yapmazsa -MHK vr zvr faktr bir kenarda tutulduunda- ma farka bile gidebilir. Mbalaa etmiyorum, beklentim budur. Sebebi u, iki takmn iinde bulunduu hl itibariyle, Trabzonspor artk kadro takviyeleri ve oyun anlaynn oturmaya balamasyla rakibinin ne yaptndan ok kendi yaptnn belirleyici olduu aamaya gelmitir. Rakip takm hal bir dzen oturtma abas ierisinde. lk mata 10 kii kalan Trabzonspor ile roller bu mata deiebilir.
Folcarelli, Cham, Sikan, Okay, Cihan, Enis, belki duruma gre Nwakaeme gibi oyuna ihtiyaca gre dinamizm/teknik/oyun akl/tecrbe/hcum anlamnda artk daha fazla katk salayabilecek bir kulbe olacak. Herkesin burada eletirecei futbolcu vardr elbet ancak ma ierisinde, doru zamanlarda doru hamlelerle urada en ok eletirilen futbolcu bile katk salayabilir, bunu gz ard etmemek gerek.
Kara kara dnmesi gereken takm rakip takmdr, deplasman galibiyeti hasretine ok taklmadan Trabzonspor maa mutlak favori olduunu hissederek kmaldr.
Beklere bir ey olmasn da...
Konu Royal Heart tarafndan (15.02.2025 Saat 06:53 ) deitirilmitir.
Dnnden ders kar ki bugn grebilesin, bugn gr ki; yarnn dnebilesin.
nanmak baarmann yarsdr.Haydi kazanacanza inann...
Bu sezon genel olarak malardan nce umutlu oluyoruz. Matan 1 saat aklanan kadroyu grnce yklyoruz nk enol Gne srekli olarak samalyor. Sama kadronun karl sama futbol oluyor ve genelde kazanamyoruz.
Bu dng fena halde skt. Artk enol Gne'in akln bana devirip adam gibi kadro karmas lazm. Son 4 sezondur olduu gibi bu mataki en byk rakibimiz oynayacamz takm deil kendi teknik direktrmz.
2010-2011 SEZONU SPER LG AMPYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Bu tarz maestroluk yapacak birini almadilar. Elde iki tane 8 var, Ozan ve Folcarelli. Bunlar tekniiyle ve oyun zekasyla deil fiziksel zellikleriyle n plana kan oyuncular. Mendy 6 oyuncusu, bunun da oyun kurma zellii yok. Ara sra gaza gelip topla kyor ma genelinde basit oynuyor.
Cham 10 mevkisinde beyin katabilir ama istikrarsz oyuncu. Orta saha ve n taraf srekli deiiyor, istikrarszl buna balyorum. Net as kadroyla izlemek lazm.
Okay ise sadece fiziiyle n plana kan 6 oyuncusu. Modas gemi, hantal, duraan, Avc sistemine uygun ekilde ne deil geriye ve yana 2 metreye basit pasla ma bitiren ve evre kontrol 6 oyuncusuna gre felaket kt olan birisi. En kritik yerde pas hatas yapar iki hzl hucumla gol yedirir. Lundstram ile Okay i gnderip 2 teknik ve dinamik orta saha almak lazmd. Olmad.
O zaman ne yapacaz? Mendy, Focarelli, Zubkov, Cham, Waka, Sikan. Hepsi gl oyuncular. Avrupai takmlar gibi dinamik ve baskl oynayacagiz, bol pasl deil direkt rakip kaleye inmeli aksiyonlu hcum futbolu oynayacaz.
Konu Mert Ouzlu61 tarafndan (15.02.2025 Saat 11:01 ) deitirilmitir.
"Dalardan yamur gibi getiler, ayrlardan yel gibi estiler. Gnler batdan batt bile, tepelerin ardndan glgeler iine. Nasl bu hale geldik?"
lk deplasman galibiyetini alalm bu akam
Sen yaparsn, sen byk malarn byk takmsn.
lk 5 hedefi iin bu akam savamalsnz ocuklar
Haydi TS frtnas, es bu akam Tpra stadnda
Bu sezon ilk kez bir TS ma ncesi iimde umut var.
Aln bu ma uaklar, yaparsnz, daha nce defalarca yaptnz.
Vurduunuz gol, futbol ansnz bol olsun.
Konu HOPA'LI TS'L tarafndan (15.02.2025 Saat 12:42 ) deitirilmitir.
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Adapazar'nda alyordum mhendis olarak, bekardm. Ya 25
Fenerli arkadalarma da gelin, kahvede her ey benden, beraber izleyelim dedim
ok emindim bu matan en az beraberlikle ayrlacamza, hatta kazanacamza
Hepi topu 2 kere geldiler, ikisi de gol oldu.
Kaleci Metin Mert yetersiz bir kaleciydi.
Metin Mert, Cengiz Atilla gibi oyuncularn ma satt konuuldu (gnahlarn almak istemem, yle denilmiti matan sonra. 2.golden nce topu kaptran Cengiz'di?!)
Matan sonra eve nasl gittiimi hatrlamyorum, uyku uyuyamadan sfr moralle ie gittim.
Ertesi gn gazetelerde u balk vard; Trabzon ehrinde lm sessizlii
6 ay bu ma unutmadm.
Ma FB deil, 23 yandaki Rt Reber tek bana almt.
Futbolun adaleti olsa, 2 hafta nce ayn stadda oynanan Van ma gibi bu mata 10-1 veya 10-2 biterdi.
12 YILDIR AMPYONLUK HASRETYLE YANIP TUTUAN BR EHRN HAYALLERN, 23 YAINDAK BR KALECNN NSANST BECERS ve ANSLI OLUU YIKMITI.
Bana sorarsanz, ampiyonluu Avni Aker'deki Van manda kaybettik. Byle bir ma olamaz. Bir Cuma mayd. 21-1 bitecek ma 0-1 bitti.
Konu HOPA'LI TS'L tarafndan (15.02.2025 Saat 12:48 ) deitirilmitir.
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Ben o zaman 7 yandaydm abi asla unutmam o an, gzmn nnden hi gitmez, ma bitti biz o zaman kardeimle kuz tabi oda 5 yanda babam bizi maa felan da gtremiyor, anlurfada grev yapyordu babam terr vs onun iin, babam matan sonra eve geldi can skkn ok zgnd direk odann birine geti bende arkasndan gittim, kap ardndan baktm ne yapyor diye hngr hngr alyor, babam o vaziyette hi grmemitim o gnden sonra fanatik bir Trabzonsporlu oldum ktm, sonradan da hep dedim iyi ki Trabzonsporluyum paraya kar emeinin sava verildi hep bunlara ahit oldum, Babama da o gne hep hatrlatrm, arada sarlr hala iyi ki bizi Trabzonsporlu yapmsn derim, babam da hep syler o sene ampiyonluu vermesek o kadro en az 5 sene daha st ste ampiyon olurdu der.
S.V.A.K.O
FATH TEKKE
O Stingaciu sonra Kocaelispor 'a gelmiti. Benim enitem zmit'te lks bir semtinde berberdi. Stingaciu'da ona gelirdi tra olmaya. Ben de okul sonu yaz tatillerinde raklk yapyordum orda. Neredeyse hi Trkesi yoktu o zamanlar tarzanca falan ben ona ma sormutum. Fenerbahe size prim verdi mi gibisinden. Glmsedi ne verdi dedi ne vermedi demiti. Enitem sonra kzmt bana msteridir sktrma gibisinden. Ali en'in o maa bir dahlinin olmamas imkansz.
Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BTREMEYECEKSNZ... U19 GENLER HER ZAMAN ANS BULACAI VE CANINI DNE TAKACAI GNLER TEKRAR GELECEK, TARH TEKERRRDEN BARETTR...
ben byle konuunca hep tersi gerekleiyor ama yine de yazaym
kargalarn hocas kontroll oyun peinde
derbi olduunu da dnerek daha da kontroll oynar
biz gol yemiyoruz deplasmanda kazanamyoruz
sanki skc bir ma bizi bekliyor gibi
tahminim 0-0
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatszlk vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazm Gibi Sev.
Ozan vs bjk son 4 ma (son dk oyuna girdii ts-bjk man saymadm)
Bu i hava ii. Bir kere atmaya balaynca atarsn. Gol bekliyorum.
( ゚д゚)
2 gol Banza 1 gol Zubkov, 3-1 biter. ift 6 ile balamazsak. Ozan veya Folca oynamas lazm. Folca yeterliyse ben direkt onla balarm, tempolu orta saha ile bjky sahadan sileriz. Tabi hoca korkup gider Mendy-Lund-Ozan ile balarsa gemi olsun. Yapmayaca ey deil.
u anda 1 kullanc bu konuyu grntlyor. (0 kaytl ve 1 misafir)