Bu sezon kaybettiğimiz beş takımın dördünü ikinci devrede yendik. Kaldı TED.
Bu sezon kaybettiğimiz beş takımın dördünü ikinci devrede yendik. Kaldı TED.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Guzel galibiyet bu arada Nusret hakikaten geldiginden beri fecaat durumda Okben'in sakatlik sonrasi oyuna donusu onemliydi siradaki gelsin diyelim
Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yine antrenman tadında güzel bir maç oldu
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Creek için Erok maçına kadar kalacağı, sonrasının ise meçhul olduğu yazıldı twitterda.
571-1071-1299-1461-1923-1967
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Doğruluk payi var hoca dun roportajinda mart ortasina kadar bizimle gerisi belirsiz dedi
Şöyle bir istatistik paylaşayım:Creek sahadayken takım +19,5 (Maç başına)İki üç maçlık bir veri değil. On iki maçta bu seriyi yakalamak kolay değil.
O on iki maçta takımın ortalama averajı 17,0. Bu da harika bir veri. Ama Creek'in önemini es geçmemek lazım.
*
Bu arada totale bakalım:
Erok averajı 142
iLab averajı 122
İki maç eksikle bizim 233
*
Yarısı maç sonunda gelse de kenardan 7/14 üçlük katkısı aldık. Nusret de atabilse...
*
49:30'daki Can Uğur basketi... Çok iyi çizilmiş.
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (03.02.2025 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Abi Ankaragucu maci icin ne dusunuyosun o mac baya sikinti Creek yok Gokhan yok ustune Gordon 2 faullü
Şu pozisyonu rastgele çektim. Buckner dirsek atıyor hakem bey savunma faulü veriyor. Hep mi komedi bu hakemler? https://x.com/oztribalsibor/status/1...Tvprb3pJA&s=19
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (02.02.2025 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.
maç dışında bir soru soracağım, bizim sahada niye reklam panosu yok? çok çirkin bir boşluk oluyor ve reklam geliride elde edemiyoruz.
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Oğuz Açıkçası pozisyon için değil de öylesine çekeyim dedim. Baktım itirazlar falan videoyu cepten yakınlaştırıp izleyince verilen kararda ayrı şaşırdım. Ligde de bizim net bir şekilde birinci olarak çıkacağımızı düşünüyorum. Esenler deplasmanda bize gelecek bodrum maçları var.
İsmail'in Frazier'a yaptığı savunmayı da atlamayalım. İlk maçta bize 30 atmıştı. Bu sefer 5/13'te kaldı.
*
Ege, erken faul sorunu sebebiyle yaklaşık 15-20 dakika arası oyunda kalıyor. Ortalama 8'e yakın ribaund alıyor. Özellikle Gökhan'ın olmadığı dönem çok ihtiyacımız vardı bu katkıya.
Hayır gelmedi abi.
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (03.02.2025 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.
Erok maçının canlı istatistiğinde Yiğit Baran yerine Yiğit Batuhan Ateş Çakıroğlu vardı.
Bu esameyle mi ilgili?
Kameranın da yeri yanlış, basketbol maçlarının yüzde doksanında kamera benchlerin karşısında olur, Euroleague, Eurocup, NBA vs. Biz Eurocup'ta oynadığımız dönemde de kamera karşı tarafa konuluyordu. Zira koçlar, benchteki oyuncular ve hatta masa da oyunun içindedir.
Aris ile içerde oynadığımız maç gibi olmalı kamera.
https://www.youtube.com/watch?v=zRhx...HistoryChannel
Dediğiniz gibi televizyondan izlerken ambiyansı oldukça etkileyen bir görüntü oluyor reklam panolarının olmaması.
Bu arada bizim salon da sevimsiz bir salon maalesef, keşke daha düşük kapasiteli yeni bir salon yapılsa.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)