Takımda işler düzelmeye başladı. Pisi pisine kaybedilen puanlara son verdik ve oynadığımız son 11 resmi maçta yenilmedik.
Artık hedefin adı lig ikinciliği olmalı..
Bu takımın ve Ziya Doğan'ın Bize Şampiyonlar Ligi borcu var
Takımda işler düzelmeye başladı. Pisi pisine kaybedilen puanlara son verdik ve oynadığımız son 11 resmi maçta yenilmedik.
Artık hedefin adı lig ikinciliği olmalı..
Bu takımın ve Ziya Doğan'ın Bize Şampiyonlar Ligi borcu var
febe 1 - sivas 2 hedef şampiyonluk bile olabilir
şampiyonluk hedef konulduğunda alınan bir olumsuz sonuç takımı kötü etkiler. bunun örneğini ilk devre gs ve bjk maçlarından sonra girilen şampiyonluk havasının neticelerinden gördük
ama hedef ikincilik olunca biraz daha rahat olurlar diye düşünüyorum. o yüzden hedef lig ikinciliği olmalı diyorum
şampiyonluk zor ama 2.lik hayal değil yani haftaya herşey daha da netleşecek
eğer haftaya çimbomu yener seriye devam edersek 2.lik kesinlikle hayal değil hatta bu ligde herşey olur bakmışsınız şampiyon olmuşuz al işte sivas kadıköyde ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı... yürü be trabzonum yakışır sana şampiyonlar ligiii...
T R A B Z O N S P O R L U Y U M, Şerefli Gururluyum...
insallah ligi en iyi yerde bitirip seneye iyi bir sag bek sol kanat ve forvet alip sampiyonluga ulasiriz
Bence hedef 1.lik olmalı her zaman için.Küme düşmemiz kesin olsa bile.
keyif adamı ..
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Bu ligin ne olacağı belli değil. FB bu akşam yenilirse, şu BJK bile artık iyice şampiyonluk havasına girecek. KAyseri, GB bile iddialı duruma geldi. Alt taraf ise ayrı bir vaka. Sezon başı, "Acaba şampiyon mu olacak?" denilen Mania hızla küme hattına doğru gidiyor. Bugüne kadar görmediğim gariplikte bir sezon yaşıyoruz. İpi kim göğüsler bilmiyorum ama herhalde bugüne kadar şampiyonluğun bu kadar kolay olduğu bir sezon olmamıştır. Şu ilk yarıdaki kötü dönemde 5 puan daha alabilseydik biz bile şimdi bayağı iddialı olacaktık.
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
ZD İle bizden hiçbir şey olmaz hala skora göre yorum yapıyoruz bu kadro ve ZD bir yerde takılıcak emin olun bence uefa bile çok uzakkkkkkkkk bir ihtimal!!!
bence de haddimizi bilmeliyiz ağır ağır cıkmalıyız yani bu merdivenlerden![]()
hedef koymaya gerek yok, illa konulcaksa kalan her maçı kazanmalıyız. Çünkü fenerin maçları zor, arka arkaya 9 puan kaybedebilir. Yeter ki biz seri yapalım ki daha önce olmuştu bu. Genelde geriden gelen şampiyonluğa daha yakın oluyo ama biz henüz gelemedik. 5-6 hafta daha seri kazanırsak bu işi götürürüz. Takım baya değişti, Ziya doğan beni şaşırttı ama ben yine de güvenmiyorum. İlk yarıda bu mantaliteyle oynasaydık, ahh ah...
OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
hedef çıkabildiğimiz kadar basamak çıkmak bu şampiyonlukta olabilir
http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29
arkadaslar ankete katilalim..
sizce Trabzonspor sampiyonlar ligine katilabilicek mi?
anketinde ezikler hayir demisler hep.. oran düsük..
saha içinde futbolcular kendilerine düseni yaptilar.. simdi sira bizde.. hadi bi el atalim..
sürmene
neden olmasin....7 haftalik yenilgi serisinde sadece 2 galibiyet alsaydik simdi 2.dik
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
cok enteresan su anda radyospor da konusan fb li bir yönetici trabzonspor maci ve fikstür acisindan trabzondan bahsediyor, besiktas ile kapisacaklarini düsünüyor, trabzonun gs yi nerdeyse kesin yenecek gözüyle bakiyorlar.
Trabzon kelimesini cok sever onlar, baslarina gelebilecekleri simdiden kara kara düsünmeye basladilar, ortalik kokmaya baslar yine yakinda.
Inschallah.
Konu sanatik tarafından (04.03.2007 Saat 21:24 ) değiştirilmiştir.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
kalan 11 maçıda kazanalım neden olmasın .şampiyon olalım Allahın izniyle
inancımız sonsuz![]()
BMN l TRABZON
Sampiyon olmadikca 2.lik neye yarar?
hedef şampiyonlar ligi şampiyonluğu olmalı..Bizi dünya tanımalı..
beyler uçmayalım haddimizi bilelim ZD ile şampiyonlar ligi çok komik olur
fenerle aramızda 12 puan fark yok mu?
ben bu haftaya kadar beynıme sampıyonluk konusunda sacmalama dıyorumdum..
ama neden olmasın artık!!
Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)