Bir adam gol atmaya alıştıysa kolay kolay durduramazsınız o adamı, ne yapar ne eder o cezasahasına konumlanır. Bakınız Novak. İnşallah Malheiro, onu da geçer.
Bir adam gol atmaya alıştıysa kolay kolay durduramazsınız o adamı, ne yapar ne eder o cezasahasına konumlanır. Bakınız Novak. İnşallah Malheiro, onu da geçer.
ERTUĞRUL DOĞAN DEFOLANA KADAR TRABZONSPOR DÜŞMANIYIM
Eskinin "bir bek ofansif diğeri defansif olacak" tabiri "iki bekinde çift yönlü olacak biri çizgiyi kullanırken diğeri içeri kat edecek"e evrildi. Pedro dün içeri kat ederek oynadı
Konu My tarafından (13.01.2025 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
Alex i postalamislar her acidan iyi oldu bu galibiyet
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
dedik maçtan önce alex kovulur diye. bu işin kitabını yazdık aga
Puhaaaa yallah çöpe
En büyük Trabzon
Dün cok keyifli bir gün oldu, özellikle Antalya´ya karsi 5 golle cosmamiz cok önemliydi. Antalyalilar Waka´yi durduralim derken, sagdan igneyi vurmak onlar icin cok aci oldu.
Macin yildizi tabi ki Malheiro, Avcisporlularin bir taraflari kaniyordu dün itibari ile...Ama macin gizli kahramani Mendy´den hic kimse bahsetmemis, özellikle defans hatti halen daha tedirgin, fazla güven vermiyorken, bircok rakip atagi baslamadan bitirdi, oyunu acti. Eminim istatistiklerde cok öndedir. Batagov´un yanina elit bir stoper transferi, takimi cok rahatlatir, tabi ki yillardir bekledigimiz No.8.
2+2 net transferle ikinci yari cosariz ama bu Yönetimle zor!!!
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yazımın konusu bu değildi ama söz ettiniz açıklayayım, Bir takımın sağ bekinin bir maçta 3 gol atması alışılagelmiş bir durum nedir, Elbette kıymetlidir kim hafife alıyor ama ben diyorum ki, 30 senede bir olan olay değil önemli olanın, Pedro gibi oyuncuların, Bu oyunlarını devam ettirmesi. Her maç 3 atmasın ama 2 maçta bir bir asisti olsun o zaman. Bu daha faydalı diyorum
Oyuncu bence gelişim içinde ve savunma zaaflarını da atlatmalı, Çok adam kaçırıyor ve kontrolsuz oynuyor. Sadece süratli olmak yeterli değil bence. Ama bu çocuktan olur. Umudum var
Bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz
Konu pReN@_61 tarafından (Dün Saat 11:17 ) değiştirilmiştir.
Sahte gol kralını kovdurmak da Trabzonspor'uma yakışırdı. Güzel olmuş. Ulan rakip defans ve kalecilere gol yesinler diye para versem ben de gol kralı olurum mk.
Türkiye liginin tek gerçek gol kralları Trabzonspor'dan ve Anadolu'dan çıkan gol krallarıdır. Mesela Şota, Fatih Tekke, Burak Yılmaz, Sörloth gibi. Burak Yılmaz'ın 2010-2011 sezonundaki gol krallığı da şikeyle çalınıp bu maçtan sonra kovulan keltoşa peşkeş çekilmiş.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)