konya macınıda kazanıcak gıbıyız... haftaya samıyende ev sahıbıyız!!!
Haydi Trabzonspor Haydi Yattara çık, oyna, maçı getir
konya macınıda kazanıcak gıbıyız... haftaya samıyende ev sahıbıyız!!!
Gurbetçi Gençler.
Ferhat sarı kart cezalısı, musampa kırmızı kart cezalısı
Galatasarayda Ü.Karan Okan sarı kart cezalısı
Haydi ya Alah!!!Bekle bizi cin-con...
bu maça bmn istanbul bir orginazsyon düzenler herhalde inşallah kazanıcaz bu maçı
bu haftanın gazıyla galatasarayıda yeneriz gibime geliyor . zaten defanslarında çok büyük hatalar yapıyorlar . onun dışında ümit karanda cezalı . daha ne olsun bizdede musampa cezalı ama hoca oynatmıyor zaten onu . inşallah bu maçıda kazanıp iyice üst sıralara demir atarız .
bu macıda alcagız zaten bırde yattara oynarsa tamam bekle gs bız gelıyoz
umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....
sırada bu takımmı var oda seride kaybolur gider konya karşısında sıkmadan galip geldik bide yattara oldumu alır gideriz
inşallah
Song'u oynatmazlarsa, Tolga Tomas'ın arasına atacağımız toplarda Savunmanın arkasına top atarsak Umut, Gökdeniz kaleciyle karşı karşıya kalır çok pozisyon buluruz
Konu gerçekefsane tarafından (04.03.2007 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.
walla söle bi gayse forumlarına göz attım bizim onları yeneceğimizi kabullenmişler şimdiden galiba mondragonda sakatmış
galatasarayın önemli eksikleri var....ama eksikleri var diyede hafife almamak lazım...sonuçta ali sami yen de oynuyoruz ve karşımızda ne olursa olsun bir galatasaray takımı var...galibiyet ilk 3 için şansımızı %40 dan %60 çıkarır...
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Insallah bu maci da kazanacagiz. Galatasaray bizden daha iyi bir takim degil kesinlikle Bu maci da kazanip cikisimizi devam ettirecegiz.
Ayrica bu macta Yattara da oynayacak.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Gs'nin kalesine Fevzi geçer diyor Galatasaraylı arkadaşlar. Korkuyorum hangisi geçerse geçsin hocanın gözüne girmek için kaplan kesilecekler.
bu maç bizim buraya kadar getirdik bu çıkış sürecek haydı trabzon haydı futbolcular haydi ziya doğan
en rahat maçlarımızdan biri olacak.Ben rahat kazanırız diyorum.
dün yazmıştım burda 2 farkla yeneriz konya yı diye ki son dk da 1 farkla yendik ama belliki oyuncuların aklı gs. maçında gs. belki de konya dan rahat yeneriz mondi de sakatlanmış ki bizde yattara oynucak ceyhunin you da var ki onlarda şimdiden kabullenmiş mağlubiyeti hadi hayırlısı haftaya istanbul ali samiyene hayde
TRABZON BİR EFSANE İSE TRABZONSPOR BİR
DESTANDIR....
DÜZCE'Lİ ÇILGIN FANATİKLER ....
işi buraya kadar getirdikten sonra gayse maçını kaybetmemiz ilk üç için şansımızı bir hayli azaltır..ben oyuncuların ve herkesin bu maç için dahada hırslı olacağını düşünüyorum ve nerede hangi şartta olursa olsun gayseyi ezeceğizzz...
GÜMÜŞ GENÇLİK!!!
Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...
alıcaz inş gayse ye de mezar edeceğiz ist i
bu maşıda aldık mı ver elini şampiyonlar ligineee
umit karanin olmamasi cok super bence nezaman ne yapacagi belli olmuyor herifin
Aslinda Trabzonspora yakisir bir futbolcu
Musampa'nın kırmızı kart cezalısı oluşu bizim teknik heyeti kara kara düşündürüyormuş. Onun yokluğunda Mustafa Keçeli, veya Hasan Üçüncü görev yapacakmış.
SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..
bize hangi tribünü verecekler acaba.
Özkan SÜMER
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)