eywallah çok sağol şimdi başlıyorum
Evet arkadaşlar bu oyunu oynayanlarınız varmı.Ben oynuyorum çok da güzel bi oyun gerçekten.Önce www.managerzone.com adresinden üyelik alıp e-mailinize gelen posta ile üyeliğinizi aktifleştiriyosunuz.Takımınızı kurup,oyuncular transfer edip,stadınızı geliştirebiliyorsunuz.Ligde şampiyon oluncada bir üst lige geçiyorsunuz.Gerçekten çok güzel bir menajerlik oyunu.Oyunun en öenmli artısı ise Türkçe dil seçeneeğinin olması.
7-7-7-7-7-7-7
eywallah çok sağol şimdi başlıyorum
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Arkadaslar burda MZ hakkinda birbirimizde fikir alisverisinde bulunuruz diye düsündüm,ayrica kafaya koydum benim takim siralamsina 1.yazmadan birakmicam oyunu ( sanirim hc birakamicam )
hadi mzciler gelin muhabbetimizi edelim mz hakkinda hersey benimde bazi konularda yardimci olabilcegim seyler varsa yardim ederim kalin saglicakla
Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
İlk defa duyuyorum :') Nasıl bir oyun?
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Ben varım.. Nikim the_s2d 3. Ligdeyim, gümbür gümbür 2. lige doğru gidiyorum
Oyundan bahsetseniz biraz
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
öncelikle sitenin ismini vereyim www.managerzone.com
online manajerlik oyunu
sitede iki tane secenek bulunuyor futbol ve hockey diye... saniirm aramizdan hockeyciler cikmayacagina göre futbol kisimini anlatsam daha iyi olacak
siteye kayit olduktan sonra ( takim ismi otomatik olarak belirleniyor ama isterseniz 22.000 euro karsiliginda idegisebilirsiniz..,( hangi ülkede iseniz oranin ipsine göre o ülkenin takimlarindan birisini veriliyor size) mz nin kendi belirledigi takim ile suanlik turkiye liginde sanirim en son 8.lig var var en ust lig ise super lig ... 110 bin euro bakiye ile oyuna basliyorsunuz...artik sansiniza kalmis alacaginiz takim buyuk bir ihtimalle 8.lig den olur , kadronuz da mz tarafindan belirleniyor.ama istemediginiz oyunculari takimdan kovabilir yada satabilirsiniz..bir takimin enfazla 3 tane yabanci oyuncu transfer hakki vardir.yerli oyuncularda bir sinirlama yoktur..1. ve 2. haftalar ve sanirim 12.haftalar arasinda takiminiza alt yapi kurabilip oyuncu yetistirmeye baslayabilyirsonuz not: mz de alt yapi cok onemlidir klubun gelecegi acisindan...
liglere gelince oynadiginiz ligde 12 tane takim olur. haftada 2 mac vardir carsamba ve pazar gunleri...bunlar haricinde takiminizin performansini korumak ve finansal acidan para kazanmak icin hazirlik maclari yapabilirsiniz..(en makbul olani haftada 4 hazirlik macidir )
not:1 den fazla takim alinmasi yasaklanma sebebidir... ayrica ayni ip uzerinden transfer yapilamaz buda yasaklanma sebebidir...
simdilik aklima gelenler bunlar baska merak ettigin birsey olursa yardimci olamaya calisirim...
herkese basarilar bu arada benim adimda nouma_wien takimin ismi WU Trapezus Avusturya 4.liginde oynuyorum ... son olarak MZ kolik im
Başlayalım bakalim :') Teşekkürler bilgi için.
Üye oldum :') Çok anlarım ya inkilisceden
Türkçe olmuyor mu bu? :')
tükcesi var ilk www.managerzone.com a girdigin de select you language varya orayi turkce yap oyun tamamen türkce.. hadi bakalim hayirli olsun
Selami bende geliyirum seni 2. lige çıkarmayacaum..
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Liglere katılamıyorum, kredim yokmuş :')
Online menejerlik oyunu.
Bedava 3d mevcut.
Şu an Dünyadaki en iyilerinden birisi.
www.managerzone.com
forumdaki Ts Fan Club a bekleriz.
yardım isteyen arkadaşlarımıza her şekilde yardım ederiz
Aynı başlıktan vardı.
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=8290
Konular Birleştirilmiştir.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Ulen küme düştüm
rendaşlar burda buluşalım , sizlerde tanıtın kendinizi
ayrıca özür diliyorum konu varmış
Konu ..... tarafından (16.06.2009 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)