İstanbul'u geçelim Eskişehir, Bursa alt liglerde 200-300 TL'ye full dolduruyor. Dolduramazsak rezillik ama bence kapalı gişe olacaktır.
Oyuna gelirsek bence Şenol hoca oyununu oturttu. Üç dört haftadır iyi oynuyoruz. Yapılacak takviyelerle önümüzdeki seneye çok olumlu bakıyorum. Ama bu maçı kaybedersek düşme hattına iniyoruz. İş kaosa döner. Şenol hoca ayrılır. Acayip korku dolu sezon yaşarız. O yüzden mutlaka kazanmamız gerekiyor.
Paraya kıydım, taaa İstabul dan kalkıp maça gidiyorum.
Zor zamanda Takıma sahip çıkmak gerekir !!
Tam tamına 61 TL verdim maç biletine![]()
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Twitter'da bu maça yeterince ilgi göstermedikleri gerekçesiyle Z kuşağına sallanıyor. Siyasetçilerden Allah'tan korkar gibi korkup kulübü Erto'ya peşkeş çekenler Z kuşağı mı yoksa dinozor kuşak mı?
Trabzon aşkıyla herkes stadyuma.....
Bu maç düşmanları üzme maçı (İHO-TFF, MHK, SAMSUNSPOR, RİZESPOR, BİZANS MEDYASI...)
BU ZOR GÜNLERİNDE SEVDAMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ.
MHK'nın tetikçi hakemleri GS ve FB'nin sahalarında oynadığı maçlarda çok korkuyorlar. Rakibi doğruyorlar. Akyazı'yı hakemler için cehennem ortamına çevirmeliyiz bu maçla birlikte
BİLHASSA VAR HAKEMLERİ AKLINI BAŞINA ALACAK.
Biz lehimize çağırsınlar demiyoruz, aleyhimize de hakemi çağırmasınlar.
İSYAN, İSYAN, İSYAN....
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
draguş ilk yarıyı kapatmış. takımda yedek oyuncu kalmadığı gibi kanatta kalmadı. böyle bir kadro planlaması olamaz arkadaş. bu takımın 3-5 kişi dışında tamamen değişmesi gerekiyor. yazık günah giden paralarımıza. şu transferleri yaptıranlar kimse yatacak yerleri var mı acaba.
Dönüş maçı olsun. 3-4 maç üst üste kazansak inanın hava değişir.
Ölü toprağı atmak gerek.
Hocaya ve takım sahipsiz olmadığının bilincine varsın. Yeterki ğs maçındaki gibi oynayın, taraftar her zaman arkanızda mesajı verilir.
Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Sergen "Trabzon takımı madem böyle oynuyorlar niye her maç böyle oynamıyor" dedi
Haksızda değil
“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Bence sezonun en önemli maçı bizim adımıza, bu maçta alacağımız 3 puan ve oynayacağımız coşkulu bir oyun fitili ateşler
Eyüp-Fener maçını gördükten sonra bu ligin bi hükmü yok.
iho nun o koltuktan inmesi veya birşeyler yapmaya zorlanması için zamanında onun yaptığından daha sansasyonel ama daha akıllı şekilde tepki koymalıyız.Artık milletle dalga geçiyorlar.
Konu El Cordobes tarafından (20.12.2024 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir.
There is no spoon...
Adam kupa finaline çıkmayan ve kurallar gereği bir sonraki kupa turnuvasına alınmaması gereken takımı yalvar yakar kupaya davet ediyor. Nasıl bunun yalakası çoksa bu da kendisinden zengin, kuvvetli olanın yalakası. Ne iş yapıyor bilmiyorum ancak oturduğu koltuktan kalktıktan sonra koç grubuyla bayağı iş yaparlar.
Bir de benim anlamadığım bizim taraftan neden iho ya yüksek sesle itiraz gelmiyor. Hep bir temkinli açıklamalar. Fener nasıl biraz menfaatine dokundu, n.özdemir i ihraç etti gitti. Bizdeki bu iho çekincesi ne? Ne ağırlığı var kulüpte? Kulüp tarihinin en rezil üç başkanından biri kendisi.
There is no spoon...
bu ligin gerçek anlamda sportif gerçekliği falan kalmadı. devletin futbola el koyacak gücü yok. o kadar acizler. son 3 senedir galatasaray ve fenerbahçe'nin nasıl maçları kazandığını herkes görüyor. yapılan hatalar direkt olarak maç sonucuna etki ediyor. böyle bir ortamda bizim maçlarda rakibe karşı hata yapıldığında objektif görünme devri bitmiştir. şunu gördük ki ne kadar çok pislik yaparsan, hak yersen yaptığın yanına kar kalıyor. bizde artık camia olarak bu moda geçmeliyiz. özellikle trabzon'daki maçlarda her türlü pisliği, çirkefliği yapıp hakemleri etki altına almalıyız.
Aslında bir hamle geldi. Ama Hacıosmanoğlu savuşturdu.
HT Spor'daki yayının ardından Berat direkt arayıp istifa etmesini söylemiş. Önce istifa etti, Fanatik'te Umut Eken WhatsApp mesajını yayınladı. Pazar günü Ali Koç, Kasımpaşa ve Karagümrük Hacıosmanoğlu'nu destekleyip kararından vazgeçirmiş.
Hacıosmanoğlu ilk günden beri Trabzonspor'a zarar veriyor. Fakat bugünkü konumu Trabzonspor'un ötesine geçti.
Ağaoğlu'nun Çebi ve Koç'la kurduğu ancak sonradan ikisinin caydığı süreçteki akla ihtiyaç var. Mesela geçen haftaya kadar, Gs Başkanı, yöneticisi ve hocası konuşmalarında (Elbette kendi menfaatleri doğrultusunda) "Trabzonspor'un da hakkı yeniyor" demişti. Biz bunu bile kullanamayan, iletişim becerisi olmayan kişilerin ellerşne kaldık.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
bu maçtan sonra liglere 1 hafta ara veriliyor. ilk yarının son maçı diyebiliriz. ikinci yarıya samsun deplasmanıyla başlıyoruz. ondan dolayı bu maç bayağı önemli bodrum da elinden geleni yapacaktır.
şuan basket maçı var Trabzonspor Bodrumspor 61-57 öndeyiz yarın 3 tane atarız ama yermiyiz bilmiyorum
Bordomavi.net - Orhangazi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)