Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Talihsiz kaza ve ölüm

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Talihsiz kaza ve ölüm

Hollanda'nın Rotterdam kentinde 13 yaşındaki bir Türk çocuğu tramvay altında kalarak can verdi. Vreewijk semtindeki Breeplein meydanında meydana gelen olay sırasında durak kenarına ayaklarını sarkıtarak oturan Tuncay Demir'in raya meşrubat kutusunu atan kişiye bakmak için başını çevirdiği sırada hızla gelen tramvayın altında kaldığı öğrenildi.

ÇOK HIZLIYDI

Nieuwe Zuid Ortaokulu’nda eğitim gören ve ilkokuldaki eski arkadaşlarını ziyaret dönüşü tramvay altında kalan talihsiz Türk çocuğunun olay yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi. Bazı görgü tanıkları, olay sırasında tramvayın durağa çok süratli girdiğini belirterek, "Normal şartlarda vatman durağa düşük hızla yaklaşır. Bu olayda tam aksi bir durum yaşandı ve hızla gelen tramvay çocuğu bir süre sürükledi" dediler.

Bazı yolcular da bir grup gencin tramvay içinde aşırı gürültü yaptığını belirterek, olay sırasında dikkati dağılan vatmanın durak kenarında oturan Tuncay’ı fark etmemiş olabileceğini anlattılar. Vatmanın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı ve olayla ilgili olarak polis tarafından araştırma başlatıldığı öğrenildi. Talihsiz Türk çocuğunun cenazesi defnedilmek üzere Trabzon’a götürüldü. [Ergun KULA/ROTTERDAM]

Ailesine başsağlığı dileriz.
    Haberi görünce çok üzüldüm.
    hobisi amatör fotoğrafçılık >>
    .

allah rahmet etsin...

Yorum

Allah rahmet eylesin

Yorum

Allah rahmet eylesin...maç günü sabah sabah moralim bozuldu...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Allah rahmet eylesin
          BMN I TRABZON
          7 geliyor 7

Yorum

Allah rahmet eylesin !

Yorum

Allah rahmet eylesin
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

ALLAH rahmet eylesin .Ailesine sabırlar versin
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Allah rahmet eylesin , Mevlam geride kalanlara sabır versin
                  Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                  BMN Tsira TRABZON

Yorum

ALLAH rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına sabır versin.
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yorum

Allah rahmet eylesin.Ailesine ve yakınlarına sabır versin
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

ALLAH rahmet eylesin. Ailesine sabir versin. Cok zor olay.
                          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Allah rahmet eylesin.

Yorum

of off offf...Allah rahmet eylesin ((

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X