Allah güdülenmiþ medyanýn þerrinden herkesi korusun...
Karþýlarýnda bunu kontrol edecek bir mekanizma yok ya attýkça attýlar...
Yani Suriye ile ilgili pek çok haber YALAN çýktý...
-Yeraltý hücreleri filan yapay zeka ile hazýrlanmýþ bir mizansenden ibaret... Öyle bir yer yok...
-Pres makinesinde ölülerin sýkýþtýrýldýðý da yalan. Yahu cezaevi atölyesinde kullanýlan pres makinesi bu. Bizimkilerde de var. Her yerde var.
-Esad'ýn sarayý dedikleri yer muadillerinin 30 da biri kadar bir yer... Büyük deðil .
Yani hazýr Esad yokken kitlemize ne olursa olsun kitle mantýðý ile yapýlan haberlerin ÇOÐU yalan...
Esad gaddar bir diktatör olabilir buna bir þey demiyorum ama yazýlan , yayýnlanan daha önce stüdyoda hazýrlanan her þeyede kontrol etmeden inanmayýn derim.
Abd'nin Irak Ýþgali için kullandýðý materyallerin %99 u yalan çýkmýþtý bunu sakýn unutmayýn.
Ben sosyal medyada sað,sol, milliyetçi,muhafazakar, solcu her görüþten ,hatta her milletten 400 'ten fazla gazete, dergi , haber kanalý ve kiþi takip ediyorum.
sadece yanlý basýnýn güdülenmiþ haberlerini okuyup buraya gelmiyorum. saçma sapan hayallere de kapýlmýyorum.
Onun içindir ki gaza gelmeyin , her söylenen, her yazýlana da inanmayýn. Realist olun derim.