Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: TBL 8. Hafta | Ted Ankara Koleji 73 - 69 Trabzonspor | Maç Sonucu

aKyz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Post TBL 8. Hafta | Ted Ankara Koleji 73 - 69 Trabzonspor | Maç Sonucu

Ankara Gölbaşı Spor Salonunda TED Ankara Koleji ile karşılaşıyoruz.

Son maçlarında Kapaklı karşısında mağlup oldular ve puan durumunda bir altımızda bulunuyorlar.
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Eski asistan koçumuz Mustafa Mavili'nin çalıştırdığı, altyağımızdan yetişen Mustafa Baştürk'ün oynadığı TED köklü bir spor kültürüne sahip.

Dün akşam Kapaklı'da unutulmayacak bir son yaşadılar.

https://x.com/NeoRock06/status/18483...lG1y4_RYg&s=08

Sezona üç mağlubiyetle başlayıp sonraki üç maçı kazanmışlardı.

Gardları Florence, yıllar önce BSL döneminden tanıdıkları bir oyuncu. Pivotları Gueye de geçen yıl Sigortam.net'te oynamıştı.

Bir dönem bizde oynayan Özgüt Şahin, Eray Akyüz, Umar Atın, İlker Tunalı, Berkay Genç'le iyi bir rotasyonları var. Önceki yıl BGL MVP'si olan A. Kutay Güneş'le başlıyorlar.

En güçlü yok sanki bu yıl. Daha dengeli görünüyor şimdilik.

Bodrum
    Ankaragücü
    Erok
    Sigortam iLab fena değil.

Konya öyle... TED'i ve Çayırova'yı merak ediyorum. Bu lig enteresan. Geçen sezon beşinci bitiren Finalspor, düşebilirdi.
    Sezon öncesindeTED'i merak ettiğimi yazmıştım. Takım oyununa en yatkın kadrolardan biri onlarda. Herkesten katkı alıyorlar.

İnşallah kazanırız. Drplasmanda kazanıp Erok & Çayırova fikstürüne girmeden evde Anka'yı yenmeliyiz. O iki hedef maçına üç maçlık seriyle gidersek çok iyi olacak.

Ege bu maç oymayacak galiba. O gelince Brown dörde ve Rijad üçe kayacaktır. Savunmada daha uzun forvetlerimiz olacak. Yeni düzeni görmek lazım.

İ. Cem - Utku
    Gordon - Can Uğur
    Okben - Rijad
    Brown - Gökhan
    Ege - Doğan

Geniş rotasyonda iki veteran ve üç genç daha var: Alican, Ogün, Mert, Oğuzhan, İbrahim...
    Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (22.10.2024 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Forum Yöneticisi Yiğit SARI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

gitsem mi maça acaba?

biletleri nereden takip edebiliriz?
    Konu Yiğit SARI tarafından (23.10.2024 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    Güney Amerika

şu ana kadar ligde defans diye bir şey yok. maçlar bol sayılı geçiyor. atan kazanıyor gibi görüntü var.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Yiğit SARI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gitsem mi maça acaba?

biletleri nereden takip edebiliriz?
    0537 320 24 92'den bilgi alabilirsin Yiğit.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Ege'nin lisansı çıktı.

Ogün' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Savunma gayretimiz iyi ama hücumda herkes kafasına göre takıldığı için fark sadece 5. Çok rahat çift hanelerde bitebilirdi ilk periyot.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Adem Akyüz' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Yine sadece üçlüklerle maç kazanmaya çalışıyoruz.
    571-1071-1299-1461-1923-1967
    "AKÇAABAT SEBATSPOR"

Adem Akyüz' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Oyuncuyu bilmediğimden soruyorum. Ege Arar yakın mesafeden hep bu kadar yüzdesiz mi atıyor? Sabahtan beri pota dibinden kaçırdıklarının haddi hesabı yok.
    571-1071-1299-1461-1923-1967
    "AKÇAABAT SEBATSPOR"

Ogün' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Sinirim bozuldu ya. Bu hoca kovulana kadar maç izlemiyorum. Erok'u bu hocayla yenme ihtimalimiz yok zaten. Direkt çıkma ihtimalimiz 7 haftada bitti şaka gibi

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Forum Yöneticisi Yiğit SARI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

takım daha boş turnike atamıyor yahu çıkmasınlar zaten

Nereden
    Güney Amerika

boşa giden çöp bir sezo. ulan bu hoca kimdir ne başarısı varda trabzonspor'u çalıştırıyor. kulübü kimlere emanet ettiler. her yerden bir vizyonsuzluk akıyor.

gurur6134 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Maci izleyemedim ama sosyal medyada hocaya buyuk tepki var bu is bu adamla gitmeyecek anlasilan..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Maç esnasında ve sonrasında yazmadım. Biz eleştiriyoruz diye kaybediyormuş ya takım... Bu çağda, bu kafa!

"Ege gelince Brown 4'e kayar" demiştik. Olmadı, göremedik. Çünkü geçen sezon şampiyon olan hocamız ve etrafındaki yalakalar her boku iyi biliyor. Sonuç: Sekiz maçta, üç galibiyet.

Utanması olan varsa, Orman - Balıkesir maçını seyretsin. Yabancı uzun olmadan McNairli rakibi nasıl yendiler? Haftalarca uzunsuz oynayan Cedi Osman'a baksınlar. Şu pozisyonda oyuncu konuşmak anlamsız. Arif onlar anlardı, bu düzenle yol gidilmez. Harem maçı başı, Konya ilk devresi, geçen hafta 63-43 sonrası... Bu sekanslar, koçsuzluk örneğidir.
    Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (28.10.2024 Saat 09:26 ) değiştirilmiştir.

axelman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Oğuz ZEYTİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maç esnasında ve sonrasında yazmadım. Biz eleştiriyoruz diye kaybediyormuş ya takım... Bu çağda, bu kafa!

"Ege gelince Brown 4'e kayar" demiştik. Olmadı, göremedik. Çünkü geçen sezon şampiyon olan hocamız ve etrafındaki yalakalar her boku iyi biliyor. Sonuç: Sekiz maçta, üç galibiyet.

Utanması olan varsa, Orman - Balıkesir maçını seyretsin. Yabancı uzun olmadan McNairli rakibi nasıl yendiler? Haftalarca uzunsuz oynayan Cedi Osman'a baksınlar. Şu pozisyonda oyuncu konuşmak anlamsız. Arif onlar anlardı, bu düzenle yol gidilmez. Harem maçı başı, Konya ilk devresi, geçen hafta 63-43 sonrası... Bu sekanslar, koçsuzluk örneğidir.
    Oğuzcum en baştan net konuşalım Trabzonspor'un başkanının saçmasapan kafa yapısı bütün şubelerine sirayet etmiş. Param var her şeyi ben bilirim zihniyeti ile yol gidilmez. Futbol'un görüyorsunuz, basketbolda farklı olmaz maalesef.2 sezonda 50 milyon euro harcadığı takım ortada. Basketbola da 50 harcasa ortada takım olmayacak.

Nereden
    Güney Amerika

galibiyet serisi bu ligde çok şeyi değiştirir fakat bu takım o ışığı vermiyor. olaya olumlu bakalım diyoruz da bu koç ile lige çıkmamız imkansız. kaybettiği 2-3 tane maç var ki resmen fiyasko.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı axelman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oğuzcum en baştan net konuşalım Trabzonspor'un başkanının saçmasapan kafa yapısı bütün şubelerine sirayet etmiş. Param var her şeyi ben bilirim zihniyeti ile yol gidilmez. Futbol'un görüyorsunuz, basketbolda farklı olmaz maalesef.2 sezonda 50 milyon euro harcadığı takım ortada. Basketbola da 50 harcasa ortada takım olmayacak.
    Selam Agah, nasılsın?

Hiçbir Trabzonspor Başkanı, seviyeyi bu kadar dülürmemişti. Hem sportif rekabetçilik açısından hem de makamının saygınlığı bakımından... Liyakatsiz ve belagatsizin teki. Cahil cühelayla saçmasapan işler yapıyor. Koca Trabzonspor kurullarına, Notpad'de hazırlanmış üç satır veri sunup "Borç sıfırladım" diyor. Kral çıplak ama aoyallar göremüyordu ya, aynısı.

Gelelim takıma. Geç kuruldu. GM, koç, staff ve oyuncular toplama takım havası yansıtıyor sezon başından beri.

* Transfer yapıyoruz, Küce'nin şahsi hesabından açıklanıyor.

* Yasakla ilgili karar alınıyor. Resmî ve net biz izah yok süreçle ilgili.

* Bu takımın yöneticisi istifa etti. Kimin haberi var? Bir basın toplantısı yapılsa bütçe, plan, hedef, sakatlık, yabancılar, borç, alt yapı vs ile ilgili bilgilendirme yapılsa...

Sadece BSL'de kontrat alamamış oyuncuları toplayıp Voltran'ı oluşturacaklarını zannediyorlar. Ortada bir organizasyon görünmüyor. Yazık yani... Nisan ayında Cengiz Abiyle takımı ziyaret etmiştik Trabzon'da. Herkes heyecanlıydı. Geçmişten ders çıkarılmış, daha sindire sindire gidilecekti. Maddi ve manevi... Öyle olmadığı belli. Yoldan geçen beş hooperı çevirip, ceplerine harçlık koyup, "hadi çıkın atın" denmiş havası var. Bizim dışımızdaki on yedi yakımın benchine bakın. En az beş altı sorumlu var. Hadi bunları geçtim,parkeye bakalım.

Tek yabancılı TED'e kaybetmenin izahı ne? 2008-09 takımını geçiyorum, 09-10 takımı ezip geçiyordu. Yakan Hoca basketbol oynatıyordu. Beşok Hocam'ın savunma planı var mı? Sekiz haftadır göremedim. Sekiz hafta erkense, ne zaman kınuşacağız, onu söylesinler en azından. Hedef play-in filansa, hiç konuşmayalım.

axelman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Oğuz ZEYTİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Agah, nasılsın?

Hiçbir Trabzonspor Başkanı, seviyeyi bu kadar dülürmemişti. Hem sportif rekabetçilik açısından hem de makamının saygınlığı bakımından... Liyakatsiz ve belagatsizin teki. Cahil cühelayla saçmasapan işler yapıyor. Koca Trabzonspor kurullarına, Notpad'de hazırlanmış üç satır veri sunup "Borç sıfırladım" diyor. Kral çıplak ama aoyallar göremüyordu ya, aynısı.

Gelelim takıma. Geç kuruldu. GM, koç, staff ve oyuncular toplama takım havası yansıtıyor sezon başından beri.

* Transfer yapıyoruz, Küce'nin şahsi hesabından açıklanıyor.

* Yasakla ilgili karar alınıyor. Resmî ve net biz izah yok süreçle ilgili.

* Bu takımın yöneticisi istifa etti. Kimin haberi var? Bir basın toplantısı yapılsa bütçe, plan, hedef, sakatlık, yabancılar, borç, alt yapı vs ile ilgili bilgilendirme yapılsa...

Sadece BSL'de kontrat alamamış oyuncuları toplayıp Voltran'ı oluşturacaklarını zannediyorlar. Ortada bir organizasyon görünmüyor. Yazık yani... Nisan ayında Cengiz Abiyle takımı ziyaret etmiştik Trabzon'da. Herkes heyecanlıydı. Geçmişten ders çıkarılmış, daha sindire sindire gidilecekti. Maddi ve manevi... Öyle olmadığı belli. Yoldan geçen beş hooperı çevirip, ceplerine harçlık koyup, "hadi çıkın atın" denmiş havası var. Bizim dışımızdaki on yedi yakımın benchine bakın. En az beş altı sorumlu var. Hadi bunları geçtim,parkeye bakalım.

Tek yabancılı TED'e kaybetmenin izahı ne? 2008-09 takımını geçiyorum, 09-10 takımı ezip geçiyordu. Yakan Hoca basketbol oynatıyordu. Beşok Hocam'ın savunma planı var mı? Sekiz haftadır göremedim. Sekiz hafta erkense, ne zaman kınuşacağız, onu söylesinler en azından. Hedef play-in filansa, hiç konuşmayalım.
    Sağol iyiyim çok şükür ama takımdan da külüpten de ümidim yok. Saha içinde ne, nasıl planlandı belli olmadığı için günlük performansla yürüyor takım. Beşok hocayı pek bilmiyorum içerde ne yaşıyor, ne yapıyor bilmiyoruz. Kaostan play-in bile çıksa eh iyi derim şuan.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı axelman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağol iyiyim çok şükür ama takımdan da külüpten de ümidim yok. Saha içinde ne, nasıl planlandı belli olmadığı için günlük performansla yürüyor takım. Beşok hocayı pek bilmiyorum içerde ne yaşıyor, ne yapıyor bilmiyoruz. Kaostan play-in bile çıksa eh iyi derim şuan.
    Puan tablosunun sekizinci haftadaki görüntüsü, geçen sezonun finaline benziyor. Bu ligi takip edenler bilir, ani iniş-çıkışlar yaşanır. Ödeme sorunu olur, yabancı gider veya gelir... Geçen sene mesela Harem maçlarını takip ettim. İlk sekiz haftada altı galibiyet alan takım, rakip eden yirmi iki haftada dört defa kazanabildi. Ve play-off'a da düşmeye ee bir galibiyet farkla bitirdi. Tabii bu sezon Anka işi değiştiriyor. Düşük bütçeli takımlar arasında tek takım gidecek. Lige ve rakiplere saygım var. Kızdığım nokta, yolumuz play-in ise niçin bu kadar iddialı isimlerle yürüyoruz?

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

* Maçın başında Mustafa'nın, Can Uğur'a arkadan yaptığı faule sportmenlik dışı çalınmaması... Fakat Gueye'nin dirseğiyle düşen Can Uğur'a tyeknik verilmesi... TBL'nin hakem standartsızlığı ve seviyenin düşüklüğünün göstergesi gibi iki pozisyon.

* Önceki mesajlarda yazmayı atladım. Florence yoktu ama asıl Özgür Şahin yoktu onlarda. En fazla süre alan yerlisi Özgür'dü. Aslında iki eksikle yendiler bizi. Koç ve destekçilerinin yüzü biraz kızarır mı?

* İsmail Cem'in şut tercihlerinin eleştiriyordum. Boş turnikeyi de kaçırdı; kaçar (Doğan'dı galiba, devrildikten sonra boş atışı kaçırdı), eyvallah. Ama en kritik anda kaçan faulleri ne yapacağız?

* Maçın gittiği yer Gueye'nin kaçan şutunda İlker'e verdiğimiz hücum ribaundu ve sonrasındaki basket faul. Pivotu çemberden uzaklaştırdık, numaraya ribaund verdik. Etrafında bizim kısalarımız var. Peki bizim atletik uzunumuz nerede? Hocası cezalandırdı, kenarda. Konya'da da İsmail'i ikinci deve oynatmamıştı. Ya böyle coaching olur mu? Aptallık bu. Devamındaki pozisyonda Gueye bu sefer üçlüğü kaçırdı. Ribaundu kısaya verdik.

Tamam, hakemin Can Uğur'a çaldığı teknik faul hatalı. İyi de Beşok'un tercihleri de hatalı. Rotasyonu, doğru beşi bulamaması. Kaybettiği takımlar Euroleague takımı değil. BGL, TB2L oyuncularına kaybediyor.

Burası Trabzonspor... Başkanın pasifliğinin arkasına saklanmasınlar. İki hafta sonra Ataköy'e gelecekler.
    Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (30.10.2024 Saat 09:40 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)